Античалги : - ()

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот Redhat » Чет Ное 01, 2007 2:05 pm

Дали е мазна чалга или филм в Свинеплекса, има ли разлика?! И т.н, и т.н.

Поздрав

And you think you're so clever and classless and free,
But you're still fucking peasents as far as I can see.
You Bastards!
Аватар
Redhat

Рейтинг: 2000

Мнениеот CYBER » Пет Ное 02, 2007 3:37 pm

Абе чалга на боклука!Всички чалгари да се срамят и да знаят,че нямат място в този сериозен форум :D
CYBER

Рейтинг: 1539

Мнениеот Alpina » Пет Ное 02, 2007 3:40 pm

Паднахте под тяхното средно ниво на интелигентност :bowdown:

Аз слушам чалга, нещо искаш да ми кажеш ли?
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот ThePa1n » Нед Ное 04, 2007 7:33 pm

Не ми харесва чалгата... не я слушам освен ако не съм на някой купон и за ебавката... иначе само DnB ! :bowdown:
Пък и да си слушат квото си искат...право на личен избор :)
ThePa1n

Рейтинг: 1200

Мнениеот Teodor40 » Вто Ное 06, 2007 2:28 pm

bikerider написа:@ЕmZo:
Чалгата е етно-поп-културен продукт. Поп-културните продукти не са символ на никакво западане, те са просто продукти за най-широките маси маймуни, които не могат сами да решат какво харесват или нямат воля/желание да се превърнат в индивиди, тоест никога не са се качвали някъде, че да западат. Чалгата е поточна линия за образцови безмозъчни консуматори, обречени на щастие доживот. Нямаш представа колко ясно си личи това тук в моловете на бизнес парка в Пекинския трети пръстен, всеки ден го виждам с очите си.

What is the Matrix? :D

П.П. Много здраве от Trainman :)

Добре де, всички разбрахме, че си ходил в Пекин. Не е нужно да го пишеш във всяка тема ;)
Иначе глуипостите по-горе са толко завъртяни, че някой по-малък верно ще вземе да им повярва :D
Поздрав! http://vbox7.com/play:da1a7f32

И да попитам това как се танцува на по-различан музика? http://vbox7.com/play:4afb7103
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот lanzz » Вто Ное 06, 2007 3:06 pm

мъка, мъка... и как човек да не бъде мизантроп? hell is other people, наистина.
Аватар
lanzz

Re: Античалги : - ()

Мнениеот Highlander » Вто Ное 06, 2007 3:18 pm

vida написа:За всички които го мразят това нещо (чалгата).
http://www.urbandictionary.com/define.p ... id=1073367

Да това е тъпо нещо..затова аз обичам Радо Шишарката -Това не е чалга а народна музика ;) особенно шопската салата ;) или шкембе чорба :D
Изображение
Носиш каска бронирана,това не е пречка,самурайския ми меч да е разцепи като клечка.Вадя бойни скелети направо от катакомбата
Аватар
Highlander

Рейтинг: 564

Re: Античалги : - ()

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Ное 06, 2007 4:45 pm

Highlander написа:
vida написа:За всички които го мразят това нещо (чалгата).
http://www.urbandictionary.com/define.p ... id=1073367

Да това е тъпо нещо..затова аз обичам Радо Шишарката -Това не е чалга а народна музика ;) особенно шопската салата ;) или шкембе чорба :D
Скрий се бе!
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот V8 » Сря Ное 07, 2007 8:23 am

Ама някои наистина карате на принципа луд умора няма - на всеки два-три месеца се пуска подобна тема, и все едни и същи пишат, и все едно и също пишат, и резултата все един и същи е - не ви ли омръзна вече? :grumpy:
Sometimes it's entirely appropriate
Изображение
to kill a fly with a sledge-hammer!
Аватар
V8

Рейтинг: 1800

Мнениеот bikerider » Сря Ное 07, 2007 7:18 pm

Teodor40 написа:Добре де, всички разбрахме, че си ходил в Пекин. Не е нужно да го пишеш във всяка тема ;)
Иначе глуипостите по-горе са толко завъртяни, че някой по-малък верно ще вземе да им повярва :D

Хахаха, ти си мислиш, че се хваля ли? :rofl:
"Глупостите" по-горе не си дорасъл да ги разбереш, няма и как да стане, щото се отнасят точно за такива като теб :)
Бъди щастлив и си бачкай за 500-те лева за дрешки ;)

@lanzz: :agree:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Presize » Сря Ное 07, 2007 7:26 pm

Tеодорчо за тебе един по здрав. :)

http://vbox7.com/play:f1a73c07
Аватар
Presize

Рейтинг: 1091

Мнениеот cichlidi » Сря Ное 07, 2007 8:06 pm

Един поздрав и от мене за целият форум (специално за Теди еййй и мен зарази бе преди слушах от време на време сега само това) :beer:

http://vbox7.com/play:2c8a0347
http://vbox7.com/play:c8c7700e
Последна промяна cichlidi на Сря Ное 07, 2007 8:19 pm, променена общо 1 път
Аватар
cichlidi

Рейтинг: 1963

Мнениеот Teodor40 » Сря Ное 07, 2007 8:17 pm

bikerider написа:
Teodor40 написа:Добре де, всички разбрахме, че си ходил в Пекин. Не е нужно да го пишеш във всяка тема ;)

Хахаха, ти си мислиш, че се хваля ли? :rofl:
"Глупостите" по-горе не си дорасъл да ги разбереш, няма и как да стане, щото се отнасят точно за такива като теб :)
Бъди щастлив и си бачкай за 500-те лева за дрешки ;)

@lanzz: :agree:

Тона ти нещо не ми харесва, сега е момента да спеш да се правиш на интересен а що се отнася до парите-догодина завършвам и ще видим кой, колко ще взима като заплата.
Байкрайдера понеже не слуша този тип музика и се мисли за нещо повече от "нас". Стабилно се е объркал и някой ден като спре да се мисли за най-великото божие творение, ще го проумее.
Тази тема наистина многократно е опсъждана и се чудя защо не отиде в кошчето?!

П.С. cichlidi, качи си на Преслава "Моят нов любовник" ;) Ще ти хареса :D
Аватар
Teodor40

Мнениеот cichlidi » Сря Ное 07, 2007 8:20 pm

Ми на телефона е вече, а линка го обърках има още един този исках да ти пусна вторият.
Аватар
cichlidi

Мнениеот Droze » Сря Ное 07, 2007 8:35 pm

Bikerider, не мисля, че има смисъл да се хабиш в обяснения, които така и не достигат до очевидно крайно ограничените им мозъчета. Все пак то си е въпрос на култура :agree:
Аватар
Droze

Рейтинг: 1499

Мнениеот bi » Сря Ное 07, 2007 8:44 pm

Droze написа:Bikerider, не мисля, че има смисъл да се хабиш в обяснения, които така и не достигат до очевидно крайно ограничените им мозъчета. Все пак то си е въпрос на култура :agree:

Прав си. И с фуния през ухото да им го наливаш, през другото ще изтича.
Шегата често е в резултат на интелектуална беднотия.
Жан де Ла Брюер
Аватар
bi

Рейтинг: 1513

Мнениеот Droze » Сря Ное 07, 2007 8:49 pm

bi написа:
Droze написа:Bikerider, не мисля, че има смисъл да се хабиш в обяснения, които така и не достигат до очевидно крайно ограничените им мозъчета. Все пак то си е въпрос на култура :agree:

правА :beer:
Аватар
Droze

Рейтинг: 1499

Мнениеот Teodor40 » Сря Ное 07, 2007 8:55 pm

Droze написа:
bi написа:

Ходи да си гледаш Др. Хаус и си мили, че поумняваш от него :rofl: И като не слушаш поп фолк пак поумняваш сигурно :rofl: Ти можеш ли да си преведеш въобще текстовете на западните боклуци, дето ги пускат по Сити и Войс? По-различни ли са с нещо?!?! Лицемери долни, комплексарчета...
Аватар
Teodor40

Мнениеот Sp3c7r3 » Сря Ное 07, 2007 9:00 pm

Не искам да се намесвам в безкрайно безсмисленият ви спор, но само да посоча на Teodor40 - не може да знаеш дали събеседника ти (опонента ти) слуша Сити, Войс или всякакви подобни бози. Ако слуша - значи да спорите е безсмислено, просто едната чалга е на англйски.
Извинявайте за вмешателството. Очаквам по-нататъшно развитие на темата с нетърпение.
:agree:

И според мен - bikerider oпределено не се хаби в обяснения, не и в случая. :D
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот bi » Сря Ное 07, 2007 9:33 pm

Teodor40 написа:
Droze написа:
bi написа:

Ходи да си гледаш Др. Хаус и си мили, че поумняваш от него :rofl: И като не слушаш поп фолк пак поумняваш сигурно :rofl: Ти можеш ли да си преведеш въобще текстовете на западните боклуци, дето ги пускат по Сити и Войс? По-различни ли са с нещо?!?! Лицемери долни, комплексарчета...

Явно ти не можеш да си ги преведеш, кой казва, че слушаме само песнички по сити. Някой държат и на смислените текстове. :mouse:
Хайде нека не го наричаме чалга, да не е поп фолк, но този вид музика е факт. То е за хора с ниски страсти, и празна душевност. Като не слушаме чалга може да не поумняваме, но поне не затъпяваме.
Лично мое мнение де. А и не сме комплексарчета. :mad:

П.П Дрозе много се извинявам. :I
Шегата често е в резултат на интелектуална беднотия.
Жан де Ла Брюер
Аватар
bi

Рейтинг: 1513

Мнениеот Alpina » Сря Ное 07, 2007 9:57 pm

Добре де, аз не мога да проумея какво толкова се дразните, все едно вие избивате комплекси.

Слушам такава музика и какво?

Искате да ми кажете, че вие, които не слушате можете по-добре да усетите от мен http://www.oneloveandrina.com/journey2004/caruso.html
че аз затъпявам?

Съжалявам хората, които са с ограничено мислене.
Не е задължително да харесвате даден стил, но това да плюете, след като не сте намерили нищо в него, е присъщно на групата хора, които вие описвате.
Последна промяна Alpina на Сря Ное 07, 2007 10:03 pm, променена общо 1 път
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот assgiver » Сря Ное 07, 2007 10:00 pm

За мое огроооооомно съжаление (надявам се не само мое) няма как да се отървен от тоя "бълвоч". МРАЗЯ ЧАЛГА! Не само заради самата "музика" (срам ме е да го наричам музика но няма начин), а заради културата, която "изповядва". Цялата философия колониии силноо към циганията. Мрязя и циганите. Но начина не е да почваме да ги избиваме 1 по 1 (това е само за забавление :D ) а просто да сме търпеливи. Все някога ще си го отнесат по 1 или друг начин гадните чалгарчета. Смешни, жалки, недобре умствено развити, грозни, отвратителни цигани сте. Изход май май не се вижда :crap:
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....
Аватар
assgiver

Рейтинг: 1960

Мнениеот Alpina » Сря Ное 07, 2007 10:04 pm

Ти какво слушаш?
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот assgiver » Сря Ное 07, 2007 10:07 pm

UK hip-hop, но и хауса и дръма не са толкова чужди. А какво значение има ?
Аватар
assgiver

Мнениеот Alpina » Сря Ное 07, 2007 10:10 pm

тупс-тупс-тупс-тупс-бъгджжии-бъгджжжжж-бъгдж-бъгджжжи-шиуууу-шиуууу.....

Високо интелигентна музика :agree:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот agent_Jekov » Сря Ное 07, 2007 10:23 pm

Чалгата я измислиха мутрите, те си я и популяризираха.А смешното е, че има няква министърка на културата, забравих как се казва вече, къде е писала текстове на някои от най-големите "хитове" на времето. :rofl:
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот assgiver » Сря Ное 07, 2007 10:24 pm

Замисли се защо не се говори против другите стилове толкова яростно? Случайно ли е според теб, че метъли рапъри и поддръжници на други стилове не се "мразят" толкова силно по межу си, колкото "мразят" чалгата. "Музиката" не е най големия проблем. Самите чалгари са отвратителни. Не всички им личи, че слушат този стил. Защо трябва да се обличат като най-долнопробните утрепки, да си правят цигански прически, "момчетата" да се обличат с женски дрехи, а "момичетата" да ходят с птури с дъно под коленете? Кому е нужен този цирк? Нужно ли е да се показват по такъв просташки начин? Да не говорим как някви смешни хърби ходят неперено все едно ще пребият културист. Тея са ми от любимите. Трябва ли да му се счупи носа, когато е пуснал бясната чалгия и кънти целия рейс? Не мога да разбера модерно ли е да си прост и едновременно да парадираш с това, че си прост ?!?

ПС: @alpina Тези неща не се отнасят за теб. Предполагам ти не си от болшенството, а си от тези, който просто се радват на музиката, и дори не им личи, че слушат дадения стил.

ПС2: Относно интелигентността на стила, който слушам, мога да кажа, че е няколко идеи по-интелигентна ;)
Последна промяна assgiver на Сря Ное 07, 2007 10:26 pm, променена общо 1 път
Аватар
assgiver

Мнениеот cichlidi » Сря Ное 07, 2007 10:25 pm

assgiver написа:За мое огроооооомно съжаление (надявам се не само мое) няма как да се отървен от тоя "бълвоч". МРАЗЯ ЧАЛГА! Не само заради самата "музика" (срам ме е да го наричам музика но няма начин), а заради културата, която "изповядва". Цялата философия колониии силноо към циганията. Мрязя и циганите. Но начина не е да почваме да ги избиваме 1 по 1 (това е само за забавление :D ) а просто да сме търпеливи. Все някога ще си го отнесат по 1 или друг начин гадните чалгарчета. Смешни, жалки, недобре умствено развити, грозни, отвратителни цигани сте. Изход май май не се вижда :crap:

E такива изцепки като чуя направо.........
Това си е точно избиване на комплекси. "Ооооо тва е чалга спри го" , "Спри тва немога да го слушам" , "Бегай от тука, то тва не е музика"
Как само се дразня като го чуя/прочета това, немога да разбера какво се правите............
И аз не слушам изцяло или поне повечето стилове, но има песни от тези стилове който просто ме грабват и са готини и си ги слушам, а не да избивам некви комплекси...................
Аватар
cichlidi

Мнениеот marshall__ » Сря Ное 07, 2007 10:26 pm

Alpina написа:тупс-тупс-тупс-тупс-бъгджжии-бъгджжжжж-бъгдж-бъгджжжи-шиуууу-шиуууу.....

Високо интелигентна музика..

Аааа не бе, дай да има "ОП-оп... дай-дай... врътни-си-гз-на-масата... оп-оп пляс-пляс... чи-ги-рака-чики-таа.." ..... :puke:
Това не мога да го оприлича с нищо друго, освен с простотия...

Съжалявам, но просто изказване от типа "Високо интелигентна музика" в този случай, целящо да защити позицията на ЧАЛГАТА, ми изглежда доста смешно..
Последна промяна marshall__ на Сря Ное 07, 2007 10:27 pm, променена общо 1 път
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот agent_Jekov » Сря Ное 07, 2007 10:27 pm

assgiver написа:Да не говорим как някви смешни хърби ходят неперено все едно ще пребият културист. Тея са ми от любимите. Трябва ли да му се счупи носа, когато е пуснал бясната чалгия и кънти целия рейс?
:rofl: :rofl: :rofl: :agree: :agree:
@marshall__ :agree: :agree:
Последна промяна agent_Jekov на Сря Ное 07, 2007 10:31 pm, променена общо 1 път
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла