benihana написа:Докато в Мака за 8 лева си взимаш голямо меню, то в KFC за тези пари не можеш да си купиш нещо.
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
otka4al4o написа:benihana написа:Докато в Мака за 8 лева си взимаш голямо меню, то в KFC за тези пари не можеш да си купиш нещо.
4 крънча са ти точно 8 лева и те наяждат перфектно. Аз лично предпочитам KFC на чичо доналд просто не ми харесват вобще (само пържените картофи са по-добри.)
tweety написа:много пъти са ми казвали,че и в двата ресторанта за бързо хранене готват само вредни храни![]()
agent_Jekov написа:Тия "ресторанти" за бързо хранене тук са лукс, докато в Америка са най-обикновени дупки.
agent_Jekov написа:...Такова месо конкуренцията няма просто.
Quiz написа:agent_Jekov написа:...Такова месо конкуренцията няма просто.
Месо казваш?
Интересно защо ли въпросните "ресторанти" вече не се наричат Kentucky Fried Chicken...
bluskanie написа: Интересно ми е, как така го каза "Е ти защо мислиш, че вече не са кентъки..." И какво общо има с месото и въобще... за какво говорим?
bluskanie написа:Не мога да намеря информация, което да те подкрепя. А и не виждам каква е разликата м/у KFC или цялото изписване на съкращението.
bluskanie написа:KFC си е 100% месо от пильоци
Аз па ви каам, че KFC си е 100% месо от пильоци, в противен случай никой нямаше да се занимава да съди KFC в геноцит на пилетата
outfaced написа:Аз па ви каам, че KFC си е 100% месо от пильоци, в противен случай никой нямаше да се занимава да съди KFC в геноцит на пилетата
всъшност те ги съдят заради начина по който ги "гледат" или иначе казано произвеждат ... Тия пилета никога не прохождат и не проглеждат. Закачат ги за клюна на едно, което им пуска храна и там си висят в несвяст и ги тъпчат яко, докато за отрицателно време станат еее такива бутчета и после ... клъц. Никви такива щастливи кокошки - яко матрицата е положението, само дето не им пускат виртулна полянка да си щъкат.
А с какви химии ги тъпчат не ми се мисли. Имаше филм по въпроса - беше брутален.
Макар че не мога да отрека, на вкус ми харесва.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта