did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
dimochito написа:1) Има ли тема за сменяне на лагери на външна касета? Потърсих с търсачката и не можах да видя
Връзваш с връв за двата грипа, така че да е изпъната и да минава под седалката.zafirovp написа:Все пак се притеснявам, че може да завъртя кормилото докато правя един оборот с гумата
3. Ми като си решил да си вземеш под, пода се разглобява без инструменти, е не съм се интересувал от цената на съвместима батерия, но със сигурност има евтини китайки.Daniel Panev написа:Такааа... Давам само за пример iPod, който смятам да взема на един 10 дневен преход в планина, където нямам достъп до електричество.
3. И да си купя резервна батерия... как да я сменя?
2. Мммм - не искам да си спомням как вадих акумулатора на старата си кола... Тежеше поне 30 kg и беше на супер криво място
1. Бърка ме до толкова, че ще имам възможност да взема 4-5-6-7-8-9-10 (или колкото там съм сметнал че ще ми трябват) комплекта батерии AA.
Други въпроси?
това:Ozzie написа:конкретно тема не се сещам да имаше, но май имаше показано в едно мнение
за съжаление е в отметките на другия компютър
marsa написа:това:Ozzie написа:конкретно тема не се сещам да имаше, но май имаше показано в едно мнение
за съжаление е в отметките на другия компютър
http://www.mtb-bg.com/index.php/special ... -repair008 ?
Ozzie написа:може би да, може би не, не знам за какво точно пита dimochito
мислех си за онова, където е показано как се сменят самите лагери вътре в чашките![]()
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
Antares написа:Аз само не разбрах за чий хуй му е на някой мерезе плейър в планината?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
marsa написа:1. Колкото по- на дребно пазаруваш, нали знаешне е икономически изгодно да си накупиш една торба арумулаторчета АА.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Да. Ама друг пътDaniel Panev написа:За него ще ме питаш ли що ми е?
Извинявай, от самото начало нещо съм си въобразил, съжалявам за което!Daniel Panev написа:Най-много обичам някой като почне да прави сметки за моите пари...
marsa написа:Извинявай, от самото начало нещо съм си въобразил, съжалявам за което!Daniel Panev написа:Най-много обичам някой като почне да прави сметки за моите пари...
Устройството, което търсиш се нарича батери холдер:
3V http://rocky.digikey.com/weblib/Keyston ... s/2463.jpg
4,5V http://www.solarbotics.com/assets/image ... 403_pl.jpg
6V http://www.solarbotics.com/assets/image ... ell_pl.jpg
Остава да се снабдиш с накрайници за всяко устройство, което ще захранваш, както и да прецениш колко батерии ще ти трябват.
Gold plateddid написа:Тез много евтини бре! Някакви по-скъпи няма ли?
buzzjn написа:купих си лава лампа, но се оказа че в кутията няма капачето (най-горната част, която помага за загряването на течността)
някой има ли идея, как да си направя ново капаче?
Razar написа:ЕТо го и моята мисъл която ме тревожи, ако си закупиш велосипед (в конкретния случай Drag Hacker). Ако челото е оувърсайз а вилката е твърда, каква е вероятноста вилката да е за нормал, и да е мостирана посредством редуктори. С две думи има ли вероятност колелото да е за оувърсайз, при положение че сегашната вилка е на резба.
azze написа:buzzjn написа:купих си лава лампа, но се оказа че в кутията няма капачето (най-горната част, която помага за загряването на течността)
някой има ли идея, как да си направя ново капаче?
Отиди до магазина,от който си я взел,и я подмени.
Не си прави сам капаче,защото с лава лампа шега не бива.
Челото на "драг хакер" и вилката (независимо дали твърда или мека) са oversize. Няма "хакер" с normalsize чело или вилка. Твърдата вилка е на резба, но това не значи, че е normalsize.Razar написа:ЕТо го и моята мисъл която ме тревожи, ако си закупиш велосипед (в конкретния случай Drag Hacker). Ако челото е оувърсайз а вилката е твърда, каква е вероятноста вилката да е за нормал, и да е мостирана посредством редуктори. С две думи има ли вероятност колелото да е за оувърсайз, при положение че сегашната вилка е на резба.
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта