caspar написа:Тука много таекуондисти се навъдиха бе. Я кажете къде сте тренирали/тренирате?
Highlander написа:caspar написа:Тука много таекуондисти се навъдиха бе. Я кажете къде сте тренирали/тренирате?
Кондор 2000ами ти Росене?
П.П. НЕ съм тренирал от 5 месеца и как ми се прави спаринг с някой не е реално...
caspar написа:Highlander написа:caspar написа:Тука много таекуондисти се навъдиха бе. Я кажете къде сте тренирали/тренирате?
Кондор 2000ами ти Росене?
П.П. НЕ съм тренирал от 5 месеца и как ми се прави спаринг с някой не е реално...
При Калин Младенов (Лотос) най-дълго време, но клуба ни се разпадна. Състезавал съм се за много клубове, вклучително и Кондор. Снених няколко клуба и трениори - Ким, Тангра... В момента тренирам в Ахил, понеже ми е най-удобно.
agent_Jekov написа:Кунгфу никой ли не е тренирал?Или просто по "смилаемите" или по-достъпните как да го кажа бойни изкуства се практикуват масово?
Highlander написа:@caspar и аз съм висок и сравнително лекичък..и съм доста бърз и винаги ми са се падали по-големии са мудни...А иначе винаги съм искал да направя спаринг с някой на мойто ниво..някой път може..
Якото е,че таекуондо си е перфектно за бързо решение на спор 3 шута и лек ден...
Highlander написа: бързо решение на спор 3 шута и лек ден...
MAN6 написа:.. нека и малко финес да има...
URNEST написа:Здравко незнам дали е добра идеята за спаринг с Росен или някой от форума...особено ако е тъкмо след като ти е чел писанията!
Charger92BG написа:хокея брои ли се ?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта