Мноо см зуеДА ИЗЪЛНЯВАМ
Мноо см зуеДА ИЗЪЛНЯВАМ
продавам вилка XCR 120mm hot
от kolumbieca ..|.. » Вто Юни 23, 2009 1:34 pm
Продавам горе споменатата вилка в много добро състояние купена 2009 май месец бес луфт бес драскотини намира се в софия,за връзка skype p.i._911 или ЛС
ЦЕНА: 70лв. бес коментар
Коментара оставям на васEmail: [email protected] tel:0888023316 Georgi sum.
-----------------------------------------------------------------------
Prodavam poru4kovo kolelo mnogo zdrava konstrukciq napravena za nai-divite karaniq.
koleloto sudurja slednite elementi: Ramka Stomanena Monoarm prili4a na Bomba ,Spira4ki Jusit 5 hidravli4ni
sus smeneno malko DOT4 obezvuzdu6eni s 4isto novi nakladki ,Sreden Amortesior 222 Metal ru4en Ribaund 350lb prujina
v absolutno perfektno sustoqnie ne e praven remont samo e smenqno masloto mu ,Kapli Crosser ,Obtega4 Tourney Shimano ,
2.05 gumi Maxxis ,mn udobna meka sedalka Neopower Gew ,Predna Vilka Zoom 650 s BOXER Pujini mn meko vozi(s otdu6nik) ,
zadna Glavina Shimano na 6lici ne e na rezba 4isto nova 8-ca, 24-skorostna sistema , Novi skorosti vurtq6ti se Shimano
(predni i zadni) ,Skriti Jila v Ramkata pozvolqva6ti da mqtate i 4upite na spokoistviq razni Kaski i durveta
Drugi Upgreidi - vsi4kite Lageri sa smeneni s BOSCH vuv vsi4kite mi dvijeniq dori i na Zadnata Glavinata , Davam Garanciq za
Ka4estvo na Koleloto si S mnogo Kef sum si go subiral i s o6te po-golqmi6te si go prodam. Rano ili kusno vsqko kolelo
biva prodavano dori i nai-dobroto .
Mojete da me tursite 24 (4asa v denono6tieto)
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Брони : JACKWIRE ;
Predna Vilka Zoom 650 s BOXER Pujini
копувам курбели с един диск
от purko_dc » Сря Юни 24, 2009 7:10 pm
pi4ove trqbvam mi kurbeli s edin disk ne6to evtino tarsq ne6to kato tva http://www.tnc-hamburg.com/TNC-Shop/ima ... /942_0.jpg ako prodavate ne6to takova ne me kasae markata pi6ete ili skype:purko_94
dEcLiNe написа:Predna Vilka Zoom 650 s BOXER Pujini
Тука вече се гръмнах!В момента и за вбъдеще ще пиша от отвъдното!
Извинявам се на женската част от участничките
Бързата кучка...veskoz написа:ПОДРЪЖАНИЕ
...отпреде...отдоле...улево....удесноagbdlcid написа:...отзаде...
Мнение от pascoff » Вто Юни 30, 2009 11:29 am
Продавам лапа Race Face Diabolus - 50мм дълга, 25.4 захват за курмилото.
Logo написа:Мнение от pascoff » Вто Юни 30, 2009 11:29 am
Продавам лапа Race Face Diabolus - 50мм дълга, 25.4 захват за курмилото.
Не е ли малко страмно да бъркаш как се пише думата "кормило" като имаш предвид че си се регнал в този форум 2002г.
Logo написа:Не е ли малко страмно
moeto beshe voltagche sq sam sas Drag Factory DH i ne si mislete che e bokluk zashtoto sam go buhal s unikalni chasti![]()
![]()
![]()
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
gangster4y.mtb написа:АЙ данО да знам за к'во става вупрос шОт секи ден го вийдам
Gen4eca написа::bowdown: http://media.snimka.bg/3525/013305183.jpg
SpoileR написа:Gen4eca написа::bowdown: http://media.snimka.bg/3525/013305183.jpg
ПАХАААХАХАХАХАХАХАХААХААХАХАА!!!!!![]()
![]()
![]()
k0k0 написа:http://forum.gorna.net/search.php?search_author=sasho_zombito
ico 1 написа:дарт 2 спешно 110лв
by Bulls » Wed Jul 15, 2009 8:01 pm
продавам дарт 2 без ребаунд и заключване спешно цената ми е 110лв няма и половин година каране поради простата причина че станах студент и нямам време за каране и вече съм сложил по хубава вилка на мястото на дарт 2ката![]()
![]()
![]()
Как е станал студент? Сигурно специализира "Писане на дълги изречения без препинателни знаци" към университета "Кирил Методи и брат му"
Bulls написа:Ico не те познавам кои си но къв ти е проблема кво се наемаш ти като не може да станеш студнет кво значи толкова и знаеш
Bulls написа:Ico не те познавам кои си но къв ти е проблема кво се наемаш ти като не може да станеш студнет кво значи толкова и знаеш
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта