airborneone написа:TheAnimal написа:dEcLiNe написа:каквоооо маце веееееее тази е грозна и дебела на животно къде го видя това маце?
Чшшшшш, внимавай с употребата на Животно
Уйде агънцето у дранницата....
BurNiNg_IcE написа:Antares нагъваше пица на НДК.
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:BurNiNg_IcE написа:Antares нагъваше пица на НДК.
Нагъвахме и бири с него
lusi5001 написа:Зелен он оне в дървеница,вероятно отиващ към баикзоната !
PtD написа:lusi5001 написа:Зелен он оне в дървеница,вероятно отиващ към баикзоната !
Хм
А ти беше от бандата дружелюбни младежи с трактори? Що не се обади. На живо не ям хораBurNiNg_IcE написа:Antares нагъваше пица на НДК.
Син giant? Автомати? Без каска? Бързах за влак, който така и така изтървах, щото не качвали с колелета...eMcKu написа:Май Антарес ме задмина малко преди Мол София на един светофар.
Antares написа:А ти беше от бандата дружелюбни младежи с трактори? Що не се обади. На живо не ям хораBurNiNg_IcE написа:Antares нагъваше пица на НДК.
Син giant? Автомати? Без каска? Бързах за влак, който така и така изтървах, щото не качвали с колелета...eMcKu написа:Май Антарес ме задмина малко преди Мол София на един светофар.
lusi5001 написа:PtD написа:lusi5001 написа:Зелен он оне в дървеница,вероятно отиващ към баикзоната !
Хм
Ти ли беше онзи ден при Нахи да си купиш помпа за вилката ?
lusi5001 написа:PtD написа:lusi5001 написа:Зелен он оне в дървеница,вероятно отиващ към баикзоната !
Хм
rsf написа:lusi5001 написа:PtD написа:lusi5001 написа:Зелен он оне в дървеница,вероятно отиващ към баикзоната !
Хм
Аз бях
Antares написа:А ти беше от бандата дружелюбни младежи с трактори? Що не се обади. На живо не ям хораBurNiNg_IcE написа:Antares нагъваше пица на НДК.![]()
Andy3 написа: около 15:00 на сфетофара на Кауфланд-Младост видях Йоско (Reactor), бачкаше.
PtD написа:Andy3 написа: около 15:00 на сфетофара на Кауфланд-Младост видях Йоско (Reactor), бачкаше.
Tуй не прозвуча добре
lusi5001 написа:3ма човека упорито въртящи по моста на влюбените на НДК и двама изоставащи![]()
![]()
Всички бяхте с фулфеисове
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта