Ozzie написа:Трябва ли да се обяснява нещо, което е написано черно на бяло и някой не си е направил труда да го прочете?
Нито е тайна, нито е забутано на майната си.
Говорим си за правилата на форума!
oxliova написа:Много малко хора четат правилата на форума ..
oxliova написа:Единия начин е да му помогнеш бързо и да не стане спам в темата (можеше веднага да му дадеш линк към правилата в форума и да му кажеш че пише там отговора на въпроса му)
oxliova написа:Единия начин е да му помогнеш бързо и да не стане спам в темата (можеше веднага да му дадеш линк към правилата в форума и да му кажеш че пише там отговора на въпроса му), другия начин е да го нахраниш едно хубаво и след тебе да го направят още 10 човека.
Alpina написа:oxliova написа:Единия начин е да му помогнеш бързо и да не стане спам в темата (можеше веднага да му дадеш линк към правилата в форума и да му кажеш че пише там отговора на въпроса му), другия начин е да го нахраниш едно хубаво и след тебе да го направят още 10 човека.
И какво се получава? Потребителя свиква с лесното и ще продължава така, не само тук ами и в следващия форум!
Покажи ми на мен!oxliova написа:Може да ти покажа колко ми е тежка рАката, професоре?
Не, колебая се кое от двете би ме притеснило повече? Да споменаваш ника ми във всеки твой пост, или да съм принуден да те споменавам във всеки свой пост.Лаврентий Берия написа:ПП Не можах да разбера ,речника ми ли те смущава?!
Примера даден от hrissim беше доста добър. Ужасно аналогични са двете неща. Ще мине време - живота ще го научи... или няма да го научи и ще е още една социална утайка...Alpina написа:И какво се получава? Потребителя свиква с лесното и ще продължава така, не само тук ами и в следващия форум!
oxliova написа:Покажи ми на мен!Antares написа:oxliova написа:Може да ти покажа колко ми е тежка рАката, професоре?
Яко!oxliova написа:Като се правиш на "кой съм аз" ще те набия колко му е
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта