Antares написа:Свикнал си, викаш, дъртите да са лоши с теб? Поздрав
Antares написа:Да, тичка ти песента, добър избор.
Burned написа::popcorn:
Antares написа:
П.П. Дарвин би се гордял с теб. Доказваш теориите му
Antares написа:Извинявай, к'во да ми отвличаш вниманието с някакъв крос
....
Gasolin написа:Antares написа:Извинявай, к'во да ми отвличаш вниманието с някакъв крос
....
Как въобще може да забележиш колелото о.о бтв мустакатия циганин одавна загуби спора
DTD написа:Еее осра се с тоя къци.Направо изби рибата с лафа за искуствения интелект, сега сигурно седиш ухилен пред монитора и се възхищаваш на великата си мисъл. Много са ми интересни такива чичковци дето по цял ден седят във форума със децата и постват песнички от типа "you're a pedofile"... А да и да не забравяме, че това е мтб форум, но Antares седи по цял ден пред компютъра и кисне във форума, аз отивам да карам, като се върна да си намислил следващия си удър!
П.П. Къв спор?
TheAnimal написа:С нетърпение очаквам деня в който ще пораснеш, ще покажеш на обществото че можеш да броиш до 12 и на следващата сутрин се събудиш с големият кур в задника и ще разбереш, че безгрижните ти дни са заминали като спермата в салфетката от сутрешната ти чикия. И от там нататък ще усетиш как седмицата ти ще стане сива и монотонна от понеделник до петък на работа, висене във форимя, дай боже...щот по ми мязаш на бъдещ общ работник по строежити... и да те видиме тогава как ще намираш време за каране в работно време![]()
TheAnimal написа:С нетърпение очаквам деня в който ще пораснеш, ще покажеш на обществото че можеш да броиш до 12 и на следващата сутрин се събудиш с големият кур в задника и ще разбереш, че безгрижните ти дни са заминали като спермата в салфетката от сутрешната ти чикия. И от там нататък ще усетиш как седмицата ти ще стане сива и монотонна от понеделник до петък на работа, висене във форимя, дай боже...щот по ми мязаш на бъдещ общ работник по строежити... и да те видиме тогава как ще намираш време за каране в работно време![]()
радвай се на детството ти , че няма да усетиш как ще мине ...
Antares написа:Аре чупката с'я!
Antares написа:Аре ся марш
DTD написа:Антарес, ще ми покажеш ли 10-тина важни и полезни за този форум твои поста?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта