Toq kato sere 6te padne v dupkata i 6te izleze prez sifona v kuhnqta . Ebati glista
Toq kato sere 6te padne v dupkata i 6te izleze prez sifona v kuhnqta . Ebati glista
eMcKu написа:http://
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
Моля модернизаторите да изтрият ненужните теми.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Antares написа:Не. Играчите са разделени на пет нива - Мед, Бронз, Сребро, Злато и Платина. Всяко ниво има доста дивизии. Като изкачиш едно ниво и се задържиш на върха - качва те в горното.
Аз съм 28-ми в моята дивизия на платината. Има и други. От време на време ми се падат големи изруди... И това е европейския сървър... Има и азиатски
CaXky написа:
![]()
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
И ти си определящия границите защото? Това че не е геймърски форум далеч не значи, че няма геймъри. В геймърските форуми е ставало дума за планинско колоездене, тъй че?!did написа:мОмци, това не ви е форум за игри. И при спама си има разумни граници.D
кормило - труватив хозфелер 72 мм
Задна шина - Djumbo
дискове - Avid къдрав ротор 203 мм
Курбели - Rce Face Diablos
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
bikerboy93 написа:Вслушай се в Жеката (Holz)! Повярвай ми, като инциклопедиа специално за DHX![]()
![]()
![]()
boriss13 написа:Айде да я Ъпнем малко таз тема....
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа:boriss13 написа:Айде да я Ъпнем малко таз тема....
Да я ъпнем, но бикоборците от съседната тема винаги ще са над нас
boriss13 написа:5roff написа:boriss13 написа:Айде да я Ъпнем малко таз тема....
Така като гледам, за има-няма три дни ще стане 20-30-40 страници тая тема...
Gasolin написа:boriss13 написа:5roff написа:boriss13 написа:Айде да я Ъпнем малко таз тема....
Според мен трябва да я изтрият, а коментиралите вътре да ги заточат някъде по Анадола да си слушат чалгииката там, ама тва е - "мненията са като дупета, всеки си има собствено и никой не си дава свойто"...
PRobably написа:Gasolin написа:boriss13 написа:5roff написа:boriss13 написа:Айде да я Ъпнем малко таз тема....
Според мен трябва да я изтрият, а коментиралите вътре да ги заточат някъде по Анадола да си слушат чалгииката там, ама тва е - "мненията са като дупета, всеки си има собствено и никой не си дава свойто"...
Чалгата=ЖИВОТ!!! ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 5 госта