did написа:абе сладури, да сте забелязали, че има една тема, наречена "Now watching"?
axelmax написа:еротични,ужаси,комедии
darkrider_fr написа:Та въпроса ми е кой вие любимият филм без значение да ли е bike movie
На мен ми е 8 mile,New world disorder 1-7.Kranked.Но иначе и тези комедий ги обичам като Маската и Супер мен.
Но иначе обичам и Ужаси като мухата и т.н..
Абе истината си е във Пришелецът.
sss написа:darkrider_fr написа:Та въпроса ми е кой вие любимият филм без значение да ли е bike movie
На мен ми е 8 mile,New world disorder 1-7.Kranked.Но иначе и тези комедий ги обичам като Маската и Супер мен.
Вземи гледай сънчо и се образовай малко![]()
![]()
darkrider_fr написа:sss написа:darkrider_fr написа:Та въпроса ми е кой вие любимият филм без значение да ли е bike movie
![]()
Кво искаш маааааааааааааааааа ти пък гледай костенерките бе !
darkrider_fr написа:sss написа:darkrider_fr написа:Та въпроса ми е кой вие любимият филм без значение да ли е bike movie
![]()
Кво искаш маааааааааааааааааа ти пък гледай костенерките бе !
sss написа:darkrider_fr написа:sss написа:darkrider_fr написа:Та въпроса ми е кой вие любимият филм без значение да ли е bike movie
![]()
Кво искаш маааааааааааааааааа ти пък гледай костенерките бе
!
а на теб със ,,Малкото пони""" бе брато ти като гледам само детски филми гледаш!
Но филкмъ който си е як е Трусове!
Май требе по-често да си бършеш езичето,че нещо се е позацапало.
BTW поздрав с "Гумените мечета"
did написа:абе... няма ли кой да ги заключва (или просто трие) тия тъпи теми?
sss написа:Малко детенце, ходи си шибни една яка злобарка във WC-то и седни да си четеш уроците от букварчето
П.П. Искрени поздрави със "Снежанка и седемте джуджета" (Cartoon Network версията )
darkrider_fr написа:did написа:абе... няма ли кой да ги заключва (или просто трие) тия тъпи теми?
Ок,братле темата си е много смислена това че има малумници който не знаят един свестен филм!
did написа:darkrider_fr написа:did написа:абе... няма ли кой да ги заключва (или просто трие) тия тъпи теми?
Ок,братле темата си е много смислена това че има малумници който не знаят един свестен филм!
я пак виж какво съм писал по-горе.
Тема за филми има от месеци и тя е вече 7 СМИСЛЕНИ страници, за разлика от това недоносче.
darkrider_fr написа:sss написа:Малко детенце, ходи си шибни една яка злобарка във WC-то и седни да си четеш уроците от букварчето
П.П. Искрени поздрави със "Снежанка и седемте джуджета" (Cartoon Network версията )
Ти пък я вземи млъкни.
sss написа:darkrider_fr написа:sss написа:Малко детенце, ходи си шибни една яка злобарка във WC-то и седни да си четеш уроците от букварчето
Ти пък я вземи млъкни.
гъци-гъци-гъци...грух-грух-грух поздрави с Трите прасенца и големият лош вълк
darkrider_fr написа:sss написа:darkrider_fr написа:sss написа:Малко детенце, ходи си шибни една яка злобарка във WC-то и седни да си четеш уроците от букварчето
Ти пък я вземи млъкни.
Ще се почторя но ти тъпа,малка к'рво няма ли да млънеш?ако не знаеш нищо поне не пиши штото като гледам нито един филм не си гледал нали ма
sss написа:darkrider_fr написа:sss написа:darkrider_fr написа:sss написа:Малко детенце, ходи си шибни една яка злобарка във WC-то и седни да си четеш уроците от букварчето
Ти пък я вземи млъкни.
Ще се почторя но ти тъпа,малка к'рво няма ли да млънеш?ако не знаеш нищо поне не пиши штото като гледам нито един филм не си гледал нали ма
ау-ау-ау...муц-муц-муц малкото детенце не си е ударило злобарката за лека нощ и яростта прелива в него...............
darkrider_fr написа:sss написа:darkrider_fr написа:sss написа:darkrider_fr написа:sss написа:Малко детенце, ходи си шибни една яка злобарка във WC-то и седни да си четеш уроците от букварчето
Ти пък я вземи млъкни.
ау-ау-ау...муц-муц-муц малкото детенце не си е ударило злобарката за лека нощ и яростта прелива в него...............
Поздрав за теб със ''Шихерезада'' и хиляда и една нощ!абе трябва да смениш дилара!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта