bikerider - Юбилей :)

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот 4getcredo » Сря Апр 19, 2006 12:42 pm

На вас ви е смешно, ама...:banghead:
Предаването по СКАТ падна, снощи са разбили кабинета и касата ми, всички материали за иззети... добре, че съм извън страната.
Определено някои не искат истината да излезе на яве.
Моля, Admin да вземе мерки за запазване на следите от моето разследване, защото не знам какво може да ми се случи...:dunno:

Адаш, ще ми бъдеш ли ятак?:ghost:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Рейтинг: 2000

Мнениеот did » Сря Апр 19, 2006 12:44 pm

[quote="4getcredo"]

Адаш, ще ми бъдеш ли ятак?:ghost:
[/quote]

по-скоро бироносец.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот 4getcredo » Сря Апр 19, 2006 1:02 pm

знаех си, че ще се разберем!:paperba:
Аватар
4getcredo

Мнениеот bikerider » Сря Апр 19, 2006 3:36 pm

@Admin: в интерес на истината и аз исках да го питам, ама стискам зъби и аз. Не че не е ясно какво става де, ама да чуем Вълчо как ще коментира мутрите от обкръжението на Лидеро. Че са му пробутани от МВР е ясно, ама нали всички други бяха мутри, изедници, и.т.н. Що станА?
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Гост » Сря Апр 19, 2006 3:52 pm

Здравейте,не мислех да взимам отношение тъй-като тук стана ясно,че свободата на словото не е особено толерирана от "всемогъщия Админ";)и всяка тема,която не е угодна нему или на приятелите му бива заключвана.Но тъй като пак се нацвъкаха "компетентни" изказвания съм длъжен да защитя сраведливостта и обективността.А и темата е за юбилея на байкрайдър,така че щом сте решили да се осира,нека шоуто започне сега!

Originally posted by TOYAGA
[quote]ще обясни [size=134]театрото[/size] от последната седмица[/quote]

Ето,че сам си отговори-въпросното театро срещу АТАКА се разиграва откакто е създадена партията,това просто е последното представление.И то не случайно се случва сега-броени дни преди пристигането на Кондолиза Райс и митинга срещу разполагането на американски военни бази на 27-ми април в София.Всичко е с цел да се дискредитира АТАКА и да се разколебаят хората,та да си останат вкъщи.Но няма да стане,господа Продажници!Съжалявам ви.

Originally posted by Admin
[quote]В интерес на истината и на мен ми е премного интересно мнението на Nightwolf за тези събития, едва устисках да не повдигна въпроса Защото той в началото беше защитник на тезата (нормално), че ставало дума за атентат, за скроена срещу господата Чернев и Сидеров акция и т.н. Е, тогава беше просто, ама сега взе да става сложно. [/quote]

Мнението ми е,като цяло е,че е жалко да се случват такива неща когато каузата е спасението на България.Жалко е,че и без това толкова малко хора не могат да се обединят,да се сплотят и да действат като един,ще се повторя-в името на каузата.Те националите ни по футбол не могат да го направят,та политиците ли ще успеят толкова лесно?Сега малко по-конкретно:каквото и да е станало случаят се раздуха съвсем съзнателно от казионните медии и от един битов инцидент се превърна едва ли не в Търновска трагедия,национална катастрофа или каквото искате там.Защо и с каква цел-не е трудно да се досети човек а и вече го казах.Едва ли някой от нас може да знае какво точно е станало,така че няма смисъл да влизаме в ролята на детективи и да "разнищваме" версиите.Има си хора за тази работа.Колко са обективни и кадърни е отделен въпрос.Засега обаче може да се каже това:

Originally posted by Tsim
[quote]РУМЕН ПЕТКОВ И МВР СИ ВКАРАХА АВТОГОЛ. Доказано е вече с доказателства от камери на бензиностанции, че Чернев не е бил в колата в която се возил Сидеров. Така автоматично се изключват показанията на Докови, че са ги били и това, че вече са взети отпечатъци на Чернев от колата на Докови. Р. Петкoв и МВР си вкараха автогол.

Цитат от в-ник "Стандарт": "Според МВР депутатът е набил 22-годишния Явор Доков по време на инцидент на автомагистрала "Тракия" - Я, че не чух..

Ромео Доков: "Ще съдя депутата Депутатът. Павел Чернев ще бъде съден за побой и вандалщина" - Как, бре братле, като не е бил там?

Bulgarian Post: "Министър Румен Петков заяви, че данните от дознанието по случая със саморазправата на Волен Сидеров и Павел Чернев са категорични."
[/quote]

Като стана въпрос за дознания обаче,обърнахте ли внимание какво каза пред журналистите Волен вчера?Ето статия от вестник АТАКА:

"За вас не е ли важно, че можех да загина? Може би щяхте да го отбележите като радостен факт - ето, отървахме се от лошия Сидеров, който толкова време мъти водата на политическата мафия", заяви вчера Волен Сидеров пред журналисти след заседание на партийното ръководство на АТАКА.
Искам да се обърна към всички наши симпатизанти - на 27 април да бъдат в София, защото ще дойде Кондолиза Райс и трябва да я посрещнем, както подобава, заяви лидерът на националистите. Активното мероприятие, което се провежда срещу мен и срещу партия АТАКА няма да успее, категоричен бе Сидеров.
Лидерът на АТАКА допълни, че медиите не трябва да се занимават само с показанията на Павел Чернев, а да разследват коя кола е ударила автомобила му на автомагистрала "Тракия" на 7 април. Вие упорито отказвате да потърсите отговор на въпроса защо не е образувано дознание по моята жалба за опит за покушение срещу мен, заяви Волен Сидеров.
"Какво ще си помисли всеки от вас, ако през нощта на магистрала ви засече и удари кола? Че е някой приятел, съученик, който идва да се закача с вас или нещо друго", попита лидерът на АТАКА. "МВР участва чрез своя вътрешен министър и подчинените му в една медийна акция срещу мен, тъй като няма друг начин да ударят по мен", категоричен бе Сидеров. "Много ми е интересно парламентът каква декларация ще приеме, ако се установи, че Чернев не е извършител, както излизат няколко версии? Дали парламентът ще приеме други декларации", попита лидерът на АТАКА."

Това,което мога да кажа е,че който и да го е бил тоя келеш,който учи за шпионин в Англия,то НЕ Е БИЛО БЕЗ ПРИЧИНА.Защото аз не мога да си представя лидерът на една партия и хората му в 11 часа вечерта да си търсят "жертви" по магистралите.А нищо чудно и сам да се е бушонирал или да е накарал дядо си да го направи за да се хвърли поредната помия срещу Волен и АТАКА.Може такъв да е бил плана на постановката.Кой знае,от комунисти всичко можеш да очакваш...Във всеки случай Волен Сидеров скоро ще излезне със официално становище и всичко ще се изясни.Колкото до Павел Чернев не мога да знам лъже ли или не,но факта,че оплю АТАКА и Сидеров при най-големите продажни чифути-"журналисти" Бареков и Коритаров,без първо да говори даже със своя лидер,го прати на дъното.Може да му е било платено,да е бил заплашен...не знам.Още нищо не е ясно.Ами какво да кажем за Петър Берон,на когото до скоро се възхищавах заради интелигентността му?Той показа що за фурнаджииска лопата е.И точно сега почна да говори за разпадане на АТАКА,той да става лидер,бла бла бла...Ако можеше да постигне нещо без Волен Сидеров да го е направил досега.А относно лидерските му качества ако имаше такива нямаше да го изгонят като лидер на СДС навремето.Искам да успокоя всички провокатори и рушители на България,които искат да няма АТАКА-спокойно,ЩЕ ИМА АТАКА С ЛИДЕР ВОЛЕН СИДЕРОВ И БЪЛГАРИЯ ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ЩЕ ПРЕБЪДЕ.БЕЗ ВАС!Ако до сега не сте разбрали да ви кажа-след всяко зло,което вършите срещу АТАКА,тя става все по-силна!Народа не е толкова прост и сляп вече,че да не може да отсява зърното от плявата.Дните ви са преброени.

@4getcredo:Не знам кой ти плаща за твойто "журналистическо разследване",но от това,което си подхвърлил като "строго засекретена информация" ми става ясно,че Сидеров е жертва и е адски неудобен на старите ченгета и офицери от ДС.Къде комунист ще се даде без бой?Така ли е?Оперативни разработки,"подривната дейност на "Болен"-кое й е подривното и към кого е подривна,ясно.Само не разбрах предаването е било предназначено да се излъчи по СКАТ или тематиката му е била за СКАТ?Съжалявам за това,което ти се е случило,но предполагам имаш копия,така че да очакваме ли в близко бъдеще да публикуваш данните си,верни или неверни да станат достояние на обществото?А знаеш ли кое между другото е най-жалкото?Ако е вярно това,което казваш,да плануваш дискредитирането и компрометирането на един човек толкова време и накрая опита ти да се провали-ей туй му се вика некадърност.

@did:Нищо още не ти е ясно.;)А още Ботев навремето е казал,че тук нормалните ги изкарват луди,така че не бързай с приказките.

ПС:За съжаление АТАКА е кауза.А като всяка кауза тя има нужда от поддръжници,демек хора.А когато има хора,понятие като "безгрешност" е адски трудно,да не кажа невъзможно на този етап от еволюцията на човешкия вид.За това е нормално да има и мутации в хода на еволюцията като например Бакърджиев,Кузов,Манолов,Банкова,Христов и евентуално Чернев и Берон.Но на помощ идва естествения отбор,който премахва недоразуменията.Нека олигархията продължава в същия дух,от това по-добра реклама няма.А я си представете ако нямаше АТАКА?Колко хора-измислени коментатори и платени журналисти щяха да стоят гладни и безизвестни поради липсата на някой когото да оплюват.Май не бяхте поглеждали от тоя ъгъл нали?:lol:
Гост

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Апр 19, 2006 4:02 pm

Седя си, чета си тоя целия цирк и ми прилича на нещо. И се сетих. Абе нощния вълк да не е бил дописник на вестник "Работническо дело"? Щото баш така звучи.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот bikerider » Сря Апр 19, 2006 4:19 pm

мани, мани... :banghead:

@Nightwolf: Човече, за Бога употребявай алкохол!!!
Аватар
bikerider

Мнениеот velco » Сря Апр 19, 2006 4:25 pm

Невероятен идиот. Май ще трябва да го застрелям, че да не се мъчи. ;)
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот Rancid » Сря Апр 19, 2006 4:43 pm

За съжаление хора като Волен имат такова влияние над простолюдието,дори съм убеден,че след тази случка хората ще продължават да му вярват.
@Nightwolf
Наистина не съм виждал толкова безумно наивен човек като теб.
@all
Kъде да се запиша за хайката?
@bikerider :beer: за 6000-те полезни поста.
Изображение
Аватар
Rancid

Рейтинг: 1710

Мнениеот axelmax » Сря Апр 19, 2006 4:56 pm

тва си беше 4иста свирка
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот bikerider » Сря Апр 19, 2006 4:57 pm

@Rancid: недей, че пак ще ме разкрият като сноб :lol::beer:

Edit: даже ме изпревариха... :rofl:

@axelmax: много взе да ги разбираш, да не си забърсал някое маце най-накрая :peace::lol::beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот Rancid » Сря Апр 19, 2006 5:04 pm

@axelmax
Само за пример да те попитам когато си благодарил да речем на баща си,защото ти е дал полезен съвет,свирка ли си му правил?:dunno:
Изображение
Аватар
Rancid

Мнениеот 4getcredo » Сря Апр 19, 2006 5:46 pm

@Nightwolf, предаването беше подготвено за СКАТ, но явно и там са фурнаджийски лопати. Лидерът взеха да го напускат като продънен кораб плъхове.
Никой не ми плаща и аз съм борец за КАУЗАТА. Не ми струва много - малко фантазия, бира за кураж и вдъхновение от теб. Малко останахме!

А другите!? Другите са чифути.
:hypnoti:
Аватар
4getcredo

Мнениеот did » Сря Апр 19, 2006 5:54 pm

админе, моля те, не заключвай темата! това трабва да се чете и обсъжда, това е... ъъъ... това е таковааа ... не знам какво, ама темата не е за заключване, някои хора са за заключване.

и после лимони, лимони... или за по-бързо - лимонки.

А каква носталгия ме обзе, като четях вълчовщините... той не прилича на "работническо дело"! Не! По-скоро ми прилича на речите на Ленин преди ВОСР. Даже почвам да вярвам в прераждането.

@NightWolf: Ако въобще същесвтува "кауза", която да е по-важна от отделния човек, тази кауза може да бъде само Бог. България не е кауза, а държава. Ако за теб държавата се е превърнала в кауза, крачката до нацизма вече си я направил. Ако пък просто някаква си партия в държавата се е превърнала за теб в кауза, значи и за нацист не ставаш, щото си твърде тъп за да направиш качествен сапун.

Абе да те питам, ти колко имаш по история? Наясно ли си, че звучиш като грамофонна плоча от преди 60 години?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bluskanie » Сря Апр 19, 2006 7:04 pm

"Сега секи ден, секи час, навсякъде има матриал, за митингова демонстрация. Но вече съм в годините и нема да ми стигнат силите"
From: The Big One
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот did » Сря Апр 19, 2006 7:26 pm

ас и адаша поздрвяваме ссички и хлъц найй-вече сиччки нощни вълци с оригинални матриали, намиращи се [url=http://capital.bg/show.php?storyid=257457]тука[/url], мааалкото черно триъгълниче в малкото сиво правоъгълниче, над което пише там нещо, че било запис, което е долна инсинуация и манипулация хлъц

да живееее!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bluskanie » Сря Апр 19, 2006 7:37 pm

http://capital.bg/showimg.php?filename=oo_257516.jpg

Даа, това също показва какви лъжливи копелета са ... западните издания, твърдящи за някаква си радиация. Що за долна инсинуация!?
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Гост » Сря Апр 19, 2006 8:28 pm

[quote="NovemberCharlie"]

Седя си, чета си тоя целия цирк и ми прилича на нещо. И се сетих. Абе нощния вълк да не е бил дописник на вестник "Работническо дело"? Щото баш така звучи.
[/quote]

По-добре се прегледай ако НАИСТИНА ти звуча така!:crazy:
Гост

Мнениеот Гост » Сря Апр 19, 2006 8:29 pm

[quote="bikerider"]

мани, мани... :banghead:

@Nightwolf: Човече, за Бога употребявай алкохол!!!
[/quote]

Употребявам алкохол но в граници,така че да не ми изпие мозъка и да запея за "Пиянството на един народ".
Гост

Мнениеот Гост » Сря Апр 19, 2006 8:30 pm

[quote="velco"]

Невероятен идиот. Май ще трябва да го застрелям, че да не се мъчи. ;)
[/quote]

Кой,аз ли?Пази си гърба,само това щи каа!;)
Гост

Мнениеот Гост » Сря Апр 19, 2006 8:36 pm

[quote="Rancid"]

За съжаление хора като Волен имат такова влияние над простолюдието,дори съм убеден,че след тази случка хората ще продължават да му вярват.
@Nightwolf
Наистина не съм виждал толкова безумно наивен човек като теб.
@all
Kъде да се запиша за хайката?
@bikerider :beer: за 6000-те полезни поста.

[/quote]

Ти ли ще казваш кое е простолюдие бе!?А на кой да вярват-Станишев,Симеон,Доган,Костов,Стоянов,Михайлова,бате Бойко...ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ?Земи млъкни и си спести излагацията!;)Аз съм реалист и ВЯРВАМ че нещо може да се промени ако има воля за това и по-малко предатели и безхарактерни п***и във властта.А тва,че ти си тотално обезверен без никаква надежда за бъдещето-твой проблем!:thumbu:
Гост

Мнениеот Гост » Сря Апр 19, 2006 8:43 pm

[quote="4getcredo"]

@Nightwolf, предаването беше подготвено за СКАТ, но явно и там са фурнаджийски лопати. Лидерът взеха да го напускат като продънен кораб плъхове.
Никой не ми плаща и аз съм борец за КАУЗАТА. Не ми струва много - малко фантазия, бира за кураж и вдъхновение от теб. Малко останахме!

А другите!? Другите са чифути.
:hypnoti:
[/quote]

С теб бих искал да поговоря малко по сериозно,ако не тук,то на ПМ.Защо казваш това за СКАТ,какво общо има това с предаването ти?Кой напуска "лидерът" и защо?С ирония ли го казваш,че си борец за каузата?Кои други са чифути?Питах те дали все пак ще има предаване по някоя медия с твойто разследване?Ако и ти обаче ще се правиш на много важен,въобще не ми отговаряй.:peace:
Гост

Мнениеот Гост » Сря Апр 19, 2006 8:51 pm

[quote="did"]

админе, моля те, не заключвай темата! това трабва да се чете и обсъжда, това е... ъъъ... това е таковааа ... не знам какво, ама темата не е за заключване, някои хора са за заключване.

и после лимони, лимони... или за по-бързо - лимонки.

А каква носталгия ме обзе, като четях вълчовщините... той не прилича на "работническо дело"! Не! По-скоро ми прилича на речите на Ленин преди ВОСР. Даже почвам да вярвам в прераждането.

@NightWolf: Ако въобще същесвтува "кауза", която да е по-важна от отделния човек, тази кауза може да бъде само Бог. България не е кауза, а държава. Ако за теб държавата се е превърнала в кауза, крачката до нацизма вече си я направил. Ако пък просто някаква си партия в държавата се е превърнала за теб в кауза, значи и за нацист не ставаш, щото си твърде тъп за да направиш качествен сапун.

Абе да те питам, ти колко имаш по история? Наясно ли си, че звучиш като грамофонна плоча от преди 60 години?
[/quote]

Абе човеко,има психиатри,не ми пробутвай "анализите" си относно мен.Не ловиш.Какъв Ленин,каква ВОСР,какво "Работническо дело",какъв нацизъм бе??!!:crazy:Айде надмогни тая простотия ,осъзнай се какво ти говоря и престани да говориш врели некипели че ми писна!Толко ли е не можеш да разбереш или се правиш на идиот чисто и просто?Какъв Бог ми намесваш?Не България е кауза сама по себе си.За каузата на АТАКА ти говоря,че тази кауза трябва да се следва ако искаме да се оправим!Еееееей маааму много сложно да го схванеш.:banghead::peace:
Гост

Мнениеот Гост » Сря Апр 19, 2006 8:54 pm

[quote="did"]

ас и адаша поздрвяваме ссички и хлъц найй-вече сиччки нощни вълци с оригинални матриали, намиращи се [url=http://capital.bg/show.php?storyid=257457]тука[/url], мааалкото черно триъгълниче в малкото сиво правоъгълниче, над което пише там нещо, че било запис, което е долна инсинуация и манипулация хлъц

да живееее!
[/quote]

Браво!Пак се отместихме от темата и ми говориш за съвсем друго нещо!Евала,разбираме се!Каква манипулация,каква инсинуация бе пич?:bigeyes:
Гост

Мнениеот Гост » Сря Апр 19, 2006 9:00 pm

[quote="bluskanie"]

Даа, това също показва какви лъжливи копелета са ... западните издания, твърдящи за някаква си радиация. Що за долна инсинуация!?

[/quote]

КОГА СЪМ КАЗАЛ,ЧЕ Е НЯМАЛО РАДИАЦИЯ БЕ *******?!ЩО ЗА АНАЛОГИИ С ТОВА,КОЕТО КАЗВАМ ЗА СЕГА МИ ПРАВИШ БЕ КИРТАК!:DИ МИ ПОКАЖИ ЕДИН МОЙ ПОСТ В КОЙТО ВЪЗХВАЛЯВАМ КОМУНИЗМА!Е****И!ЗЕМИ МИСЛИ МАЛКО ПРЕДИ САМ ДА ПОКАЖЕШ КОЛКО СИ УМЕН.СЪВЕТ.АЙ СО ЗДРАВЕ...:beer:
Гост

Мнениеот Nymphetamine » Сря Апр 19, 2006 9:09 pm

@Nightwolf
И половината от постовете ти не съм прочел, ама...Спри се, бе! Ще вземеш да си причиниш някоя психическа травма. Верно децата нямат спирачки. Трай малко.
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот vodolaz » Сря Апр 19, 2006 9:12 pm

[quote="Nightwolf"]

[quote="bluskanie"]

[/quote]

КОГА СЪМ КАЗАЛ,ЧЕ Е НЯМАЛО РАДИАЦИЯ БЕ *******?!
[/quote]

Преди две седмици! Не мога да намеря темата, но ГО КАЗА!!
vodolaz

Рейтинг: 1200

Мнениеот Rancid » Сря Апр 19, 2006 9:13 pm

И защо реши,че съм обезверен за бъдещето си?Обезпокоен-може би,но най-вече заради собствените си деиствия.А това,че не очаквам някой Воленчо да се спусне като Deus ex machina и да ми оправи живота,си е лично мой избор и не смятам,че е излагация!
Изображение
Аватар
Rancid

Мнениеот Гост » Сря Апр 19, 2006 9:27 pm

[quote="Nymphetamine"]

@Nightwolf
И половината от постовете ти не съм прочел, ама...Спри се, бе! Ще вземеш да си причиниш някоя психическа травма. Верно децата нямат спирачки. Трай малко.
[/quote]

Ти майна не се притеснявай за мене.;)Ако щеш чети и мисли малко по-сериозно-твой проблем.Току виж разбереш за какво е целия този шум.
Гост

Мнениеот Гост » Сря Апр 19, 2006 9:30 pm

[quote="vodolaz"]

[quote="Nightwolf"]

[quote="bluskanie"]

[/quote]

КОГА СЪМ КАЗАЛ,ЧЕ Е НЯМАЛО РАДИАЦИЯ БЕ *******?!
[/quote]

Преди две седмици! Не мога да намеря темата, но ГО КАЗА!!
[/quote]

Ааааа не не!Без тия пинизчета!Ще ми го намериш къде съм казал,че е нямало радиация,иначе нема да има приказка за лека нощ.;)Между другото изобщо не съм говорил НИКЪДЕ за този проблем досега така че си сънувал най-вероятно.Или може би греша?
Гост

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла