joker_brand написа:joropc написа:joker_brand написа: BMW-то, прическата, чалгата и се мислиш за безсмъртен .....
Като бивш собственик на BMW M5, и настоящ на два автомобила(други модели) от тази марка, искам да те уверя, че нито се мисля за безсмъртен, нито слушам чалга, нито някога през живота си съм дрифтил,.... а и прическата не ми е приоритет...
@Alpina 
Както виждаш, аз съм опоменал двата прословути модела Е30 и Е36 ! Все още мечтата ми за BMW (колкото и да не ги харесвам) е - E39 M5 ! Ето това е кола от друго измерение ! Сама по себе си уникална с доста вложена в нея инженерна мисъл ! Просто този атмосферен мотор не е за подценяване

И какво против Е30 и Е36?

Незнам на колко си години, но явно още не си се научил да не слагаш нещата под общ знаменател, аз карам Е36 от доста години, това че напоследък се навъдиха много селяни с кошници не значи че всички са такива, има си много запазени и добре поддържани екземпляри и уравновесени и свестни шофьори който ги карат

Това че някой кара БМВ или каквато и да е друга марка не го прави директно селяндур, тя колата не прави шофьора, селянина в каквото и да го сложиш, все си е селянин

И нямам впредвид хората от село, а селяните по манталитет, защото аз лично също съм живял на село и си имам много хубави спомени и преживявания от там

Винаги съм карал БМВ, но нито съм агресивен шофьор, дрифтър, чалгар или каквото и да е (пък и да слушам чалга к'во толкова?)
А по темата, според мен разходите с една кола, няма как да се сравняват с разходите по колелото, тя колата си е като член семейство.
Камо ли пък ако искаш да я ползваш за спорт и да я поддържаш такава, тогава цените вече скачат адски.
Аз само едно нещо ще те предупредя, като си купиш кола (защото това рано или късно ще стане) не спирай да спортуваш и да си караш колелото,
защото вземе ли човек колата, така го наляга мързела, че се качва и се предвижва с нея постоянно, а от там и килцата растат доста

Колата си е необходимост, багаж, деца, морета, примерно съм ходил по чужбина и с рейс и с кола, и разликата е огромна
Пътя от Пловдив до Атина с рейса ми беше много по-неприятен отколкото с колата, да не говорим за удобството да си правиш каквото си искаш.
Та според мен, рано или късно ще имаш нужда и от двете, каквото вземеш сега, другото ще си купиш след време.
Аз лично нещото от което мога да се лиша е колелото, защото без него мога да се оправя, но без колата ще ми е доста по-трудно

Не невъзможно, но трудно

ПС.
Оф-топик по темите за кола за дрифтене и спорт.
Тъй като съм в тези среди, пак ти казвам, цените на това удоволствие са доста по-големи от колкото при колелото, мерака не е ясно дали ще ти мине след 2 седмици, щото на някой им минава, на други не.
И брата като си взе Subaro Impreza STI ~280-300коня турбо наще мислеха че ще му мине марака, ама още колко неща е направил по тая кола и не му минава

Друг е въпроса че адреналина според мен е по-различен, но и удоволствието си е по-скъпо

и пак към колегата .. не обиждай така БМВ-тата и разните им модели, член съм на БМВ Клуб България, виждам нещата отвътре и ти казвам че не си прав, винаги има гнили ябълки, но това не значи че всики са такива или че клуба и марката го толерират