Странни сънища :D

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот SpoileR » Съб Ное 03, 2007 2:02 pm

Сънувам, че си сглабям нещо по колелото и съм пуснал няк'ъв метъл на компа... :hbang2:

И по едно време се звъни на вратата.
Отварям и гледам: 2 лесбийки...

Викам: К'во искате бе?

-Тебе те искаме!

Па като им теглИх една майна.....

;) :rofl:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Рейтинг: 2000

Мнениеот screamBoy » Нед Ное 04, 2007 2:47 am

тва ми напомни че веднъж оправих едно женско зомби, общо-взето всичко си беше точно, само дето трябваше да я държа постоянно с гръб към мен за да не ме захапе, и беше зелена ама не зелена като мухлясала (както се предполага) а някво по-готино и светло зелено, всъщност си беше изнасилване и много се уморих да се пазя и не беше кой знае колко готино като цяло

в крайна сметка май наистина е по-забавно да избиваш и осакатяваш зомбитата отколкото да правиш секс с тях, нищо че е някво клише
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот SpoileR » Нед Ное 04, 2007 4:25 pm

screamBoy написа:тва ми напомни че веднъж оправих едно женско зомби, общо-взето всичко си беше точно, само дето трябваше да я държа постоянно с гръб към мен за да не ме захапе, и беше зелена ама не зелена като мухлясала (както се предполага) а някво по-готино и светло зелено, всъщност си беше изнасилване и много се уморих да се пазя и не беше кой знае колко готино като цяло

в крайна сметка май наистина е по-забавно да избиваш и осакатяваш зомбитата отколкото да правиш секс с тях, нищо че е някво клише

:rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
SpoileR

Мнениеот RAM-FR » Нед Ное 04, 2007 9:53 pm

Тая тема да няма нещо общо с последните 3 епизода на South Park ?
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот Jabsco » Нед Ное 04, 2007 11:53 pm

RAM-FR написа:Тая тема да няма нещо общо с последните 3 епизода на South Park ?

Ууу айде да пеем Дъ Имаджинейшън сонг.
Имаджинейшъъъъън, имааджинайешън, имаджинейшън, имаааааааджинейшъъъъъън, имаджинейшън, ИМАДИНЕЙШЪЪЪН, имаааджинейшън, имаджинейшъън, имаааджинейъъън.
Аватар
Jabsco

Рейтинг: 1925

Мнениеот Presize » Пон Ное 05, 2007 1:31 am

Aаааааааааааааааааааааааалаааааааааааааааааааааах :D !
Аватар
Presize

Рейтинг: 1091

Мнениеот NovemberCharlie » Пон Ное 05, 2007 2:19 pm

bi написа:Аз сънувах: Пълна тъмнина и само аз, стоя седнала на земята, около мен студен мрак който обгръща всичко, не знам къде съм, не ме и интересува. Просто си стоя в мрака. :dunno:
Хванала те е депресийка. Ще ти мине.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Isidor » Пет Ное 09, 2007 3:42 pm

Не слушам чалгарийката Мария, ама незнайно защо, преди 3 дни я сънувах, че ме изнасилва :dunno: :dunno: :dunno: :rofl:
Rides: Santa Cruz Heckler with Fox DHX 5.0
Аватар
Isidor

Рейтинг: 1533

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Ное 09, 2007 3:48 pm

Isidor написа:Не слушам чалгарийката Мария, ама незнайно защо, преди 3 дни я сънувах, че ме изнасилва :dunno: :dunno: :dunno: :rofl:
С отварачката ли? :D
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Ozzie » Пет Ное 09, 2007 5:44 pm

NovemberCharlie написа:
Isidor написа:Не слушам чалгарийката Мария, ама незнайно защо, преди 3 дни я сънувах, че ме изнасилва :dunno: :dunno: :dunno: :rofl:

:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот bluskanie » Пет Ное 09, 2007 5:54 pm

Аз пък си спомням само един сън през целия ми живот. Бях на около 12-13 (тогава се случи, а не, че сънувах, че съм на толкова), та си спя аз...

... и сънувам, че идват германците с военни униформи (вероятно нещо са ме изпитвали по История)... както и да е... Обградиха болка, в който живеех тогава. Супер странното беше, че бяха го обградили с велосипеди. Ограда от велосипеди (това е сигурно, защото горе долу тогава ми купиха второто колело, което много желаех). И не пускат никой да излезе от блока. Целия живот на хората си беше в блока. Не беше военно положение, не ни мъчиха или нещо подобно, ама не даваха да се излиза. Мислих си, как може да е толкова трудно да се пробие ограда от колелета... :dunno: Хранеха ни... със СУПА ОТ ОГЪН. Това беше най-странното нещо, което бях виждал, ама си ядях. От едни големи казани (такива, като в ученическите столове) извираше огън, който с чирпаци го сипваха в купи...

... доста време мина така... Изведнъж без никой нищо нда подозира... германците си яхнаха колелетата и отпрашиха в неизвестна посока... и май се събудих после. Никога няма да забравя този сън. :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Nymphetamine » Пет Ное 09, 2007 7:11 pm

Аз пък снощи сънувах, че съм одрал много яко колата от двете страни, та чак и вдлъбнатини съм направил на ламарините. Естественос е събудих, баси кошмара...
После пак сънувах колата, но тоя път намачкана на топка, като хартия... Гледах, гледах и си казах:"Добре, другите хора как успяват да си запазят колите цели и непокътнати, да го еба?!", след което се появи баща ми отнякъде и се събудих... Ебати безсънната нощ.
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот Isidor » Чет Ное 15, 2007 1:50 am

Ozzie написа:
NovemberCharlie написа:

:bowdown::bowdown::bowdown::bowdown::bowdown:

Не, ама си беше баси дивия секс :rofl: .
По-добре секс да СЪНУВАМ, от колкото, че карам колело. Направо усещам сякаш наистина става :rofl: .
А-а-а-а, сетих се за най-големия ми кошмар - като бях малък сънувах, че седя срещу майка ми и тя ме гледа и мълчи, а аз й бода лицето с игла. Това беше най-странният и най-страшен сън :V: . Изобщо не разбрах к'во аджаба означаваше този сън :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Аватар
Isidor

Мнениеот screamBoy » Чет Ное 15, 2007 3:26 am

ако аз го бях сънувал щеше да значи че я лекувам
Аватар
screamBoy

Мнениеот Isidor » Чет Ное 15, 2007 11:54 am

screamBoy написа:ако аз го бях сънувал щеше да значи че я лекувам

:confused: :confused: :confused: Смисъл?
Аватар
Isidor

Мнениеот Highlander » Чет Ное 15, 2007 12:03 pm

Днес сънувах,че пия буза и съм станал Супер мъж...и най-странното беше,че накрая се насрах(с извинение в кенефа)

ако някой ми обясни какво има общо това,че съм станал някакъв супер здрав и силен и троша бравите на вратите с докосване и после съм се таковал в тоалетната? :confused: :confused: :confused: :crazy: :dunno:
Изображение
Носиш каска бронирана,това не е пречка,самурайския ми меч да е разцепи като клечка.Вадя бойни скелети направо от катакомбата
Аватар
Highlander

Рейтинг: 564

Мнениеот kagami » Чет Ное 15, 2007 1:57 pm

Аз съм сънувала, че мога да минавам през стени и да влияя на мислите в главите на хората. Много е яко, само дето това със стените все още не работи на яве :)
Важно е да вършиш това, което смяташ за правилно.
Аватар
kagami

Мнениеот SpoileR » Пон Дек 17, 2007 4:15 am

Е не.......т'ва са глупости!!!!! Сериозно се замислям за консултация с психиатър.... ТВА СА ГЛУПОСИ!!!!!!!!!!!
Пиша тука какво сънувах щото вече почвам да забравям отчасти,
та да мога утре утре да си припомня .... :rofl:

Tа така:
Сънувам, че съм със стария си клас от КИРОВ някъде в морето отгоре на някъква нефтена платформа. :crazy:

И от там викаме: ЕДНОООО ДВЕЕЕЕЕЕ ТРИИИИИ ЧЕТИРИИ....ДВАНАДЕСЕТ.

ТРЕЕЕЕС....И скачаме във водата.....
а то всичко замръзнало!
В следващия момент се озоваваме на някакъв бряг. Хем пясък хем сняг и на брега се "пекат" няк'ви от НСБОП. аххаххаа

И както ни видяха така и ни пребиха.

Затвориха ни в някъква стая която беше пълна с оръжия ама експонати такива...декоративни дето не могат да стрелят.
Аз гледах някакъв томмсън с барабан отдоле (не бях виждал "на живо" такъв :D).
И по едно време ме закараха в няк'ва друга стая и ме караха да стрелям с арбалет?! :bigeyes:

Викам океЙ...нЪпЪ...хууу...що пък не...

Стрелям по няк'ва кръгла мишена и оцелих няколко мм над центъра. После ме накараха по 2ра мишена да стрелям.
Тогава пък изобщо не уцелих мишената. (забравих да поясня, арбалета беше като пистолет и се държеше с една ръка и вместо стрели, изстрелваше хартиени ракетки- от тия дето А4 сгъваш на триъгълник и тн...):crazy:

И после като почнаха да ми развиват някви теорий как като съм бил под стрес съм бил по концентриран и почти 10ка съм оцелил, а после като съм се размекнал вече и ми е минало не знам си какво и разбираш ли- не съм оцелил мишената....

Викам хуууу...и к'во?
И те:
-Еми нищо!

Пребиха ме и ме затвориха в някъква голяма зала (хангар).

И по едно време навсякъде се появиха някъкви египедски статуи (сфинскове, мумий и други такива глупости....) и почнаха да ме стрелят с нЕкви плазмени топки. :bowdown:

Бягам аз, Креща като побъркан и по едно време": ЗА КАКВО ПРАВИТЕ ВСИЧКО ТОВА БЕ! КОЙ ВИ ПЛАЩА? ЗА КАКВО СЕ БОРИТЕ! ЛАМЗОВЕ ТАКИВА!

И както тичам и викам и "без да искам" изкъртих вратата през която влезнах.... И КАКВО ДА ВИДЯ:
Изглед към Витоша и зад планината океан!

И тия статуите като го видяха това и ми благодариха за това че съм ги просветлил и че отново могат да бъдат свободни и некви такива глупости....викам хуу бе....радвайте се, живи и здрави...ВАЖНОТО Е ЗНАНИЯ ДА ИМА!

И както си седа така.... И СТАНА ЛЯТО. :confused:

А аз се озовах върху кулата на копитото отгоре! :crazy:

Идват тия от НСБОП с хеликоптери и почват пак да ме гонят.

Викам си, да бе...пак ша мЪ бият.... ГАЗ!

Слизам през покрива (нз как, сигурно е имало шлюз или нЕкво таково...) и тръгвам да тичам по стълбите (спирални)... АСАНСЬОР НЯМАШЕ!

И то как не ми се зави свят не знам...слезнах долу и почнах да бягам покрай кулата за към стария лифт... (без да помисля, че не работи от години....)

Тичам като изоглавен, тичам....
И както стигнах скалите спрях.

Лифта си работеше ама само въжето се върти..кабини,седалки- нЕма!

Викам си: Тука има нещо сбъркано... :rofl:

Идват тия СПЕЦ-овете и викам край...прИбиА ме!
Вместо това почват да си говорят и сочат в далечината т'ва ся там долу НДК- ли е или е ЦЕНТРАЛНА ГАРА?! :confused:

Не е Централна Гара щото ги нЕма шатрите!
Другия вади бинокъл и вика: Ами и НДК не е, щото ги нема баЙкърите!
:rofl:

Както и да е....изпокараха се нещо...

И аз си викам ся...докато са разсеяни аз да зема да се чупя....

и както си го помислих и хоп....спънах се на скалите и спрях чак долу У Бояна в някъв двор И паднах върху
няк'ъв SALEEN S7 Twin-TURBO.

Ставам гледам го и си викам:

"Абе друго си е Кoenigsegg..."

пп (трябва да откажа наркотиците...)
Аватар
SpoileR

Мнениеот screamBoy » Пон Дек 17, 2007 6:33 pm

като съм бил под стрес съм бил по концентриран и почти 10ка съм оцелил, а после като съм се размекнал вече и ми е минало не знам си какво и разбираш ли- не съм оцелил мишената

ти му казваш 'стрес' и понеже сигурно всеки разправя ми то стреса е лошо и затва и ти си мислиш че стреса е лошо

значи, безплатно пояснение: това което те кара да си успешен не е стрес, нищо че всички искат да не успяваш и се опитват да ме омотат всякак си - примерно да те убеждават че това не ти е нормалното състояние

може отвсякъде да получваш отзиви колко си ок като си спокоен, а така не прави нищо и ще си добре НО това е тяхното 'ти', а твоето 'ти' всячески се опитват да те убедят че е нещо друго, лошо, кофти

и все пак дори и в съня ти когато си си твоето 'ти' дори и най-лошите други квото и да говорят си живеят техния смотан живот и могат само да се опитват да ти се налагат колкото им стигат силите ^_^
Аватар
screamBoy

Мнениеот agent_Jekov » Пон Дек 17, 2007 8:26 pm

@screamBoy, SpoileR :rofl: :rofl: :bowdown: Къртите ей! ;)
На мен ми се е случвало като сънувам да знам, че сънувам т.е. осъзнавам го съвсем ясно.Даже си спомням как се бях уплашил веднъж от някви гадове между роднини и непознати, които ми се хилят и протягат ръце да ме пипнат, но в момента, в който им казах съвсем безцеремонно-Копеленца, знам, че сънувам майната ви! или нещо от сорта и неприятните видения някак прекратиха злото си влияние върху мен веднага.Дори доста смутени изражения придобиха. :D Иначе няколко пъти преди сънувах, че летя в околността над нас, без страх, че ще падна и усещането беше неописуемо. :)
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот teodor_peev » Пон Дек 17, 2007 10:39 pm

bluskanie написа:Аз пък си спомням само един сън през целия ми живот. Бях на около 12-13 (тогава се случи, а не, че сънувах, че съм на толкова), та си спя аз...

... и сънувам, че идват германците с военни униформи (вероятно нещо са ме изпитвали по История)... както и да е... Обградиха болка, в който живеех тогава. Супер странното беше, че бяха го обградили с велосипеди. Ограда от велосипеди (това е сигурно, защото горе долу тогава ми купиха второто колело, което много желаех). И не пускат никой да излезе от блока. Целия живот на хората си беше в блока. Не беше военно положение, не ни мъчиха или нещо подобно, ама не даваха да се излиза. Мислих си, как може да е толкова трудно да се пробие ограда от колелета... :dunno: Хранеха ни... със СУПА ОТ ОГЪН. Това беше най-странното нещо, което бях виждал, ама си ядях. От едни големи казани (такива, като в ученическите столове) извираше огън, който с чирпаци го сипваха в купи...

... доста време мина така... Изведнъж без никой нищо нда подозира... германците си яхнаха колелетата и отпрашиха в неизвестна посока... и май се събудих после. Никога няма да забравя този сън. :)

Тоя сън ми напомня на един който сънувах преди 1-2 месеца.В блока съм си аз и как си седа чувам нешо да гърми.Поглеждам и гледам отвън некфи грозни роботи(кат тия от трансформърс) динозаври и некви войници.Та каширах се аз под леглото и незнайно как от сички в блока само мен не хванаха.После тия изродите се махнаха и останаха само войниците.Та тръгвам аз да бягам,крих се в храстите в сняг абе купон общо взето и накрая гледам-шибаните копелата хванали брат ми и тръгвам да го спасявам и един от войниците извади от джоба си нещо кат ножче и го метна по мен,отцели ме в крака,ама нали съм и съм некъф терминатор безмъртен,та го вада тфа и му го забивам в окото.Та спасих брат си и тъкмо кат реших че сичко е свършило чувам обратно броене и разбирам че има атомна бомба някаде и.. 3...2....1 и се събудих.
да знаитие ора вече драгалево е понятие за време ...... намира се между понеделник и юли месец -RAM-FR
teodor_peev

Рейтинг: 694

Мнениеот blueeyezbg » Пон Дек 17, 2007 11:00 pm

Аз пък една нощ сънувах че ми донасят цял камион с вафли кредо .... :rofl: :rofl: И ги изядох сичките ... След това Още няколко камиона в момена в който щях да изям последната вафла ... Чaсовникът ме зовеше за даскало :bowdown:
Продава се Кормило Хъсефелт !!! 66 см скайп - sadist_bg & Maxxis Hookworm
blueeyezbg

Рейтинг: 1358

с

Мнениеот UVEX » Пон Дек 17, 2007 11:51 pm

Аз пък много харесвах едно момиче ама мноооого .... и я сънувах един ден как я еба... и сутринта ставам и гащите ми лепнат... бях първа смяна и се трябваше да се изкъпя 5 сутринта :(!:
For every day you don`t train there is somebody who trains to become better than you...
Аватар
UVEX

Рейтинг: 965

Re: с

Мнениеот Kitolino » Вто Дек 18, 2007 12:31 am

Тези работи по мое време не се споделяха...
Ама явно вече е нормално... :irked: :eek:
UVEX написа:Аз пък много харесвах едно момиче ама мноооого .... и я сънувах един ден как я еба... и сутринта ставам и гащите ми лепнат... бях първа смяна и се трябваше да се изкъпя 5 сутринта :(!:

Иначе аз преди доста години постоянно имах кошмари свързани с падане от високо, един вътрешен страх имам от височини, който още ме притеснява, но поне кошмарите спряха..

Сега вече контролирам какво искам да сънувам, дори мога да го моделирам, което е доста приятно :)
А темата си я подбирам точно преди да си затворя очите, като след няколко готини сънища от рода на лезбииското на Spoiler, си измислям сюжет с по-кофти край, ей така за разнообразие...
...какво ли ще е днес.. :sleep:
Изображение GSE - Геодезия, Кадастър, Вертикално планиране и други. 0877/290-235 Изображение
Аватар
Kitolino

Рейтинг: 1485

Мнениеот SpoileR » Вто Дек 18, 2007 3:55 am

Kitolino написа:

Сега вече контролирам какво искам да сънувам, дори мога да го моделирам, което е доста приятно :)

Ехехехееее...

Значи все пак има и други ! :)

Е примерно в един сън, без да искам отворих книга някъква (която съм 1000% сигурен, че съм я чел преди и няма проблеми с нея...) и като отвярям...всичко е на шльокавица...
(Нормално, на човек не му правят особено впечатление такива неща докато сънува, и разбира, че е сънувал, чак след като се събуди.)

Ама въй...мене ми направи впечатление.

Поогледах се и наоколо за "детайли" така да се каже и веднага ми стана ясно, че сънувам.

Моментално се качих на някое високо място засилих се и се хвърлих, (вече знаейки, че е сън) и без да ме е страх, и като паднах долу- НИЩО :) Станах си и нищо. :)

Същото важи и ако мислиш реално и си НАЛОЖИШ:
"Сънувам, в сънищата всичко е възможно."
Примерно засилвам се от блока и си казвам, че примерно мога да полетя и става...стига да успея да си го втълпя...понякога не се получава... щото и аз самия се колебая да не би пък да е наистина и да зема да се пребия... :D

(Т'ва малко като матрицата мяза, но си е вярно. Кой каквото ще да ми говори :D Повярваш ли истински, че става- става. (само на сън естествено))

Същото важи и за дишане под вода... Знам ли че е сън, скачам в басейн приемрно и си набивам в главата, че е сън и фактически аз съм си на леглото и спя...тая вода не е истинска...и всичко е точно. :) Плувам си под водата и си дишам без проблеми.

Преди се будех от страх, че се одавям, а дори не се и опитвах да вдишам от страх, което си беше и причината за събуждането.
:D

Мдааам...

Преди като споменях на някого, че веднъж осъзная ли, че е сън, ако си задълбоча мислите в нещо конкретно и то става, и всички почваха да ми обясняват как съня бил несъзнателно нещо и че всичко което правиш на сън ставало както е било настроено предварително и че ти нямаш пръст в цялата работа...
Глупости на търкалета!!!!!
Ама все пак и тук не смях да се обаждам, да не ме почнат и в форума. :)

@kitolino Добре, че го спомена (дано сериозно да говориш).
До преди все си мислех, аз ли съм луд или всички, които ме обеждаваха в обратното, са Дефектни някви?!?! :rofl:

Мнозинството създава преса. Сдухах се и спрях да вярвам, че което и да е от това се е случвало някога. :D
Някак си не върви 1000 човека да ти обясняват, че не може и ти да твърдиш, че си прав.... естествено продължавам да го твърдя, само гледам да си трая повечко. :)

Сънищата могат да се контролират! Т'ва не си го измислям, кой к'вото ще да ми разправя, ако ще и медиумИ да сме или каквото там...

Дали само някои го могат, а други не, не знам, но при мене (и kitolino) очевидно става...:)

А за "онова" което сънувах снощи към 4:00 часа и писах по горе, очевидно бирата си оказва влияние... в главата ми е било каша явно :D

Май и сега не е по-добре...

пп (т'ва май не трябваше да го споменавам, но вече е късно... Нямам търпение да видя поредната форумна драма...ако се размина само с "ненормален" пак ще е добре...а па ако се окаже, че Kitolino просто се е*ава- егати цирка...)
Аватар
SpoileR

Мнениеот Kitolino » Вто Дек 18, 2007 10:53 am

SpoileR написа:т'ва май не трябваше да го споменавам, но вече е късно... Нямам търпение да видя поредната форумна драма...ако се размина само с "ненормален" пак ще е добре...а па ако се окаже, че Kitolino просто се е*ава- егати цирка...

Не, хич дори не се ебавам...
Но при мен се усеща винаги кога е сън и кога не е, доста бързо си правя изводите, но лично в моят сън като стане нещо лошо се събуждам(нали съм умрял, не мога да продължа... а понякога в добрите сюжети много ми се е искало 2ри шанс, ама явно е трябвало да си изиграя картите по-добре..)
Лично дори ми се струва, че благодарение на сънищата от време на време ми се случва - Дежа-вю.
Примерно искаш нещо да ти се случи, сънуваш го като си създаваш сюжет, а после в реалният живот се случва нещо подобно или дори същото, тогава ми се създава едно чувство на повторение, което си мислих да развия по някакъв начин, за да има облага от него, ама досега не съм успял...

:)

Споко не сме изроди, ама горното ти мнение да го пишеш в 4.00ам не си е работа на нормален човек :D
Изображение GSE - Геодезия, Кадастър, Вертикално планиране и други. 0877/290-235 Изображение
Аватар
Kitolino

Рейтинг: 1485

Мнениеот SpoileR » Вто Дек 18, 2007 11:48 am

Kitolino написа:Споко не сме изроди, ама горното ти мнение да го пишеш в 4.00ам не си е работа на нормален човек :D

:D :beer:
Аватар
SpoileR

Мнениеот biker-kj » Вто Дек 18, 2007 1:10 pm

Контролирането на сънищата става и при мен! :agree: (но не винаги де)

Иначе е доказано(някакъв научно-популярен филм гледах) ,че 10% от хората не земята го могат!
И аз като го разказвам ми викат не може ,луд си или си буден ,ама ти си мислиш ,че сънуваш и си го измисляш и някви такива! :crazy:
Аватар
biker-kj

Рейтинг: 1941

Мнениеот Rancid » Вто Дек 18, 2007 1:21 pm

UVEX написа:Аз пък много харесвах едно момиче ама мноооого .... и я сънувах един ден как я еба... и сутринта ставам и гащите ми лепнат... бях първа смяна и се трябваше да се изкъпя 5 сутринта :(!:

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение
Аватар
Rancid

Рейтинг: 1710

Мнениеот did » Вто Дек 18, 2007 1:50 pm

Трябва да отворим специална тема за полюции.

със сигурност много байкари има какво да разказват. :D
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла