Колко алкохол може да изпиете

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот Windstream » Пон Окт 09, 2006 11:36 am

[quote="MIDNIGHT"]

Като помириша и съм аут за 2-3 дни :beer:
[/quote]
Бирата, кебапчетата, или картофките - кое те отрязва така жестоко?

Между другото ние тук редовно си плаваме с Капитана (Морган де, не Планета, да не стане объркване ;)), при подходящи атмосферни условия и по няколко пъти на ден вдигаме котва понякога. А преди няколко седмици пък какво пътешествие беше, с моторницата на един приятел и екипаж от трима (аз, жената, и разбира се Капитана), от целия уикенд си спомям само слънцето дето постоянно ми блещеше лошо в очите, няколко сблъсъка със злобната врата на каютата, едно почти падане зад борда заради препъване в другия член на екипажа, и гадната сирена на някакъв канадски (абе бяло-червен флаг, канадски трябва да е бил) контейнеровоз опитващ се да ни откаже от намеренията ни да го спрем в стил Детройтски гето-суперстар-кандидат-гангстер :D Изобщо live for the moment изпъления всякакви, ама пък иначе просто не е интересно.
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот afterburner » Пон Окт 09, 2006 6:37 pm

[quote="Windstream"]

[quote="assgiver"]

Направи ги 3:beer: 4 кебапчета и май си изпуснал легендарните картофки;):agree:
[/quote]

Damn straight! :cowboy: Обаче картофките си искат черен пиперец, нищо че в кебапчетата вече го има - картофките без сол и пипер са като кебапчетата без бира, разхищение на материала просто.
[/quote]

Понякога, според настроението, картофките много вървят и с оцет, освен с чер пипер и сол :D
Аватар
afterburner

Рейтинг: 1700

Мнениеот Demo 9 » Вто Окт 10, 2006 2:04 am

ГГРРРРРАДИИИЛ ИЛИИИИЯЯЯЯ КИЛИИИИИИЯЯЯЯЯЯЯ, МА ААЗ ПО ПРРРИНЦИП НЕ ПИИЯЯ.... :drunk:

.....[size=67][color=blue]вода[/color][/size]
:beer:
Изображение
Аватар
Demo 9

Рейтинг: 1986

Мнениеот RAM-FR » Вто Окт 10, 2006 2:05 am

Ко**ле имам кръв в алкохола !!! И аз не пия!!!

edit:Лягам че мноу зле стана мноу изпростех
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот boriss13 » Вто Окт 10, 2006 8:05 am

пием пеем пушим, и [color=blue]фра[/color][color=beige]нцу[/color][color=red]зки[/color] учим... :drunk:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Рейтинг: 2000

Предишна

Назад към Бла - Бла