И по едно време се звъни на вратата.
Отварям и гледам: 2 лесбийки...
Викам: К'во искате бе?
-Тебе те искаме!
Па като им теглИх една майна.....

screamBoy написа:тва ми напомни че веднъж оправих едно женско зомби, общо-взето всичко си беше точно, само дето трябваше да я държа постоянно с гръб към мен за да не ме захапе, и беше зелена ама не зелена като мухлясала (както се предполага) а някво по-готино и светло зелено, всъщност си беше изнасилване и много се уморих да се пазя и не беше кой знае колко готино като цяло
в крайна сметка май наистина е по-забавно да избиваш и осакатяваш зомбитата отколкото да правиш секс с тях, нищо че е някво клише
RAM-FR написа:Тая тема да няма нещо общо с последните 3 епизода на South Park ?
Хванала те е депресийка. Ще ти мине.bi написа:Аз сънувах: Пълна тъмнина и само аз, стоя седнала на земята, около мен студен мрак който обгръща всичко, не знам къде съм, не ме и интересува. Просто си стоя в мрака.
С отварачката ли?Isidor написа:Не слушам чалгарийката Мария, ама незнайно защо, преди 3 дни я сънувах, че ме изнасилва![]()
![]()
![]()
NovemberCharlie написа:С отварачката ли?Isidor написа:Не слушам чалгарийката Мария, ама незнайно защо, преди 3 дни я сънувах, че ме изнасилва![]()
![]()
![]()
Ozzie написа:NovemberCharlie написа:С отварачката ли?Isidor написа:Не слушам чалгарийката Мария, ама незнайно защо, преди 3 дни я сънувах, че ме изнасилва![]()
![]()
![]()
:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:
screamBoy написа:ако аз го бях сънувал щеше да значи че я лекувам
като съм бил под стрес съм бил по концентриран и почти 10ка съм оцелил, а после като съм се размекнал вече и ми е минало не знам си какво и разбираш ли- не съм оцелил мишената
bluskanie написа:Аз пък си спомням само един сън през целия ми живот. Бях на около 12-13 (тогава се случи, а не, че сънувах, че съм на толкова), та си спя аз...
... и сънувам, че идват германците с военни униформи (вероятно нещо са ме изпитвали по История)... както и да е... Обградиха болка, в който живеех тогава. Супер странното беше, че бяха го обградили с велосипеди. Ограда от велосипеди (това е сигурно, защото горе долу тогава ми купиха второто колело, което много желаех). И не пускат никой да излезе от блока. Целия живот на хората си беше в блока. Не беше военно положение, не ни мъчиха или нещо подобно, ама не даваха да се излиза. Мислих си, как може да е толкова трудно да се пробие ограда от колелета...Хранеха ни... със СУПА ОТ ОГЪН. Това беше най-странното нещо, което бях виждал, ама си ядях. От едни големи казани (такива, като в ученическите столове) извираше огън, който с чирпаци го сипваха в купи...
... доста време мина така... Изведнъж без никой нищо нда подозира... германците си яхнаха колелетата и отпрашиха в неизвестна посока... и май се събудих после. Никога няма да забравя този сън.
UVEX написа:Аз пък много харесвах едно момиче ама мноооого .... и я сънувах един ден как я еба... и сутринта ставам и гащите ми лепнат... бях първа смяна и се трябваше да се изкъпя 5 сутринта
Kitolino написа:
Сега вече контролирам какво искам да сънувам, дори мога да го моделирам, което е доста приятно![]()
SpoileR написа:т'ва май не трябваше да го споменавам, но вече е късно... Нямам търпение да видя поредната форумна драма...ако се размина само с "ненормален" пак ще е добре...а па ако се окаже, че Kitolino просто се е*ава- егати цирка...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта