EvoX написа:Абе защо на всяко мое мнение, независимо от съдържанието или раздела, ми пишат минус?!?!
1.Безполезни/обидни/глупави/неграмотно написани коментари.
2.Някой те е хванал на мушка.
Едно от двете.Предполам,БЕЗ ДА СЪМ ЧЕЛ коментарите ти.
EvoX написа:Абе защо на всяко мое мнение, независимо от съдържанието или раздела, ми пишат минус?!?!
azze написа:nofear921 написа:Ramm-stein,Ramm-stein![]()
![]()
![]()
Къде ще ги слушаш - на стадиона или в някоя чалготека?
azze написа:EvoX написа:Абе защо на всяко мое мнение, независимо от съдържанието или раздела, ми пишат минус?!?!
1.Безполезни/обидни/глупави/неграмотно написани коментари.
2.Някой* те е хванал на мушка.
Едно от двете.Предполам,БЕЗ ДА СЪМ ЧЕЛ коментарите ти.
EvoX написа:В темата за демото пиша, че е една от най-добрите рамки за спускане и че нова струва 3600лв (в шок).И после Минус..не че ме ебе вече ,ама ми е старнно
hitar_potar написа:цялата история се крие в думичките, че демо е най-добрата рамка.
Antares написа:Екипировката на мечтите ми. Да не спамя оная тема
hitar_potar написа:EvoX написа:В темата за демото пиша, че е една от най-добрите рамки за спускане и че нова струва 3600лв (в шок).И после Минус..не че ме ебе вече ,ама ми е старнно
аз посегнах да дрънна минусче на това ти мнение, ама някой ме изпреварил, да го еба - ключа към цялата история се крие в думичките, че демо е най-добрата рамка.
Antares написа:
Не, просто такава логика вадиш, че вече искам да се снимам с теб!
boriss13 написа:Четвърти ден отпуска-поздрави от Русе!!!Много комари тука......
Анелия написа:boriss13 написа:Четвърти ден отпуска-поздрави от Русе!!!Много комари тука......
Също 4 ден, но в Шумен. Въпреки дъжда, излизам да карам. Не ме питайте как изглежда колелото ми
boriss13 написа:Ден пет-потеглям за Варна....
daf4ov написа:@Ozzie
Много си лош![]()
P.S колкото пъти идвам във Варна все не мога да се запозная с теб![]()
Ozzie написа:daf4ov написа:@Ozzie
Много си лош![]()
P.S колкото пъти идвам във Варна все не мога да се запозная с теб![]()
Аз пък какво съм виновен в случая?
Един път някой от вас не се е обозначил, че ще идва насам.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта