продаам DRAG CLimBer 08 na 2 meseza po pora4ka mi e!ножа
от snaiepr4o » Пет Май 22, 2009 11:27 pm
продаам цлимбеер на 2 месеца по пора4ка зжят орангеж модле 08 запазен не е каран по4ти има сменена жилка по яка от бомбер еднокоронен смисал жлиза пое4е и тем подобни слогил сма предна дискожа спира4ка наи добрата механи4на биби7 сражняжат я сас хидражлика и пое4е информазия на скаипа : snaiper4o !!!! тука пра6там снимки на скаипа иам а които иска мое се сре6нем колелото е ж софия и за еконт не сам сигурен дали го пра6там но 6те си помисля
!!! АЛЕКС скаип : snaiper4o
sparco442 написа:това исках да знам защото жилката е моджана, но сам ж нормите.10x
зайгравъл
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
Ozzie написа:Грешиш!!!
УФТСЪ
карана нежно
Абе някой да ме просветли къде се намира тоя град?САМО ЗА СОФИА
Имам колело grad gehemoth
Спирачката е в много добро състояние, давам със нея и два роторо 160мм Цената е по договаряне, единия ротор е в перфекно състояние, другия е малко изтрит,но спира перфекTно
sirO написа:истрйте
Я пак, че нещо не разбрах?ICEonFIRE написа:Спирачката е в много добро състояние, давам със нея и два роторо 160мм Цената е по договаряне, единия ротор е в перфекно състояние, другия е малко изтрит,но спира перфекTно
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=55464
Браво бееееveskoz написа:късети
did написа:http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=56079
"Продавам вилка ZOOM EGO 80 мм вход"
на тая сигурно вече и е пресъхнал кладенеца...
roko_s написа:Недеи така "неактуална" била темата, аз ли4но около месец 4етях форумите и се интересувах какво колело да си взема. спрях се на изцяло тварда рамка, като по специално от евтиния клас между "Drag Hacker" i "Sprint Leopard". Взех "леопарда" по ме кефи6е рамката а и цената бе6е с 65 лв. по надоло. Надявам се не сам згре6ил в избора и да си 4укам главата след време.![]()
![]()
DRAG CLIMBER - много изгодно!!!! СМЕШНО!!!
roko_s написа:ТОВА Е ТЕКСТ В ИНТЕРНЕТ НЕ ВСЕКИ Е СВИКНАЛ ДА ПИШЕ ПРАВИЛНО.
roko_s написа:ЩО НЕ СИ Я НАВРЕТЕ В ГАЗА ТАЗИ ТЕМА. ТОВА Е ТЕКСТ В ИНТЕРНЕТ НЕ ВСЕКИ Е СВИКНАЛ ДА ПИШЕ ПРАВИЛНО.![]()
roko_s написа:Мисалта ми, е 4е някои хора като мен пи6ат на "BP" и като се 6трака на клавиатурата е друго. Но след, като условията на форума са такива, 6те се саобразя с тях.
roko_s написа:Моито колело пък е наи-хубаво![]()
hitar_potter написа:Това не е някакъв чалгарски форум, в който можеш да пишеш py eTy TaKaf na4iN. И приемайки условията за регистрация, си се съгласил да пишеш грамотно. Щом не можеш да пишеш какро е редно, или не пиши, или се научи на български език.
hitar_potter написа:какро
jawsbg написа:Само се научи, че има бутон "Прегледай", много често пишеш такива работи...
jawsbg написа:roko_s написа:Мисалта ми, е 4е някои хора като мен пи6ат на "BP" и като се 6трака на клавиатурата е друго. Но след, като условията на форума са такива, 6те се саобразя с тях.roko_s написа:Моито колело пък е наи-хубаво![]()
Цепиш мрака!
DH bikove
Анелия написа:Недей да поправяш пунктуационните грешки, че не знам с кой цвят се поправя червено
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта