vvvaaal написа:PRobably в борисовата.![]()
Хах.

vvvaaal написа:PRobably в борисовата.![]()
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Vikingonbike написа:Снощи, в градинката пред Народния Театър на една от пейките няколко пичове си лафеха, а до тях седеше кротко чуден бял Nicolai с Bomber![]()
joker_brand написа:Vikingonbike написа:Снощи, в градинката пред Народния Театър на една от пейките няколко пичове си лафеха, а до тях седеше кротко чуден бял Nicolai с Bomber![]()
Колко да е "чуден"! Майтап, ние бяхме
Vikingonbike написа:joker_brand написа:Vikingonbike написа:Снощи, в градинката пред Народния Театър на една от пейките няколко пичове си лафеха, а до тях седеше кротко чуден бял Nicolai с Bomber![]()
Колко да е "чуден"! Майтап, ние бяхме
Ами по едно време до вас на съседната пейка се настани една леееко странна група, а аз стърчах прав и само гледах байка и му се радвах![]()
Висок, гологлав, загледан в Nicolai-aт`ва бях аз.
azsa-bachinito написа:Човек с оранжев рам ндуро на баира към бояна и на бялата вода.
lusi5001 написа:neytchev и Night_Falcon в квартал изток
royalracing написа:Момче с сив Трек Session 7 и Боксер РЦ в Борисовата вчера,имам подозрения,че е vvaaal ..
xcrider написа:май бърнинг ацето го видях с някво меко колело (ама бая меко) да пресича бул. Бъкстон до фантастикото точно.
BurNiNg_IcE написа:xcrider написа:май бърнинг ацето го видях с някво меко колело (ама бая меко) да пресича бул. Бъкстон до фантастикото точно.
Aз ще да съм бил, брех не бях карал от 1 месец, доста е странно първите няколко метра.
vvvaaal написа
2 момчета близо до Скай Сити-то. Единият беше с бокер(поне така ми се видя в тъмното), а другият с някфа' по- ниска. Аз бях този, дето ви каза здрасти.
lusi5001 написа:Зелен он-оне в дървеница - нека позная PtD ?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта