did написа:Това, че си побързал с формат це две точки след като си видял Linux-а... всъщност... ти какво видя от Linux-a??? Кой Линукс? Как го видя?
Нищо не видях... само черен екран и тва е, като дос, ама по-тъпо, щото там поне знам 2-3 команди

did написа:Това, че си побързал с формат це две точки след като си видял Linux-а... всъщност... ти какво видя от Linux-a??? Кой Линукс? Как го видя?
bluskanie написа:did написа:ти какво видя от Linux-a??? Кой Линукс? Как го видя?
Нищо не видях...
did написа:Cygwin би трябвало да си бачка под Vista. На сайтове за съвместимост на разни софтуери с Виста пише, че ставало.
PtD написа:
@bluskanie, пробвай ubuntu/kubuntu
bluskanie написа:PtD написа:
@bluskanie, пробвай ubuntu/kubuntu
тва ми звучи като тинтири-минтири или цър-пър, ама ще го пробвам, щот не може така
FireFoXa написа:Може ли да се инсталират Уиндолс и Линукс на един компютър, както Уин98 и ХР ? Дали ще има някакви проблеми, ще се "бият" ли двете ОС-та ?
FireFoXa написа:Може ли да се инсталират Уиндолс и Линукс на един компютър, както Уин98 и ХР ? Дали ще има някакви проблеми, ще се "бият" ли двете ОС-та ?
dob написа:това значи, че ако свалиш някой филм докато си под Ubuntu няма да го "виждаш" под Windows
NovemberCharlie написа:Боже, прости им, те не знаят какво говорят.
Съвсем друг имах предвид.bluskanie написа:NovemberCharlie написа:Боже, прости им, те не знаят какво говорят.
Ти мани, ама като започнат и за жени да говорят, става наистина страшно
PtD написа:Ъм, обаждаш се на М$ БГ и ги наругаваш едно хубаво
Metal_Psycho написа:Ахъм,записах си Виста.![]()
Не бе,сериозно.Обаче,нИще да тръгне.
Записааах си Хултимат за 64битови процесорчета(че аз съм си с такова),всичко по записването мнооо арно,свършва си,ресва се,питаме кво да пусне,ХП-то или Вистата,аз му кааам "Пускай Вистата ма свинЙоооо"и....минааа на черен екран и тишина.
Ама даже непрестъргва харда да си каже човек,че прави някви опити,ми просто се предава.И минимума за рам покривам,така,че и от това не е.
Тъ,мноу ми е любопитно що тъй?Някой знае ли.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта