hitar_potar написа:с оглед на новините, че облака от вулкана в исландия ще доди тука утре, мога да кажа, че се движи пред разписанието си - тука в русе се усеща една лека и особена миризма.
Дали това ще забави нещата от чейна ?

hitar_potar написа:с оглед на новините, че облака от вулкана в исландия ще доди тука утре, мога да кажа, че се движи пред разписанието си - тука в русе се усеща една лека и особена миризма.
daf4ov написа:...
hrissim написа:daf4ov написа:...
Със сигурност. Полетите тази седмица до/от Лондон са анулирани. Моята поръчка е със статус Processing от 12.04.
PowerSlide написа:За съжаление, вероятността да си по-зле е огромна
heiselfa написа:От два дена ма мъчи дясната китка нито мога да скачам с колелото от високо нито мога да правя лицеви опори ше надебелея мацките няма да ма харесват.
azze написа:PowerSlide написа:За съжаление, вероятността да си по-зле е огромна
Еее,не бъди такъв реалист!
skrapi_koko написа:Изгониха ме от училище и понеже остават само 2 месеца до края на годината,минавам на частно обучение само срещу скромните 2400 лева ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
skrapi_koko написа:Изгониха ме от училище и понеже остават само 2 месеца до края на годината,минавам на частно обучение само срещу скромните 2400 лева ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:Днес на тренировката си обелих кокалчетата на ръцете, а уж бях с уредни ръкавици.
А познайте сега какъв зор е да си измия ръцете
Дано думите ти са искрени. Дано се замисляш наистина :]skrapi_koko написа:...
Antares написа:Дано думите ти са искрени. Дано се замисляш наистина :]skrapi_koko написа:...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 28 госта