КРИС да МЪЛЧИШ!!!!!!!

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
InverT_BikeR написа:Хора не искам да ви прекъсвам забавата, но раздела Игри беше изтрит...
Ако я види админа тази тема ще я изтрие без много да му мисли..![]()
GECKO написа:
Адски много прилича на Echo CONTROL но актуалния им модел има някакъв CnC елемент на... "седалковата тръба" и Seatstay-а, та или не е или е старата версия
Gh0s7 написа:GECKO написа:
Адски много прилича на Echo CONTROL но актуалния им модел има някакъв CnC елемент на... "седалковата тръба" и Seatstay-а, та или не е или е старата версия
Мммммда... Control 04![]()
![]()
Пробвай тва...
http://apps.hit.bg/bez_tarikatlyci.jpg
Жокер: Тва е модел на доста известна DH-арска фирма, но не носи нейното име.... а сега де?
@TeDo_BaPHa: Ellsworth ?
Krismars написа:Magellan Deneb или нещо такова, намерих го с помощ от публиката. Божо с Норкото се изложи, беше очевадно, ама си мълчах
ochmi написа:@GECKO kraftstoff d1 evo
ddevil написа:А тази?![]()
Доста популярна е из .....
И започва с r ...
Не е единична бройка направена от някой със свободно време, макар че надали има и повече от 20-на такива продадени бройки де, но не мога да бъда сигурен
bobiracing059 написа:RAM?
ddevil написа:http://img135.imageshack.us/img135/8290 ... jpgpj3.jpg
ddevil написа:edit2 - Предлагам тея trial-джийските рамки да не се пускат...то все едно и също - 5 тръби заварени, масата хора тук(вкл. и мен) не различават нищо кой знае какво във всяка една от тях
Gh0s7 написа:... Както виждаш GECKO... няма... общо с trial-a,
GECKO написа:Gh0s7 написа:... Както виждаш GECKO... няма... общо с trial-a,
Да си имаме уважението, аз карам с trial-джийско кормило (имам общо)
![]()
А по темата казвай, когато някой познае, че... мен ми стана любопитно и трябваше да търся по сложния начин каква е тази рамка.... и наистина ли е магнезиева и как се отразява това на теглото дге... неприяници!
И това е 3-тата главоблъсканица за вечерта. Лягам си с 3 неразкрити рамки и... усмиФкЪ
MeTyYyY написа:GECKO написа:Gh0s7 написа:... Както виждаш GECKO... няма... общо с trial-a,
Да си имаме уважението, аз карам с trial-джийско кормило (имам общо)
![]()
А по темата казвай, когато някой познае, че... мен ми стана любопитно и трябваше да търся по сложния начин каква е тази рамка.... и наистина ли е магнезиева и как се отразява това на теглото дге... неприяници!
http://store.picbg.net/pubpic/64/9F/d91 ... b1649f.jpg
И това е 3-тата главоблъсканица за вечерта. Лягам си с 3 неразкрити рамки и... усмиФкЪ
PCD DH Prototype
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта