pinkbike.com/Bulgaria

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот Jebediah » Вто Яну 30, 2007 10:06 am

нема лошо бе нека се учат, не всеки в началото е карал "фантастиче" "байк", даже похвално че е сложил каска, но друг е въпросът защо трябва да качват снимки без никакъв смисал и капка идея :dunno:
Jebediah

Рейтинг: 1205

Мнениеот tobsi » Вто Яну 30, 2007 1:28 pm

Хахаха, видях само това:

"
DcExtremer (24 Jan 2007)

mi bai hui samo da znai6 4e kat sa prizemqa6 e prepora4itelno da pada6 na zadna guma a ne na predna , i kat ska4a6 netrei zabiva6 prednicata
"

и спрях да чета надолу... :bowdown:

п.п. РАЗБРАХТЕ ЛИ КАК СЕ СКАЧА !? :idea: :dunno:
this is where I would be standing if I give a shit about whatever the hell you were talking about.
Аватар
tobsi

Рейтинг: 1220

Мнениеот Nazgull » Вто Яну 30, 2007 1:39 pm

tobsi написа:Хахаха, видях само това:

"
DcExtremer (24 Jan 2007)

mi bai hui samo da znai6 4e kat sa prizemqa6 e prepora4itelno da pada6 na zadna guma a ne na predna , i kat ska4a6 netrei zabiva6 prednicata
"

и спрях да чета надолу... :bowdown:

п.п. РАЗБРАХТЕ ЛИ КАК СЕ СКАЧА !? :idea: :dunno:

ми в някой случаи това е техниката
дойчен комунистен мит трабантен

Последната промяна е направена от Nazgull на 29 Апр 2007 12:39; мнението е било променяно общо 17928 пъти
Аватар
Nazgull

Рейтинг: 1700

Мнениеот tobsi » Вто Яну 30, 2007 1:43 pm

assgiver написа:Идеята ми беше хората, които имат регистрация там да смъкват props на такива левенти. Мисля, че ако стигне до -5props не може да качва повече снимки и да прави коментари (ако бъркам моля поправете ме :agree: )

Е то тогава има вариант да се регистрира на ново и пак да си сложи на "country: Bulgaria" ... А това относно знаменцето дето е сложил оня турското, по-добре за нас ... ПОНЕ не ни излага толкова пряко ... :bigeyes:

п.п. @Nazgull а в този случай ? :rofl: :confused:
this is where I would be standing if I give a shit about whatever the hell you were talking about.
Аватар
tobsi

Рейтинг: 1220

Мнениеот Makintier » Вто Яну 30, 2007 6:39 pm

лелелеле Може ли да са толкова злеееееееее :bigeyes:

Никога няма да получим уваженбие !!!
Не е важно да си пръв, важно е да си единствен!
Skype - Makintier
Аватар
Makintier

Рейтинг: 1641

Мнениеот Shady™ » Вто Яну 30, 2007 8:33 pm

Makintier написа:лелелеле Може ли да са толкова злеееееееее :bigeyes:

Никога няма да получим уваженбие !!!

:rofl: Tова го чета като :" У вАже нЕ бие " ...
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Рейтинг: 2000

Мнениеот assgiver » Вто Яну 30, 2007 8:44 pm

Хрумна ми и друга идея: Всеки, който има хубави и стойностни снимки да ги качи там. Може и да са стари, но стига да "струват" ги качете :). Идеята ми е да се качат хубави снимки, че те да са най-отпред в раздел България. Но естествено трябва да се надяваме тази измет да спре да качва повече снимки там :angfire: !
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....
Аватар
assgiver

Рейтинг: 1960

Мнениеот ZmD » Сря Яну 31, 2007 12:10 am

интересно ми е само от кьде по дяволите са разбрали за розавото колело едвали са видели реклама по планета :dunno:
Изображение
Аватар
ZmD

Рейтинг: 1352

Мнениеот naso » Сря Яну 31, 2007 1:56 am

z1gZag написа: вижте и фуллфейс е сложил :rofl: [/i]
батенцеее за него незнам ама ти с твойто изказване си много глупав 6е слага естествено кво като е с гадно колело може да е некав луд или кво тряба да имаш зъл байк за да си много бърз добър и т.н. мноо си прост момче! :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
naso

Рейтинг: 1993

за дса

Мнениеот ALEN POST » Сря Яну 31, 2007 8:49 am

първо да ги ударим във краката и да направим тема във pinkbike ограничаване на снимките или раздели като: ламери,идеоти,селяндури и mtb-riders :(!: !селяните да си стоят на село и да не пускат тъпи снимки!
drum and bass-urbn!extreme freeride!fuck my clas
Аватар
ALEN POST

Рейтинг: 1200

Мнениеот Мъро » Сря Яну 31, 2007 9:02 am

Нали поне на английски пишете правилно там? Защото ако не, не знам за какъв имидж въобще се страхувате...
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот squat » Сря Яну 31, 2007 9:57 am

Мъро написа:Нали поне на английски пишете правилно там? Защото ако не, не знам за какъв имидж въобще се страхувате...

Пишат друг път. Все пак на всички им е ясно, че английският не им е роден език и е нормално да правят грешки. Пък и те англичаните толкова го знаят английския. :D
Нека си се кефят децата.
Вие сериозно ли се притеснявате за имиджа на България?! :rofl: :rofl: Кви са тия комплексарщини?! :rofl: :rofl: На кого му пука какви снимки качват някакви лапетии в някакъв сайт за колела? :rofl: :rofl:
:nono: М/у другото, много селска проява е да наричаш другите селяни. :nono:

П.С. Онова келеме с турцията заслужава да го пуснеш надолу по баира без седалка.
Работохолиците са ми противни...
Аватар
squat

Pff

Мнениеот Shady™ » Сря Яну 31, 2007 12:31 pm

Вие сериозно ли се притеснявате за имиджа на България?! :rofl: :rofl: Кви са тия комплексарщини?! :rofl: :rofl: На кого му пука какви снимки качват някакви лапетии в някакъв сайт за колела? :rofl: :rofl:

Идеята е че България е МАЛКА и => МАЛКО хора карат, а още по-малко хора имат качествени снимки, за сметка на това обаче има такива дето УЖ карат (само ги виждате) и са качили 498238423 снимки с глъпости и съотношенито на хубави към нормални към глупави снимки е да кажаем 1:3:6 сигурно. Тоест на 1 сравнително готина снимка има 9 които са или неки никви или супер смотани. Я си представи ако размениме съотношението на снимките например на 7:3:1 дали щяхм,е да водим тоя спор и т.н. ?
Аз лично се засягам на тема каране. Особено на "интернационално ниво" и съм готов на всичк ода покажа че България става за нещо. Е снимките на Cucu в pinkbike и на Илия са изкефили толкова много хора от чужбина и оня скок в Южния парк дето е бяха казали в един reply че е много як и те искали такъв да карат и т.н. Смисъл има интерес към България в насока каране и карачи...има интерес... Всички се изкефиха като се пусна темата за РАМ колелата в чужбина и че има РаМ отбор зад граница и т.н. По същия начин всички не се кефят чужденци да се смеят на България (както имаше една тема за некво дете УЖ БГ дето яде плъх и т.н. ).... България се прочу със Стоичков преди него доста хора незнаеха едва ли не къде е България...Ами за карането ? Ако оставим такива снимки в pinkbike какво ще стане ? Някои там канадец ще седне да ебава с бъгария така както ние се ебаваме ДОРИ на ШЕГА с Ямбоуууу и Гошо от Почивка... И като го попитат къде е това БГ сигурно няма и да знае като видяхме оная тема колко са умни Американците и ето им още един лаф - "Абе ти да не си от България бе"
Идеята е като се качват ПОВЕЧЕ стойностни снимки да се повиши интереса към България... Да се каже абе видя ли оня ква снимка има от БГ аре и ние да направим такава.... Или пък в ЛИЧЕН план да мога да си намеря някой хубав и голям дроп и да го метна и както ние тука в България говорим последните дни за оня от Русия какъв е ненормалник и т.н. така и някой ден някой да говори "Ей видя ли го оня от България от какъв дроп е скочил" и сигурно е готино там и т.н. и се кефят и имат на представа че ние не сме некви си там а сме нещо и можем нещо. Е сега с тея РАМ-ове по света нищо чудно да дойдат и състезатели не само от околните страни и т.н.... Просто става стъпка по стъпка... Ако ги нямаше Ram Bikes и някои от БГ звездите(да кажем така) мислите ли че щяхме да имаме такава популярност(макар и маlка да е сега).... Аз мисля че не...
А относно тъпите снимки - ми спомням си едно подобие на Демебтзззз райдЕР от няква страна дето даже не й запомних името но запомних че оня е идиот. Мислите ли че ако оня се беше метнал като оня от Русия щях да забравя коя е тая държавичка.... НЕ щеше да ми остане в съзнанието и щях да се отнасям с РЕСПЕКТ към карачите от тази страна а сега си мисля че там въобще няма такъв спорт а некви идиоти... аз от тая страна само такива снимки че даже КЛИПЧЕТА видях и ще отнеме доста време докато си променя мнението за страната...Не искам така да става с България !
Айде повече да не пиша че стана " ТОМ I "
Аватар
Shady™

Мнениеот squat » Сря Яну 31, 2007 12:54 pm

Това, че на въпросните снимки са едни объркани деца, които нямат нищо общо с планинското колоездене, е очевидно, дори и за чужденците (които, както всички знаем, са с доста по-скромни умствени възможности от нас :D ). Не мисля, че някой средно интелигентен човек би ги приел насериозно.
Идиоти има във всички страни (някъде дори ги избират за президенти). Фактът, че българските идиоти могат да боравят с фотоапарат и компютър дотолкова, че да качват снимки в даден сайт е показателен.
Иначе определено съм твърдо за идеята да се качват повече качествени снимки. Само това може да създаде положителен образ на България. Така че - който има хубави снимки да ги качва и дано са повече.
Другото си е цензура. :nono:
Аватар
squat

Хъмм

Мнениеот Shady™ » Сря Яну 31, 2007 1:12 pm

Абе донякъде си прав но например знам че сигурно НЕЙДЕ там в оная държава има и по различни карачи от оня калъф дето го видях но мнението ми в момента за тази страна е че нестига че е няква далечна и малка но е и пълна с идиоти дето немогат да карат както казах 100% има там хора дето са ..ПРО и карат но от тях помен не видях ... :dunno: В момента с България става същото... Принципно Дойчин има много стойноссни снимки.. ако качва по 1-2 на ден (не казвам той... и други хора ги имат/имат достъп до тях) нещата ще са различни... Другите страни ще знаят че и ние сме на ниво но и ние си имаме нашите черни оФци...
Иначе хубаво да се качват хубави снимки ама не по хубави от тея на ДС райдерс(да кажем снимката да не е вмсето карам в реката... карам в искъра(по опасно е и т.н. ) а ХУБАВИ поначало..като снимки за седмицата... за деня. Че да не стане спам от онея снмки дето са некви никви...
Аватар
Shady™

Мнениеот Jebediah » Сря Яну 31, 2007 1:27 pm

Shady™ :agree: , пък и какъв човек трябва да си, че да разбереш, че това което правиш е меко казано, ТЪПО, колко хиляди милиона коментара имше от рода на "не качвайте повече снимки, защото само се излагате, но излагате и не само вас" и ти да продължаваш и да пишеш "Sa whaaaat?!?!!?!?1" и т.н.
Jebediah

Рейтинг: 1205

Мнениеот dracunculus » Сря Яну 31, 2007 1:37 pm

Не,аз просто нямам думи да изразя възмущението си от тази история с тези тъпанари,които така жестоко ни излагат.До толкова си изпуснах нервите,че започнах наред да ги псувам из пинкбайк-визирам DcRider,DcExtr.,Junkata и разни други от този сорт,което не знам колко е правилно де....Но наистина апелът ми е към всички,които имат регистрация в pinkbike:гласувайте и им сваляйте props до колкото е възможно.
dracunculus

Рейтинг: 1760

Мнениеот squat » Сря Яну 31, 2007 3:05 pm

:agree:гласуваме
Аватар
squat

Мнениеот Димитър Вергиев » Сря Яну 31, 2007 3:47 pm

А да попитам каде мога да гласувам да се махнат снимките на един пич с едно жълто колело нормал сайз кадето нищо не прави и с цялата си наглост пише глупости за другите байкари :crazy:
skype-vektor4o7
Местонахождение:Пловдив
E-mail:[email protected]
http://www.vbox7.com/play:20e60ad9
Димитър Вергиев

Рейтинг: 1698

Мнениеот assgiver » Сря Яну 31, 2007 9:30 pm

За съжаление снимките немогат да се махнат :(. Но можем да им смъкнем props зада не могат да качват повече, поне от тази регистрация. Но както вече помолих качвайте стоиностни снимки че тези по бързо да останат на заден план
Аватар
assgiver

Мнениеот Мъро » Сря Яну 31, 2007 9:33 pm

А за какво ви е изобщо да пускате снимки в PinkBike?
Карането на велосипед (каквато и да било дисциплина) няма ли една единствена цел... да ти доставя удоволствие. А не да позираш пред твой приятел, който е дошъл с камерата/апарата и после с див ентусиазъм да качваш материалите в нета. Нещо ми се губи идеята :dunno:
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот assgiver » Сря Яну 31, 2007 9:53 pm

Ей майна! Нямам си и на идея какво караш ти, а и не ме интересува! Но се замисли малко: примерно днес си направил мноо ама мноо добро каране и случайно е имало човек с фотоапарат. Направил ти е малко снимки и после ти ги праща. Ти виждаш, че снимките са наистина добри и се кефиш много. След което ги качваш в pinkbike.com и приятели от твоя град/държава те поздравяват или още по-добре от други държави. При което ти си се накефил яко и утре излизаш да кара още по-яко от вчера и пак ти правят снимки.... В един хубав момент докато се усъзнаеш ставаш про :rofl: и вече те снимат за пари ;) (Тфа последното може да се разглежда като та*ак или истина :D)
А ти като няма какво да кажеш/направиш по темата изобщо не се обаждай защото и такива изцепки засрамват....
Аватар
assgiver

hehe

Мнениеот Shady™ » Сря Яну 31, 2007 11:03 pm

После да не кажете че не съм активен :
http://www.pinkbike.com/photo/1176317/

:rofl: :idea:
Аватар
Shady™

Мнениеот Krismars » Сря Яну 31, 2007 11:08 pm

assgiver написа:....

за усъвършенстването си прав, но много от хората не могат да си позволят байк за 1500 ЛВ, докато в другите страни това не е толкова голям проблем (парите)
Аватар
Krismars

Мнениеот I need money » Сря Яну 31, 2007 11:11 pm

Shady кукло супер си мацко :bowdown: :popcorn: :D ;)
I need money

Рейтинг: 1741

ТТ

Мнениеот Shady™ » Сря Яну 31, 2007 11:14 pm

Krismars написа:
assgiver написа:....

за усъвършенстването си прав, но много от хората не могат да си позволят байк за 1500 ЛВ, докато в другите страни това не е толкова голям проблем (парите)

Ми прав си ама аз също съм има кофти байк и съм си правил снимки но не съм ги пускал на "световно ниво"... То и с кофти байкове пак могат да се правят некви неща...вярно не на ниво ама поне хубави... ама да слагаш снимка как газиш в река с вдигнати крака и да се хилиш като идиот...
Аватар
Shady™

Мнениеот shaggy86 » Сря Яну 31, 2007 11:45 pm

Аватар
shaggy86

Рейтинг: 1745

Мнениеот Rancid » Сря Яну 31, 2007 11:53 pm

http://www.pinkbike.com/photo/1176417/
Забележете какво се вижда на заден план...
На преден положението не е по-розово :) .
Последна промяна Rancid на Чет Фев 01, 2007 12:00 am, променена общо 2 пъти
Изображение
Аватар
Rancid

Рейтинг: 1710

Мнениеот Димитър Вергиев » Сря Яну 31, 2007 11:55 pm

Айде и аз ги поизбутах малко на зад :rofl:
skype-vektor4o7
Местонахождение:Пловдив
E-mail:[email protected]
http://www.vbox7.com/play:20e60ad9
Димитър Вергиев