@ Alpina - ти като един експерт, сподели какво да ползваме, невежите които стъпваме по земята.
@ Chill
Аматьорчета icon_smile_wink.gif
Измежду 500-те най-мощни суперкомпютъра в света...
Моля те да погледенш заглавието на темата, и да се ориентираш малко.
@ Flex
Благодаря за кратия brief, но и ти доста се отклони от темата, обсъжаме самия Windows и впечатленията ни от него, а не от какво печелят M$. Повечето от ОСите които си изредил, не са suitable за домашна машина, имам познат който участваше в разработката на BSD -based OS, какво да ти кажа - не бих я качил вкъщи. За Lunix дистрибуциите няма да коментирам, защото става като BMW/Mercedes - както си има фенове на едното, така има и на другото - и двете ОС имат и предимства и недостатъци.
И въпроса ми към теб е, на компютъра ти вкъщи (почти съм сигурен че не е само един) каква е операционната ти система, и понеже темата много се разводни, ако не те мързи ми драсни едно ЛС с отговора.
И отново казвам, мисля че не нужно да спорим коя е най-добрата ОС, всеки решава сам за себе си, според това за какво ползва машината си, според това какви приложения ползва на нея, въобще има разнообразие и е хубаво че го има.
@ Spoiler
Точно тези които казват, не слагай ФТто, защото след време нещо се прецаква, са в заблуда породена от МИТ, и ако някой мисли че FTто преебава нещо - нека да напише, какво точно преебава, кога среща проблема - докато прави нещо или докато машината е в idle mode, или ей така ФТто просто е направено да преебава нещо - но никой не си прави труда да разбере дали наистина ФТто, което ползвам ежедневно на няколко машини, и за разлика от Widnows интегрираното приложение - което при редовна употреба почва да бърка cyrilic/phonetic/latin структурата си, и обикалям като идиот по машините да трия настройки и пак да ги правя.
Повече няма да пиша по темата, защото това са безмислени спорове, които са ми хелл безинтересни, ползвам форума да обогатя знанията си за колоездене и като цяло bikelifestyle-а, а не да пиша за глупости, които ежедневно ми вгорчават живота. Айде отивам да купувам подаръци, и още веднъж ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ХОРА, ОБИЧАЙТЕ СЕ!