POMO6T! Neprqtno skurcane!

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот kibikoff » Чет Дек 13, 2007 3:45 pm

абе лементарно е беее
[url]C:\My Documents\Downloads\Snimki\novi\stol1.jpg[/url]
:^:
kibikoff

Рейтинг: 2000

Мнениеот did » Чет Дек 13, 2007 4:05 pm

Yavkata написа:да не сам збъркам дупката А?

Щом не е пищяла и не е протестирала, няма страшно и да си сбъркал.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот outfaced » Чет Дек 13, 2007 4:15 pm

не в дупките бе, от там се пускат писмата съм чувал
снимката я доближи до екрана, да я видим по добре
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот cvb » Чет Дек 13, 2007 5:04 pm

Yavkata написа:Ми винаги пърда на стола ма то нали има мн дупки на седалото пръднато не създава компресия и не подскачам нагоре като на твърд стол. А тоа въпрос за плочките ме обарка.Начи може и да не е от стола.Сега ше пробвамнешто и ше кажа :bowdown:
аааааааамаа че си недосеттлив - от пръденьето СИ рАЗСЪХНАл рАКИТАТА И Е ПАДНАл лАКЪТ СлЕД КОЕТО :bowdown: ГОлОТО ДрЪО :agree: е зацепило едно в друго :idea: и е заскръцало като брабиньк у тала ве :popcorn:
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Мнениеот RAM-FR » Чет Дек 13, 2007 6:14 pm

Залепи снимката на монитора посредством СКОЧ (безцветен) и натисни на клавиатурата PRINT SCREEN след това постави резултата във форума :)
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот Yavkata » Чет Дек 13, 2007 7:04 pm

Начи на компа ми има две дупки. Едната е тази дето като натистна едно копче излиза постафката за кафе а другата е помалка. ас го пъхнах снемката в помалката щото големата знам че е за писма и сам напалнил мн отавна.
Майна глей са, ако ше зимаш стола казваи щото ако не ше го дам на Сдрафку. тои го иска и каза че веднага ше ми го плати след три седмици ма понеже ти беше прав шти го дам на тебе за 110 лв (с котката и въсглавницата. шти го прата по кориер за техна сметка
:popcorn: :popcorn: :popcorn:
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот Yavkata » Чет Дек 13, 2007 7:08 pm

Алоу Админа къде спиш БЕееее!!!! Тия неграмотни модератори са ми истрили обявата от шес места дето я бех пуснал още аре да не се обърква пак да не станем на кълбета :(!: :nono: :dunno: :popcorn:
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот Admin » Чет Дек 13, 2007 8:51 pm

Yavkata написа:Алоу Админа къде спиш БЕееее!!!! Тия неграмотни модератори са ми истрили обявата от шес места дето я бех пуснал още аре да не се обърква пак да не станем на кълбета :(!: :nono: :dunno: :popcorn:

Тихо, беее! Ша мъ събудиш! :(!: :sleep: :sleeping:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Yavkata » Пет Дек 14, 2007 1:24 pm

И кво :dunno: След Админа никой не смее да пише! Шушумиги! :(!:
Зделката с стола отпада :V:
Неска пак ритнах котката и жената ме удари с стола по глатата и той се шчупи но не на подсилката. не моа го оправа ако некои го иска за части да черпи 2-3 (4-5) шишета ракия и да го взима :bawling: :bawling: :bawling:
Аватар
Yavkata

Мнениеот did » Пет Дек 14, 2007 1:26 pm

Yavkata написа:И кво :dunno: След Админа никой не смее да пише! Шушумиги! :(!:
Зделката с стола отпада :V:
Неска пак ритнах котката и жената ме удари с стола по глатата и той се шчупи но не на подсилката. не моа го оправа ако некои го иска за части да черпи 2-3 (4-5) шишета ракия и да го взима :bawling: :bawling: :bawling:

ти си лут бе 5 шишета с ракия то аз ако имам толко никъф стол не ми трябва щото и без тва ше падна от него хлъц

ше пиша за тебе в темата за никуректнити учасници в пазара да знаеш!!!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот outfaced » Пет Дек 14, 2007 2:15 pm

as 6a vsema kotkata ... isgle6ta jako dobi4e
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот Yavkata » Пет Дек 14, 2007 2:32 pm

Ше ти я дам котката брато само дето незнам кога женами ше ме пусне вкъщи. щото предималко ме изгони и сега виса в интернеткафето и пиша Еврофудбол. Шти я дам само се прибера до ден -два. тя пак ше ме исгони като ти а дам ма не ми пука нали сам свикнам Ай НАЗДРАВЕ :beer: :beer: довечера мож се сваржеш смен при любовницатами скйпа и е LUBOVNITSA
Аватар
Yavkata

Мнениеот kibikoff » Пет Дек 14, 2007 2:40 pm

аз не разбрах, колко аджеба каданс прай тоз стол
търсихта по скайпиту, ама ни ми оптговаряш

за ФТ-стол, може ли да се ползва?
kibikoff

Мнениеот Мъро » Пет Дек 14, 2007 4:55 pm

Ебаси шопе йавски, що ми не запази стола! Ся чупен няма ти го купем на таз цина! Да си мислил преди да вършиш, баа'маата!

Ако от еврофудбола ни фаниш нищо, аз мога ти купа стола на части вече за 3 кила бинзин, дето ги откраднах докато бях на Дупница да търся убаи столове да си зема един, дето да го правя любовник на моя пластмасов, че да има масово производство на столове така като потомство и да ги продавам, семейно бизнесче демек да си правя откъдето и да го погледнеш!

Та ако си навит на далаверата - пиши ми довечера след 9 и часа, аз ще съм при мойта лубовница (скайпа й е LUBOVNITSA_NA_LUBOVNITSATA)...... абе шопски, те да нямат нещо общо двете?!?!?
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот Yavkata » Пет Дек 14, 2007 6:27 pm

Майна уредих те! Праштам ти квото остана от стола по братчет ми дет е женет в Оризаре. Жената не ме е пуснала оште вкъщи но стола го исфърлила в кофите та го изрових от там. намерих и д тъбуретки и тех ги праштал. Братчет ми ште чака утре в 12 часа в кръчмата в Пловдив ше го познаеш по каскета.
Любовниците не зная дали имат нещо општо ас моата я набих за секи случаи :dunno:
за котката ше чекате :popcorn:
Стола ти е даром да видиш че шопите сме ларш и не таим лоши чуства към братята ни от града на Липите - пловдив!
Аватар
Yavkata

Мнениеот Мъро » Пет Дек 14, 2007 6:39 pm

И ние у пловдивско не таим омраза към ората от морската столица на България! Да живее софийско-пловдивската дружба, хлъц!

По въпроса с лезбийките аз разбрах, че нямало нищо общо. Моята днес се прибра и каза, че любовта на живота й била набита от някъв тъпанар, дето се занимавал със стари столове. Аз нямам спомен да са ме били днеска, ама като цяло паметта ми не е много силна, та явно е станало. Да не се коркаш значи, нищо общо нямат!

В кръчмата ще ида утре, кажи на твоя приятел да ме чака. Аз ще нося лилав чадър и ще пуша стрит наситно магданоз, завит в хартийка от шоколадче Линдор. Ако по тия характеристики не ме познае, за вскеи случай ще пристигна с колата на Круела Девил, да се оглежда.
100km/h не е скорост, а време да превключиш на втора!
Аватар
Мъро

Рейтинг: 1635

Мнениеот Yavkata » Вто Дек 18, 2007 9:21 pm

Дадокладвам! Брадчеда сдаде стола на плофдивския агент - колекционер за фетишката му колекция. Честито! Опитах се да измакна котката от кащи но жената ме збара и пак щеше да ме исгони от кащи но ас се потмазах. Купих и това
http://obzavejdane.bg/index.php?prod=300&cat=11
има само малак проблем :
NE6TO SKURTSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bawling:
Аватар
Yavkata

Мнениеот teodor_peev » Вто Дек 18, 2007 9:25 pm

Нов ли го зе?Ако е така би трябвало да има гаранция-оди си го смени за некой от по висок клас- тия честно праат проблеми.
да знаитие ора вече драгалево е понятие за време ...... намира се между понеделник и юли месец -RAM-FR
teodor_peev

Рейтинг: 694

Мнениеот bi » Пон Дек 24, 2007 9:24 pm

Време е да подновиш мебелировката!
Изображение

Коледа е имаме нужда да си угаждаме.
Шегата често е в резултат на интелектуална беднотия.
Жан де Ла Брюер
Аватар
bi

Рейтинг: 1513

Предишна

Назад към Бла - Бла