PtD написа:Ей, флюбените, я къш оттука!
Antares написа:Чш, ей, отворко, ти нЕмаш ли левъли да качваш бе?! Направих Жедай в твоя сръвър и ше те гона да те любя!
HepBeH_XaMcTep написа:![]()
Аре уе отворко, много си смел от разстояние! Като ти скочим с еленски на веждите друга песен ше пееш!Crimson написа:
PtD написа:Crimson написа:хахахахахаха, нещастници, бекъпа ми махна бан-а! Баннете ме пак и заклевам се ще ви създам истински ядове на вас и увисналаото ви форумче.
Веднъж да стабилизираме сървъра и излиташ в read-only за неопределен период от време, в който да преосмислиш поведението си тук.
dh_denko написа:PtD написа:Crimson написа:хахахахахаха, нещастници, бекъпа ми махна бан-а! Баннете ме пак и заклевам се ще ви създам истински ядове на вас и увисналаото ви форумче.
Веднъж да стабилизираме сървъра и излиташ в read-only за неопределен период от време, в който да преосмислиш поведението си тук.
Ако бях на твое място отдавна тоя пиклиио да се мъчи да се регистрира отново ...
Crimson написа:dh_denko написа:PtD написа:Crimson написа:хахахахахаха, нещастници, бекъпа ми махна бан-а! Баннете ме пак и заклевам се ще ви създам истински ядове на вас и увисналаото ви форумче.
Ако бях на твое място отдавна тоя пиклиио да се мъчи да се регистрира отново ...
Шшшшшшшш, на кой ще викаш пикльо бе пача недоклатена
PtD написа:Crimson написа:dh_denko написа:PtD написа:Crimson написа:хахахахахаха, нещастници, бекъпа ми махна бан-а! Баннете ме пак и заклевам се ще ви създам истински ядове на вас и увисналаото ви форумче.
Шшшшшшшш, на кой ще викаш пикльо бе пача недоклатена
Aбе ти не си ли баннат, бе, шмульо!?
TheAnimal написа:Ще направя група във фейсбука "Ако 100 човека харесат това ще накараме Crimson да се изкъпе".
Crimson написа:TheAnimal написа:Ще направя група във фейсбука "Ако 100 човека харесат това ще накараме Crimson да се изкъпе".
Никогааааааа !!!![]()
Секс да не видишш
dirtnewbie написа:Crimson написа:TheAnimal написа:Ще направя група във фейсбука "Ако 100 човека харесат това ще накараме Crimson да се изкъпе".
Никогааааааа !!!![]()
Секс да не видишш
Много си груб бе, ТЕРМИНАТОРЕ.Трябва да ме научиш как да си оправям БАНовете по другите форуми!
![]()
![]()
П.П
Не смятам, че тук е точното място да се пЦувате и подобни истории.
Crimson написа:dirtnewbie написа:Crimson написа:TheAnimal написа:Ще направя група във фейсбука "Ако 100 човека харесат това ще накараме Crimson да се изкъпе".
Никогааааааа !!!![]()
Секс да не видишш
Много си груб бе, ТЕРМИНАТОРЕ.Трябва да ме научиш как да си оправям БАНовете по другите форуми!
![]()
![]()
П.П
Не смятам, че тук е точното място да се пЦувате и подобни истории.
На стаааа, по другите форуми не са толкова некадърни деаа
Crimson написа: Секс да не видишш
TheAnimal написа:Благодаря ти, Antares. Ако не е много нагло от моя страна, може ли за мене два?
Antares написа:К*Р ДА ВИ ПОРАЗИ!
rarekin написа:Antares написа:К*Р ДА ВИ ПОРАЗИ!
Еееее. Много грубо!
Прави се така: Гръм гъза ви да разцепи!![]()
С повече любов, нали. И неееежно, нееежно.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта