Някой знае ли кой е следващият модел на ДРАГ?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот vampire » Вто Юли 01, 2008 10:31 pm

Имам невероятната чест да познавам индивида,които седи зад никнейма-Emovalkov 95.Наистина е невероятен.Нема такъв втории.

(имам и аз съкретна информация от Драг и лично проверена на мои гръб- хора пазете си топките от тоя.нещо резбата е ...........) Та тоя като види по хубаво от неговото колело-клаймърче,все едно вижда байка на Господ..Ма тва е нищо де просто ако не го познавате много изпускате.НАИСТИНА МНОГОО!!!! :bawling: :crazy:
"Страхът от оръжията е признак за забавено сексуално и емоционално съзряване." (Sigmund Freud, General Introduction to Psychoanalysis, 1952)
vampire

Рейтинг: 1198

Мнениеот shepo » Сря Юли 02, 2008 8:25 pm

:bowdown: :crazy:
shepo

Рейтинг: 1606

Мнениеот Ozzie » Сря Юли 02, 2008 8:46 pm

kotka12 написа:видях въпросния байк
каран от Пацо
и определено ми хвана окото...

Че хваща окото, хваща, спор няма. :)

kotka12 написа:...изглежда балансирано и работещо

Има едно голямо предимство- не клати при въртене.
Ама и не сгъва при неравности.
Все пак е само в етап на разработка и тестване.
Крайния продукт може да има съвсем различни качества.
:)
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Предишна

Назад към Бла - Бла