exiteyes написа:От "Петрол" твърдо ми отказват продажбата на 1.5l бензин. Преди около месец ходих и без проблем ми напълниха шише от Кока-кола до горе? Вчера и днес ходих, отговорът е не. Дали е възможно да не искат да ми продадат, поради запалванията на колите?
Сега с какво да си чистя веригата...
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
mopper написа:Преди малко по новините казаха, че са задължили всички бензиностанции, да сигнализират за купувачи на бенДЗин в туби и шишета.. Може и заради това да е.![]()
![]()
exiteyes написа:От "Петрол" твърдо ми отказват продажбата на 1.5l бензин. Преди около месец ходих и без проблем ми напълниха шише от Кока-кола до горе? Вчера и днес ходих, отговорът е не. Дали е възможно да не искат да ми продадат, поради запалванията на колите?
prokalnatiq написа:В Сливен отново няма снияг, въпреки големите прогнози! Още веднъж се доказва твърдението, че Сливен е друга България...
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
Antares написа:Абе ти инфантилен ли си?!
blackrider написа:Ясно намеквах ,дори казвах директно какъв подарък искам.
Уви отново дрехи ,който или не харесвам ,или са ми малки .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dandumtb написа:blackrider написа:Ясно намеквах ,дори казвах директно какъв подарък искам.
Уви отново дрехи ,който или не харесвам ,или са ми малки .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Уви на мене като бях малък все огромни дрехи ми купуваха,но за щастие вече си ги купувам САМ !!
azze написа:Колелото се прецака 5 мин. след като днес излязох от нас,като по този начин пропуснах зимно каране към Тихия кът.То остава в нас,докато не му намеря нов дерайльор и верига (евентуално касета и плочи),а това няма да стане скоро.
П.П. Едно голямо "благодаря" на r1nftw (Евгени).Веднага като навършиш 18 получаваш 1 бира от мен.Трябва да спазваме законите.
only_sell написа:Момент невнимание, месец два няма каране...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://imageshack.us/photo/my-images/80 ... 11306.jpg/
Ozzie написа:Монтана, проклето място!
Не само заради велосипедите им, ами и заради указателните им табели.
100 км. горница, само защото следвах указанията, а не това което помнех.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта