Мазе

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Мазе

Мнениеот Ozzie » Пон Апр 04, 2011 6:08 pm

темата отива яко към преместване в "Бла- бла" :lol: , но за момента ще я оставя тук

@BurNiNg_IcE

Изображение Изображение

Като избереш да цитираш мнението ми, ще видиш какви реално са таговете ;)
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот royalracing » Пон Апр 04, 2011 6:25 pm

А защо просто не обясниш на майка ти,че в мазето компонентите ти се развалят и има опасност да ти задигнат колелото вместо да си измисляш версии в стил
taurus13 написа:Можеш да кажеш на майка ти, че мазата често се наводняват като върне канала и всичко става в ла*на до шия....
.. :idea:
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Рейтинг: 1180

Мнениеот Fanatico » Пон Апр 04, 2011 6:32 pm

Защото това хич не е измислица, а съвсем реална причина.
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Мнениеот darlik_95 » Пон Апр 04, 2011 6:36 pm

Случвало се е в нашия вход. И не мога да ви опиша, какво приключение е, да се качиш с асансьора до 5-тия етаж. :evil: МоеШш си Умреш вътре от миризма :roll2:
Аватар
darlik_95

Рейтинг: 1201

Мнениеот yahoo555 » Пон Апр 04, 2011 7:14 pm

elzi4ka13 написа:Здравейте! Скоро ще се местим и колелото, което сега е в затворения балкон ще отиде в мазето! :bawling: Майка ми казва, че нищо няма да му стане, но все пак това е мазе. Никога не съм го виждала (на новото място) и не знам как е. Например може да е влажно, с мишки (може би). Но ако и докажа, че няма да е "полезно" за колелото да бъде там ще бъде в статята ми. Ще му стане ли нещо в мазето? (надявам се да кажете да, че да се премести).
П.П. още не сме на новото място.

Съветвам те, ако в новият блок има тавани там да си го държиш, защото в мазето си е рисковано!!!
yahoo555

Рейтинг: 1170

Мнениеот war_shadow » Пон Апр 04, 2011 9:17 pm

Мисля че дадохме достатъчно версии и сега момичето трябва да ги пробва и да пише за резултата:)
Аватар
war_shadow

Рейтинг: 1207

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пон Апр 04, 2011 9:27 pm

Ozzie написа:Като избереш да цитираш мнението ми, ще видиш какви реално са таговете ;)

Много е сложно за мен. :D
Все пак чакам включване в една от 2те теми на elzi4ka13 . ;)

Едит: Пълен игнор братче... :V:
Последна промяна BurNiNg_IcE на Пон Апр 04, 2011 10:04 pm, променена общо 1 път
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Рейтинг: 2000

Мнениеот elzi4ka13 » Пон Апр 04, 2011 9:41 pm

Всъщност и дори майка ми не знае какво е това мазе. Та и двете трябва да го видим и тогава ще видим. Иначе аз всеки довод предложих и тя ги отхвърля всичките, но има време. Накрая ще направя като IVAN98 :rofl: ще взема да счупя вратата.
elzi4ka13

Рейтинг: 1269

Мнениеот taurus13 » Пон Апр 04, 2011 10:21 pm

Дай да местим темата в Бла-бла и да я почваме.... :lol:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот sos » Пон Апр 04, 2011 10:56 pm

Подкрепям Милко, темата е обещаваща :D. Молба от мен, аз си държа колелото в шкафчето за обувки, но то има клаустрофобия. Дали да го водя на психолог, въпреки че си говорим през вратичката вечер, или да му дам антидепресанти :dontknow:
ИзображениеИначе се казвам Добри!
Аватар
sos

Рейтинг: 1990

Мнениеот war_shadow » Пон Апр 04, 2011 11:01 pm

Мисля че антидепресанти и малко повече общуване ще са добър лек за клаустрофобията му :dontknow: :D
Аватар
war_shadow

Рейтинг: 1207

Мнениеот heep » Вто Апр 05, 2011 12:09 am

sos написа:Подкрепям Милко, темата е обещаваща :D. Молба от мен, аз си държа колелото в шкафчето за обувки, но то има клаустрофобия. Дали да го водя на психолог, въпреки че си говорим през вратичката вечер, или да му дам антидепресанти :dontknow:

Може би проблемът е в боята... за обувки :smokin:
:beer:
Аватар
heep

Рейтинг: 1632

Мнениеот KiselotoMliako » Вто Апр 05, 2011 8:26 am

А не си се замислял, че разделяйки ги с динамо главината, ти си му разкъсал сърцето? Отнемайки я от него ти си отнел частица от душата му, генератора на светлина в неговия живот.
След изпълнената с премеждия неделя, колелото тъне в забвение в мрачния шкаф, пропит с тежката миризма на вакса, телешка кожа и още нещо. В тези дълги и мъчителни часове на безметежен гнет, единствената му утеха беше сърцатата му приятелка - само тя успяваше да раздвижи електроните отговорни за блясъка в уморените му очи.
Ах, как само си спомня сладката прегръдка на QR-a и! Тихият шепот, с който изказваше любовта си, при всяко полюшване, породено от нахлуващия от отворената врата на шкафа свеж бриз. А каква въртеливка беше, когато излизаха заедно! Игривата и усмивка от ухо до ухо обхващаше гальовно вилката му и нежно го водеше през трънливите пътища, които живота (Добри) му избираше.
Но млъкни сърце... Свърши се... Тяхната любов вече е минало, беззвучен ек в мрачните катакомби на спомените.
Дори и прибран в сухия и уютен апартамент, отопляван с десетки хиляди (според топлофикация) киловатчаса дневно, душата му е пропаднала в дълбоката яма на унинието и самотата - по-влажна и по-студена от средностатистическо ескимоско мазе.
Не, тази болка не се лекува са прахчета и хапове. Може би времето ще успее да избели черният чаршаф, обгърнал съзнанието, може би ще отхлаби прангите на отчаянието? Може би Живота, този вещ учител, ще го преведе през реката на печал, в която е нагазило до средното движение? Може би ще го стопли мисълта, че любимата му прегръща чужди вилки и опъва чужди спици и отново е щастлива?
А може би някой ден ще се срещнат случайно на някой М.Ъ.Р.Д.А.Г.А.С.К.А.Р. ? Ще я види в обятията на някой здрав и пращящ от енергия твърдак. Дали тогава ще има сили с вдигната глава да и каже "Здравей, как си?", или ще сгъне меката си рамка под товара на спомените и ще се скрие зад опашката от хора чакащи за бира и кебапчета?
Въпроси, въпроси... А както винаги отговорите се пазят от този страшен страж - Времето, и ще бъдат разкрити само когато то благоволи...
Аватар
KiselotoMliako

Мнениеот sos » Вто Апр 05, 2011 8:50 am

:clap: :clap: :rofl:
ИзображениеИначе се казвам Добри!
Аватар
sos

Рейтинг: 1990

Мнениеот natalito » Вто Апр 05, 2011 10:02 am

KiselotoMliako написа:...

Брат к'во кисело мляко набиваш. Искам и аз.
:smash: :smash: :smash:
"I say the sunshine will blow my mind and the wind blow my brain" - BA

Изображение
Аватар
natalito

Мнениеот taurus13 » Вто Апр 05, 2011 10:25 am

Мисля да почвам бизнес с производство на ракли на велосипеди...като гледам в какви драми се вкарват байкърите в желанието си да намерят подходящо място за тях - Добри пък чак го напъхал в шкафа за обувки :rofl:
Мисля, че и двете страни ще са доволни -от една страна байка ще си е у дома и байкъра ще може час по час да си го наглежда(даже ще има опция със стъклена витринка и осветление), от друга страна мама ще е много доволна, да не вижда грайфери по килима...(което ме навежда на мисълта за байкърски килим с дизайн на грайфери - така никога няма да си личи, кога си си прекарал неправомерно колелото по килима)
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот heep » Вто Апр 05, 2011 10:32 am

taurus13 написа:което ме навежда на мисълта за байкърски килим с дизайн на грайфери - така никога няма да си личи, кога си си прекарал неправомерно колелото по килима

:agree: :agree: :agree: :rofl:

и дизайн на вана с ефект на кална пътека...
:beer:
Аватар
heep

Рейтинг: 1632

Мнениеот JackBauer » Чет Апр 07, 2011 7:16 pm

Ако имах по-сигурна врата в мазето, бих предпочел да седи там. Когато е в стаята ми само му се радвам, ръчкам, чудя се на коя част да направя профилактика или какъв upgrade да направя.

И аз така :D :D :D .Има място да го сложа на терасата, но си го държа в стаята. :D :D.
JackBauer

Рейтинг: 1090

Мнениеот nikk96 » Съб Апр 09, 2011 8:53 pm

yahoo555 написа:
elzi4ka13 написа:Здравейте! Скоро ще се местим и колелото, което сега е в затворения балкон ще отиде в мазето! :bawling: Майка ми казва, че нищо няма да му стане, но все пак това е мазе. Никога не съм го виждала (на новото място) и не знам как е. Например може да е влажно, с мишки (може би). Но ако и докажа, че няма да е "полезно" за колелото да бъде там ще бъде в статята ми. Ще му стане ли нещо в мазето? (надявам се да кажете да, че да се премести).
П.П. още не сме на новото място.

Съветвам те, ако в новият блок има тавани там да си го държиш, защото в мазето си е рисковано!!!

То не че тавана е много сигурен.Ако става въпрос на един приятел старото колело заключено на 14 етаж (последния) му го откраднаха най-сигурно е в апартамента
nikk96

Рейтинг: 1160

Мнениеот massada » Нед Апр 10, 2011 3:44 pm

аз нали понеже сам прочут с тактическото си мислене (се пак сам еврейче) :rofl: открих решението на съхранението. ами най рационално е и ти да се преместиш да живееш при колелото в мазето хем няма да се разделяш с него,и сте го държиш под око,да не го открадне някои :rofl: а и така в аппартамента ви се освобождава твоята стая, може да я давате под наем,и с парите от наема да си упгреидваш колелото :rofl: .отделно на теб в мазето ще ти е суперско ,ето идва лятото,няма да те мъчат непосилни жегаи,или проблеми с съседи
massada

Рейтинг: 995

Мнениеот darlik_95 » Нед Апр 10, 2011 5:44 pm

massada написа:аз нали понеже сам прочут с тактическото си мислене (се пак сам еврейче) :rofl: открих решението на съхранението. ами най рационално е и ти да се преместиш да живееш при колелото в мазето хем няма да се разделяш с него,и сте го държиш под око,да не го открадне някои :rofl: а и така в аппартамента ви се освобождава твоята стая, може да я давате под наем,и с парите от наема да си упгреидваш колелото :rofl: .отделно на теб в мазето ще ти е суперско ,ето идва лятото,няма да те мъчат непосилни жегаи,или проблеми с съседи

мхахаххахахахахахахахаха хахаха :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
:peace:
Аватар
darlik_95

Мнениеот darlik_95 » Нед Апр 10, 2011 5:45 pm

Местете в Бла-Бла и да я почваме (не че не сме) :D :agree:
Аватар
darlik_95

Мнениеот vvbiker » Нед Апр 10, 2011 6:51 pm

Трябва да направят нов форум - "Изобретатели". :agree:
Аватар
vvbiker

Рейтинг: 1180

Мнениеот DragonG » Нед Апр 10, 2011 8:07 pm

vvbiker написа:Трябва да направят нов форум - "Изобретатели". :agree:

Да бе... верно! То не бяха ракли за колелета, то не бяха килими с грайфери, то не бяха вани с шарка на кална пътека... :D хахахх
Изображение
Аватар
DragonG

Рейтинг: 1240

Мнениеот darlik_95 » Нед Апр 10, 2011 8:18 pm

То не беше върнала канализация, то не бяха лайна. :rofl:
Аватар
darlik_95

Мнениеот nqkoiem4o » Нед Апр 10, 2011 8:29 pm

Имаше идея за разбиване на врати :D :D и спане в мазето : :D
И бог е луд!!!

skypе:saho6411
nqkoiem4o

Рейтинг: 1208

Мнениеот Stancho » Нед Апр 10, 2011 8:41 pm

Остана да предложа обзавеждане за таванска стая, че само там не сме се нанесли още. :)
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

Предишна

Назад към Бла - Бла