skiman написа:
Хъм. Аз гледам условието, а там изрично е записано с главни букви. Да отнесем спора, към автора на темата
ATR написа:Разликата е в двойното Т и N ако не ме лъжат очите, не в ъперкейса
celebraty death match в рядка кал и по бански.
s101s написа:Добре де, помислете малко преди да пускате подобни теми.Помислихте ли за девойката която остане с по-малко гласове, може да се обиди!![]()
![]()
По темата:
Според мен и 2-те момичета са мн хубави :]
s101s написа:Добре де, помислете малко преди да пускате подобни теми.Помислихте ли за девойката която остане с по-малко гласове, може да се обиди!![]()
![]()
По темата:
Според мен и 2-те момичета са мн хубави :]
Дрън, дрън - ярина! Ясно колко я познаваш... От особено широкоскроените. Поприказвай й малко за секс, пишки, пози, да я видиш как сменя цялата цветна гама и отказва да коментира... Питайте Хамстера... само му споменете "Безистенъ"SpoileR написа:пс: Кикон... щот я познавам и е мн готина, усмихната и широкоскроена.![]()
bikerider написа:bluskanie написа:Ееех, нема се научите, че никога пред една жена не се казва, че друга е по-предпочитана... така винаги едната си вика "оф, тоя ше ми е роб", а другата "простак, че и без вкус"![]()
![]()
Абе ей, я не си пъхай оная работа в темата ми
bluskanie написа:Просто исках да съм полезен...![]()
![]()
Antares написа: Ясно колко я познаваш... От особено широкоскроените. Поприказвай й малко за секс, пишки, пози...
kagami написа:Абе вие за Троянската война не сте ли чували???
kagami написа:И двете естествено!![]()
![]()
PtD написа:kagami написа:Абе вие за Троянската война не сте ли чували???
Не сме, ние сме откъм Севлиево
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта