Търся си спонсор!

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот bored » Пет Юни 27, 2008 8:58 pm

Този си пост го посвещавам на Editor, целта на който е да го накарам да не ме мисли за идиот и за спре да ми блъска минуси, че.... лошо!!!! :bawling:

Та незнам дали ти е ясно всъщност за какво става дума в тази ми тема и затова смятам да ти разясня, макар и с известен риск, който се крие в това ти да си бил наясно.. :bawli...пак е за рев ама няма!:

Вдъхновението, другата тема без която нямаше да бъде зачената тази (!!!) - ** http://www2.imgshare.eu/i/6qy92382.jpg

Та уважаемие, извинявам се ако тази тема ти е изглеждала поредната простотия в този форум, но просто не се сдържах!

** - на снимката която е показана на линка има едни линии, които сочат каде първо трябва да прочетеш !!!
Аватар
bored

Рейтинг: 1399

Мнениеот yanity1995 » Нед Юли 06, 2008 7:26 pm

ХА ХА Спонсор :crazy: :rofl: :D :rofl: ха ха ха
Prodavam bike Raleigh Kansas za pove4e info na LS!!!!
Аватар
yanity1995

Рейтинг: 591

Мнениеот airwalk » Пон Юли 07, 2008 4:43 pm

най-добрият спонсор са ти двете ръчички. системите тип :
"(мама + тате) х (баба + дядо )х 2........ работят само ако
си до 8 год , а за това купи ми колело ..... пффф не се излагай. покажи какво можеш , а спонсора сам ще дойде при теб .
Аватар
airwalk

Рейтинг: 1208

Мнениеот Antares » Пон Юли 07, 2008 7:44 pm

Две точки са, но ти ги взех от сърце.
Да беше прочел през един пост нагоре...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Предишна

Назад към Бла - Бла