Сега ще си сложа ремайндер на телефона......
Снощи, когато го прочетох, щях да падна от стола.......
Admin написа:@did
Аз не смея да я преместя... ще кажат после "конфликт на интереси" и ще ме омаскарят още повече! С тия подмолни сили трябва да се пипа внимателно и професионално

Admin написа:а нещо по същество ще кажеш ли?
Ще ви кажа, вервайте ми, като му дойде времето... засега смятам, че трябва да гледаме по-позитивно на нещата и да не занимаваме обществото с такива дребни неща, важно е да се гледа напред, и всеки трябва първо да погледне към себе си и да не действаме прибързано... благодаря ви!
И Господ да ти е адвокат срещу тия вестници шансове нямаш. А пък срещу подривната група хептен никакви.Admin написа:Ммм, каква приятна изненада след вечерята с двамата ми адвокати... тъкмо ми се оплакваха, че през август нещо нямали работа и им писнало да почиват
did написа:Admin написа:@did
Аз не смея да я преместя... ще кажат после "конфликт на интереси" и ще ме омаскарят още повече! С тия подмолни сили трябва да се пипа внимателно и професионално
хм... и вече сме в Бла-Бла...
явно под "внимателно и професионално" разбираш "възлагане на мокри поръчки на Ozzie".

did написа:малеееее. моторът на станишев купен от маджо.... тц тц тц...
Admin написа:did написа:малеееее. моторът на станишев купен от маджо.... тц тц тц...
Ти да видиш пък бат' Бойко как е разцъфтял...
Admin написа:http://www.mtb-bg.com/personal/admin_shock.jpg
А пък ако знаете на 16-17 страница какви разкрития има...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта