@BurNiNg_IcE

Като избереш да цитираш мнението ми, ще видиш какви реално са таговете

..taurus13 написа:Можеш да кажеш на майка ти, че мазата често се наводняват като върне канала и всичко става в ла*на до шия....
elzi4ka13 написа:Здравейте! Скоро ще се местим и колелото, което сега е в затворения балкон ще отиде в мазето!Майка ми казва, че нищо няма да му стане, но все пак това е мазе. Никога не съм го виждала (на новото място) и не знам как е. Например може да е влажно, с мишки (може би). Но ако и докажа, че няма да е "полезно" за колелото да бъде там ще бъде в статята ми. Ще му стане ли нещо в мазето? (надявам се да кажете да, че да се премести).
П.П. още не сме на новото място.
Ozzie написа:Като избереш да цитираш мнението ми, ще видиш какви реално са таговете
sos написа:Подкрепям Милко, темата е обещаваща. Молба от мен, аз си държа колелото в шкафчето за обувки, но то има клаустрофобия. Дали да го водя на психолог, въпреки че си говорим през вратичката вечер, или да му дам антидепресанти
taurus13 написа:което ме навежда на мисълта за байкърски килим с дизайн на грайфери - така никога няма да си личи, кога си си прекарал неправомерно колелото по килима
Ако имах по-сигурна врата в мазето, бих предпочел да седи там. Когато е в стаята ми само му се радвам, ръчкам, чудя се на коя част да направя профилактика или какъв upgrade да направя.
yahoo555 написа:elzi4ka13 написа:Здравейте! Скоро ще се местим и колелото, което сега е в затворения балкон ще отиде в мазето!Майка ми казва, че нищо няма да му стане, но все пак това е мазе. Никога не съм го виждала (на новото място) и не знам как е. Например може да е влажно, с мишки (може би). Но ако и докажа, че няма да е "полезно" за колелото да бъде там ще бъде в статята ми. Ще му стане ли нещо в мазето? (надявам се да кажете да, че да се премести).
П.П. още не сме на новото място.
Съветвам те, ако в новият блок има тавани там да си го държиш, защото в мазето си е рисковано!!!
massada написа:аз нали понеже сам прочут с тактическото си мислене (се пак сам еврейче)открих решението на съхранението. ами най рационално е и ти да се преместиш да живееш при колелото в мазето хем няма да се разделяш с него,и сте го държиш под око,да не го открадне някои
а и така в аппартамента ви се освобождава твоята стая, може да я давате под наем,и с парите от наема да си упгреидваш колелото
.отделно на теб в мазето ще ти е суперско ,ето идва лятото,няма да те мъчат непосилни жегаи,или проблеми с съседи
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта