dandumtb написа:НЯМА ПАРИ !!!
+1
Колелото или поне някои части ще трябва да ги продам.....

dandumtb написа:НЯМА ПАРИ !!!
_SoRa_ написа:Нямам истински приятели. Тъжно, но факт.
_SoRa_ написа:Нямам истински приятели. Тъжно, но факт.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
_SoRa_ написа:Мани таз следродилна. Отдавна родих и сега още повече разбирам кой какъв приятел ми е.
tomi_7 написа:Rayko написа:Учителю Нинджа, животът ме раздели с доста приятели, но не ги забравям. Нито това, което съм научил от тях. Имаш лично съобщение
Знаеш... Отъпканите пътеки в Балкана са добре маркирани, но не приличат на онези, които сами проправяме в живота си. Понякога търсиш място за огнище, понякога с шепи браниш слабия все още пламък, понякога, изгарящ в жегата, заставаш на кръстопът и се питаш - накъде!?
Ти търсиш и се бориш със себе си - най-великата битка в живота на човека, но нерядко спомен за дума или мисъл на приятел за теб са като пътеводните звезди нощем.
Поне при мен е така... И аз също помня твоите уроци, Рамбо.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
hitar_potar написа:Ебаси - аз за половин час се депресирах тотално. Видях сгазен възрастен велосипедист да лежи на пътя тая вечер и колкото повече стоя и се мъча да не мисля за това, толкова повече откачам и ми става лошо!![]()
![]()
5roff написа:_SoRa_ написа:Мани таз следродилна. Отдавна родих и сега още повече разбирам кой какъв приятел ми е.
Днес сутринта съвсем случайно попаднах на долния цитат. На мен ми усмихна деня, дано помогне и на теб
tomi_7 написа:Rayko написа:Учителю Нинджа, животът ме раздели с доста приятели, но не ги забравям. Нито това, което съм научил от тях. Имаш лично съобщение
Знаеш... Отъпканите пътеки в Балкана са добре маркирани, но не приличат на онези, които сами проправяме в живота си. Понякога търсиш място за огнище, понякога с шепи браниш слабия все още пламък, понякога, изгарящ в жегата, заставаш на кръстопът и се питаш - накъде!?
Ти търсиш и се бориш със себе си - най-великата битка в живота на човека, но нерядко спомен за дума или мисъл на приятел за теб са като пътеводните звезди нощем.
Поне при мен е така... И аз също помня твоите уроци, Рамбо.
Източник
_SoRa_ написа:сега още повече разбирам кой какъв приятел ми е.
freeride boy написа:дойде краят на ваканциятааа![]()
![]()
![]()
![]()
Ozzie написа:freeride boy написа:дойде краят на ваканциятааа![]()
![]()
![]()
![]()
ммм дааа, много е гадно
автобуса сутрин е препълнен
трябва да се натискам във всякакви 16-17 годишни ученички
много е гадно, много...
Ozzie написа:freeride boy написа:дойде краят на ваканциятааа![]()
![]()
![]()
![]()
ммм дааа, много е гадно
автобуса сутрин е препълнен
трябва да се натискам във всякакви 16-17 годишни ученички
много е гадно, много...
r1nftw написа:Утре имам История.Госпожата е туркиня.Изпитва на неща, които е КАЗАЛА в час, но ги няма в учебния материал.Днес учих 2+часа само по История целия учебник изядох и ако утре ме вдигне и пита нещо...няма да мога да отговоря и ще имам deux(двойка).Последният път изпита най-учещото и знаещо момиче в класа и познайте...писа й петица.Въпросното момиче няма по-ниска оценка от 6 по другите предмети.
hrissim написа:Пазете го това момиче да не се самоубие!
Ако гониш цифри - дай си бележника - ще ти пиша 6.![]()
Ако кажеш какъв е Яне Сандански.![]()
Това също не го пише в учебниците![]()
?
пп - а като научиш - ти ще пишеш цафе на даскалицата, щот тя със сигурност не знае
r1nftw написа: и ще имам deux(двойка).
CaXky написа:Абе deux си е 2 на френски
Он:Днеска ми върнаха класната по български и с класната ми вървеше и лист с текст от сайта от който съм я преписал.![]()
Colonel написа:r1nftw написа: и ще имам deux(двойка).
На френски двойка е "Faible".
![]()
Не бързай да слагаш пак гипсаEsoteric написа:Он - до края на месеца не трябва да карам колело.
r1nftw написа:Утре имам История.Госпожата е туркиня.Изпитва на неща, които е КАЗАЛА в час, но ги няма в учебния материал.Днес учих 2+часа само по История целия учебник изядох и ако утре ме вдигне и пита нещо...няма да мога да отговоря и ще имам deux(двойка).Последният път изпита най-учещото и знаещо момиче в класа и познайте...писа й петица.Въпросното момиче няма по-ниска оценка от 6 по другите предмети.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта