hitar_potar написа:daf4ov написа:...
И мен една такава ме държи буден...даже на сутринта ставам по лесно като се сетя за нея и най хубавото всеки ден сме заедно
и затва все си в депресия!![]()
![]()
Sasho_snegorina написа:От доста време не съм лягал преди 2 часа през нощта, просто повече се заседявам във форума и се ровя из гугъл и чета за всевъзможни глупости, така времето минава доста бързо...
downhiller542 написа:Sasho_snegorina написа:От доста време не съм лягал преди 2 часа през нощта, просто повече се заседявам във форума и се ровя из гугъл и чета за всевъзможни глупости, така времето минава доста бързо...
teodorchy_sofia написа:Общо взето, когато се прибера в ~ 11:30 ям, къпа се и около 12:00 си лягам.
PiCoZzZeN написа:Редовния ми номер е между 2.30-3.30 ... На следващата сутрин ставам в 12.30-1 ... Не мога , просто вечер каквото и да направя не ми се спи в 11 часа ...![]()
![]()
dEcLiNe написа:PiCoZzZeN написа:Редовния ми номер е между 2.30-3.30 ... На следващата сутрин ставам в 12.30-1 ... Не мога , просто вечер каквото и да направя не ми се спи в 11 часа ...![]()
![]()
Защо още си онлайн безсрамник?Ще те намеря и препарирам?
Мишкааа ще припадаш утре!!!!!!!!!!!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта