HepBeH_XaMcTep написа:Не само претендирам, че разбирам!
HepBeH_XaMcTep написа:Не само претендирам, че разбирам!
Също претендирам, че мога да снимам
Канон за 200 лева... явно снимаш с А590 предполагам или А1000;
По детайл сравняваш 1/2.5" или 1/2.33" матрица с APS-C?
Snuupy написа:ТЕМАТА Е ЗА ТРИЕНЕ!
did написа:Това не е фотография.
THEZOGGO написа:Това някакъв вид обида ли е, защото аз също снимам с Канон А590 IS.
Тоест който има фотоапарат за 200 лв, не може да снима така ли?
Alpina написа:THEZOGGO написа:Това някакъв вид обида ли е, защото аз също снимам с Канон А590 IS.
Тоест който има фотоапарат за 200 лв, не може да снима така ли?
Нищо такова не иска да каже, самия той е на мнение, че много хубави снимки могат да се правят и с евтини аларати (даже го доказва)![]()
Това обаче зависи от снимащия
Snuupy написа:Ето за това искам темата да се изтрие, послените постове само чат и плюене по мен, изобщо не съм направил темата за мен, целта беше да постваме снимки и да дискутираме, но уви.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Snuupy написа:Значи на статив е снимано, на Long Shutter, не е на авто, другите забележки се приемат, но ти се мазен хейтър и се вижда, и не ме интересува мизерното ти мнение, така и не видях снимки от теб
Snuupy написа:Ако беше такъв разбирач на какъвто се правиш, щеше да погледнеш EXIF- a ' Exposure Time: 1 sec. ''
Snuupy написа:Мерси, доста полезна информафия, залавям се в четене!
Alpina написа:Snuupy написа:Значи на статив е снимано, на Long Shutter, не е на авто, другите забележки се приемат, но ти се мазен хейтър и се вижда, и не ме интересува мизерното ти мнение, така и не видях снимки от теб
Long Shutter най-вероятно е автоматичен режим, или се лъжа? Такъв, в който ти дава само да смениш скоростта на затвора?Snuupy написа:Ако беше такъв разбирач на какъвто се правиш, щеше да погледнеш EXIF- a ' Exposure Time: 1 sec. ''
За какво ми е да го гледам, след като тези неща са ми ясни, само като виждам снимката![]()
![]()
![]()
По това, че една от колите е останала в кадър, от началото до края ми даде
По това какво петно изглежда сградата съдя, че блендата ти е била на най-ниска стойност... (обекта, дето се пречка също го показва)
По качеството на снимката, се вижда и че е снимана на ниско ISO
От това, че не е размазана ивицата на автомобилния фар бях 100% сигурен че си снимал със статив (за това ти предложих същото в онова за случайния човек)
От колата се вижда и че не е ползвана светкавица...
Та за какво ми е да го гледам? Какво друго пише вътре, което не може да се види от самата снимка???
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта