Има, има кой да те накара. Ще го разбераш като остарееш.Antares написа: А никой не може да те задължи да пишеш грамотно...
Има, има кой да те накара. Ще го разбераш като остарееш.Antares написа: А никой не може да те задължи да пишеш грамотно...
stem написа:абе незнам какво става с повечето хора....ние сме българи!имаме си език,имаме си азбука имаме си всичко.....сайта е българси,че даже и хората са измислили кирилица за комповете,не виждам причината някои ДЕБИЛИ като този момък да не я използва...И да никой не може да го задъллжи да пише грамотно като неможе,но то си пише ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА,поне това прави!

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
nunoH написа:stem написа:абе незнам какво става с повечето хора....ние сме българи!имаме си език,имаме си азбука имаме си всичко.....сайта е българси,че даже и хората са измислили кирилица за комповете,не виждам причината някои ДЕБИЛИ като този момък да не я използва...И да никой не може да го задъллжи да пише грамотно като неможе,но то си пише ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА,поне това прави!
Е да, ти си следващата крачка в еволюцията... Пишеш с кирилица, но почти без главни букви, с грешен кратък член, грешен правопис, грешна основна пунктуация и несъгласуване между подлог и глагол.![]()
![]()
stem написа:nunoH написа:stem написа:абе незнам какво става с повечето хора....ние сме българи!имаме си език,имаме си азбука имаме си всичко.....сайта е българси,че даже и хората са измислили кирилица за комповете,не виждам причината някои ДЕБИЛИ като този момък да не я използва...И да никой не може да го задъллжи да пише грамотно като неможе,но то си пише ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА,поне това прави!
Е да, ти си следващата крачка в еволюцията... Пишеш с кирилица, но почти без главни букви, с грешен кратък член, грешен правопис, грешна основна пунктуация и несъгласуване между подлог и глагол.![]()
![]()
Съгласен съм с това което каза,но...правописни грешки?

БЕЗ БЪДЕЩЕ това ми е мнениетоcrazybiker написа:biker4ogena написа:вие си нямате друга работа освен да се заяждате сас сафорумците
мнго добре ме разбирате какжо искам да кажа затуи а и не сам на 10 г.
неразбирам какжо ви интересува много добре ме разбирате![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За тожа стажа думъ !!!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта