vvvaaal написа:Вчера на ндк видях един пичага с High Octane и вилка Fox 40(или поне така ми се стори).
Поправка, рамката беше бял гамблър, но ме болеше велико главата.

П.С. Кой ми е дал минус и защо?
vvvaaal написа:Вчера на ндк видях един пичага с High Octane и вилка Fox 40(или поне така ми се стори).
THEZOGGO написа:Днес в 18:30 видях младеж с колело което беше за спускане - трек + двукоронна вилка. Носеше някаква бежава (мисля) стриит/дърт джъмп каска. Буташе нагоре колелото по подхода който излиза от подлеза на СУ към СУ. Спрях и се приближих максимално до стената за да му направя място, тъй като аз карах надолу по същия подход и нямаше как да се разминем тъй като и двамата бяхме с дълги кормила. Можеше едно благодаря да каже, но явно този жест не му направи впечатление. : )
THEZOGGO написа:Вчера в Борисовата градина видях Инопланетянина който караше колело БЕЗ КАСКА. Подчертавам караше без каска.
@Инопланетянина
Не даваш никакъв добър пример на подрастващите. Вземи се засрами!![]()
PtD написа:THEZOGGO написа:Вчера в Борисовата градина видях Инопланетянина който караше колело БЕЗ КАСКА. Подчертавам караше без каска.
@Инопланетянина
Не даваш никакъв добър пример на подрастващите. Вземи се засрами!![]()
Слънчев удар ли си получил, синко?
Antares написа:Аз и надчертавам и с лоуър кейс и с ъпър кейс, и с мидъл кейс - ИНОПЛАНЕТЯНИНА КАРАШЕ БЕЗ КАСКА! КАКВО НАСЛЕДСТВО ЩЕ ОСТАВИМ НА ИДНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ?!?!? ТАКА ЛИ ДЕЦАТА НА БЪДЕЩЕТО ЩЕ ВЛЕЗНАТ В ЕРАТА НА ВОДОЛЕЯ?! ИНОПЛАНЕТЯНИНА, НЕ ОСЪЗНАВАШ ЛИ - 2012 ИДВА ЗАРАДИ ХОРА, КАТО ТЕБ, КАРАЩИ БЕЗ КАСКА!?!?!?!?! КАК МОЖА ДА НИ ГО ПРИЧИНИШ!?!?!?! НИМА НА ТОВА ВИ УЧАТ ВЪВ ВАШАТА ПЛАНЕТА - ДА КАРАТЕ БЕЗ КАСКА?!?!?!?!?!?
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Antares написа:Аз и надчертавам и с лоуър кейс и с ъпър кейс, и с мидъл кейс - ИНОПЛАНЕТЯНИНА КАРАШЕ БЕЗ КАСКА! КАКВО НАСЛЕДСТВО ЩЕ ОСТАВИМ НА ИДНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ?!?!? ТАКА ЛИ ДЕЦАТА НА БЪДЕЩЕТО ЩЕ ВЛЕЗНАТ В ЕРАТА НА ВОДОЛЕЯ?! ИНОПЛАНЕТЯНИНА, НЕ ОСЪЗНАВАШ ЛИ - 2012 ИДВА ЗАРАДИ ХОРА, КАТО ТЕБ, КАРАЩИ БЕЗ КАСКА!?!?!?!?! КАК МОЖА ДА НИ ГО ПРИЧИНИШ!?!?!?! НИМА НА ТОВА ВИ УЧАТ ВЪВ ВАШАТА ПЛАНЕТА - ДА КАРАТЕ БЕЗ КАСКА?!?!?!?!?!?
Е, не....не мога се сдържа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, аз съм много подъл инопланетянин и подкопавам основите на вашето общество с подобни еретични идеи
eMcKu написа:Планетата умира, а вие карате без каски !!!![]()
![]()
PRObably1 написа:kriisoo и 1 момче с клаймър с Duro Triple на Мак Доналдс на Витошка.
Prey и Jabsco на Витоша.
Alpina написа:Е сега я втасахме!!! До днес никой не можеше да й напука каската (на планетата)... ама като вече има такава, сме една крачка по-близо до реализиране на "План 2012"
И всичко защото.... абе нямам думи... потресен съм...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта