Вие
сериозно ли се притеснявате за имиджа на България?!

Кви са тия комплексарщини?!

На кого му пука какви снимки качват някакви лапетии в някакъв сайт за колела?
Идеята е че България е МАЛКА и => МАЛКО хора карат, а още по-малко хора имат качествени снимки, за сметка на това обаче има такива дето УЖ карат (само ги виждате) и са качили 498238423 снимки с глъпости и съотношенито на хубави към нормални към глупави снимки е да кажаем 1:3:6 сигурно. Тоест на 1 сравнително готина снимка има 9 които са или неки никви или супер смотани. Я си представи ако размениме съотношението на снимките например на 7:3:1 дали щяхм,е да водим тоя спор и т.н. ?
Аз лично се засягам на тема каране. Особено на "интернационално ниво" и съм готов на всичк ода покажа че България става за нещо. Е снимките на Cucu в pinkbike и на Илия са изкефили толкова много хора от чужбина и оня скок в Южния парк дето е бяха казали в един reply че е много як и те искали такъв да карат и т.н. Смисъл има интерес към България в насока каране и карачи...има интерес... Всички се изкефиха като се пусна темата за РАМ колелата в чужбина и че има РаМ отбор зад граница и т.н. По същия начин всички не се кефят чужденци да се смеят на България (както имаше една тема за некво дете УЖ БГ дето яде плъх и т.н. ).... България се прочу със Стоичков преди него доста хора незнаеха едва ли не къде е България...Ами за карането ? Ако оставим такива снимки в pinkbike какво ще стане ? Някои там канадец ще седне да ебава с бъгария така както ние се ебаваме ДОРИ на ШЕГА с Ямбоуууу и Гошо от Почивка... И като го попитат къде е това БГ сигурно няма и да знае като видяхме оная тема колко са умни Американците и ето им още един лаф - "Абе ти да не си от България бе"
Идеята е като се качват ПОВЕЧЕ стойностни снимки да се повиши интереса към България... Да се каже абе видя ли оня ква снимка има от БГ аре и ние да направим такава.... Или пък в ЛИЧЕН план да мога да си намеря някой хубав и голям дроп и да го метна и както ние тука в България говорим последните дни за оня от Русия какъв е ненормалник и т.н. така и някой ден някой да говори "Ей видя ли го оня от България от какъв дроп е скочил" и сигурно е готино там и т.н. и се кефят и имат на представа че ние не сме некви си там а сме нещо и можем нещо. Е сега с тея РАМ-ове по света нищо чудно да дойдат и състезатели не само от околните страни и т.н.... Просто става стъпка по стъпка... Ако ги нямаше Ram Bikes и някои от БГ звездите(да кажем така) мислите ли че щяхме да имаме такава популярност(макар и маlка да е сега).... Аз мисля че не...
А относно тъпите снимки - ми спомням си едно подобие на Демебтзззз райдЕР от няква страна дето даже не й запомних името но запомних че оня е идиот. Мислите ли че ако оня се беше метнал като оня от Русия щях да забравя коя е тая държавичка.... НЕ щеше да ми остане в съзнанието и щях да се отнасям с РЕСПЕКТ към карачите от тази страна а сега си мисля че там въобще няма такъв спорт а некви идиоти... аз от тая страна само такива снимки че даже КЛИПЧЕТА видях и ще отнеме доста време докато си променя мнението за страната...Не искам така да става с България !
Айде повече да не пиша че стана " ТОМ I "