[quote="TOYAGA"]
А по въпроса за глупостите - на мен такива непрекъснато ми идват на ум... Не знам защо, но явно и при други е така, а споделянето на глупости според мен по принцип е доста полезен и здравословен обмен. В тая връзка вчера един виден мой познат кретен ми изпрати следната глупост:
[b]Как се къпе МЪЖЪТ (в нашия случай БАЙКЪРЪТ):[/b]
1. Съблича дрехите си, докато седи на леглото в спалнята и ги зарязва на безформена купчина на пода.
2. Отправя се чисто гол към банята. Ако по пътя за там срещне жена си, размахва кренвирша само и само да чуе от нея "Их бе начииии...!"
3. Влиза в банята, оглежда мъжествената си физика в огледалото и гълта корема, за да види дали ще изпъкнат перките (обикновено не изпъкват). Възхищава се от размера на кренвирша пред огледалото, почесвайки се механично някъде отзад.
4. Влиза под душа и пръхти.
5. Не се оглежда за балсами и маски, защото просто не ползва такива.
6. Измива лицето си.
7. Терка подмишниците си.
8. Изсеква се в ръка и я измива под струята.
9. Изпърдява се мощно и се кефи на акустиката в банята.
10. Отделя много време за да измие старателно доказателството за своята мъжественост и прилежащите компоненти.
11. Измива задните си части, оставяйки къдрави косми по сапуна.
12. Сапунисва косата си.
13. Прави си пънкарска прическа с насапунисаната коса.
14. Хили се като идиот пред огледалото на постигнатия резултат.
15. Доволен се изпикава под душа.
16. Изплаква се и излиза без да обръща внимание, че мокри навсякъде, откъдето мине.
17. Оглежда се в огледалото, помпа бицепсите, кефи се отново на размера на кремвирша.
18. Оставя банята мокра, а лампата светната.
19. Отправя се към спалнята с кърпа около кръста. Ако срещне жена си, развръзва кърпата и го размахва, за да чуе пак "Их бе начииии...!"
20. Зарязва мократа кърпа на леглото.
Реших да споделя въпросната глупост, защото е една от най-верните глупости, с които съм се сблъсквал напоследък. Направо ме фаща страх даже като се замисля колко е верна...

:D:D
[/quote]
Ама наистина имаше нужда от тоя форум!БРАВОС АДМИНЕ!!!А за тия неща в банята,е до ся не съм чувал по вярна интерпретация!Всеки си върти оная работа,пръцка,урига,дразни жената,чеши се по гЪзЪ и прави простотии в банята:D:D:D:8D:нали за тва са мъжете!
Абе винаги съм се чудил дали и жените понякога не правят такива простотии?????????пожелавам им и те да се забавляват ей така:D:Dай със здраве!