dilqn112 написа:Да, точно аз съм от Димитровград. Майка _ ми ме кара да будувам цяла нощт, а малкият ми брат трепереше от страх и нищо не стана
dilqn112 написа:Да, точно аз съм от Димитровград. Майка _ ми ме кара да будувам цяла нощт, а малкият ми брат трепереше от страх и нищо не стана
Да не коментирам ника на въпросното нещо, дето като се опитам да го произнеса и излиза нещо от сорта на ветндесет*пчетириа, ама е за награда...-=[V@N10*P!4A]=- написа:Днес около 11.30 видях момче с фуллфаце...
1.рамка- Cross APEX : ALOMIN не е пукана и нема драскотини
2.Stapenka - ZooM
3.Вилка-ZooM 260
4.предна спирачка - V-B
5.задна спирачка-
6.кормило- Zoom
7.лапа- Zoom
8.курбели- Itali
9.оптегач- Shimano T
10.команда- Shimano
11.колчe - ZooM
12.Гуми - Предна Kenda 1.95 Задна Kenda 1.95 : заразени
13.Задните Венци Shimano 7 speed
14 грипове обикновени
15 капли- Crosser
16 aксесоари-pompa , ranicka i za voda .
За вразка с мен telefon:0888644742 i skype bobara-971 закупеное за 550 а моято Цена 330 лева за сириозни коповочи ще смакна до 300 лева :)![]()
za snimki na skypeto
Цена 330 лева за сириозни коповочи ще смакна до 300 лева
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
Продавам Слитчърт!
Antares написа:Да не коментирам ника на въпросното нещо, дето като се опитам да го произнеса и излиза нещо от сорта на ветндесет*пчетириа, ама е за награда...-=[V@N10*P!4A]=- написа:Днес около 11.30 видях момче с фуллфаце...
Искам да си купа нов баик за около 3500лв засега гледам биг хит 1 кото е за 3400лв и питам струва ли си ако знаете някои по готин пишете предимно ше го исползвам за спускане
V@N10*P!4ASpoileR написа:Вкльoмбан десет по Пe фактуриел четири A
hrissim написа:поне едно нещо да правиш като ората...
Негодните ще се отсеят с времето на принципа на естествения отбор.
Фори написа:Честито съз здраве . Mach!Mad са здравеи но изклучително здрави не са .
Funny написа:По добре си купи ново колело,няма никакъв смисъл да аббгреидваш може да си земеш нещо на старо което да ти върши работане си даваи излишно парите за аббграде
но както решиш,може и нещо ново,но ако може да кажеш какви пари може да уделиш.
DHmarzocchi написа::D:D:D с ъс сигорност сам искривил курбела ,защото се забелязва много малко отклонение .
А за курбела --- http://www.dimibike.com/product_info.ph ... ucts_id=49 само дето не пише DEORE и са 40 лева Ето снимка :
Prodavam tvarda ramka mnogo leka i tvarda
dvukoronna,pri vsi4ki slu4ai e
marzochhi ama ne znam koq-mai e junior t,ma e
nekuf special,za6toto e sus 2-pieses korona-kato
na monster--mnogo e hubava i 6te vi struva
samo okolo 1000lv moje i da svalim 100-150
kinta kato vidim suhotoznaete kak e--0878*****-joni
грацко
Prey написа:Ще ти дам съвет на база собствен опит.
1.Нагласи седалката така, че когато си прав на колелото да бъде малко над нивото на коленете - Така ще можеш да я стиснеш с крака т.е. ще имаш още една упорна точка при завиване.
2.Нагласи лостовете на спирачките си така, че когато си максимално изнесен назад, да не ти се налага да се навеждаш и присягаш към спирачката.
3.Старай се да блокираш колелата само в краен случай(особено предното). Колкото по-малко дървиш спирачките, толкова повече ще спират(Когато се спускаш накладките не трябва да трият в ротора постоянно)
Понеже не съм съгласен с Nymphetamine, ще ти кажа аз как го правя.
Стискам кормилото все едно е птица, нито много силно(за да не ми се изморяват много рацете), нито пък слабо(за да не го изпусна). Разбира се птицата на моменти се огазва змия и трябва да стискаш яко, но според мен не и постоянно.
Дано съветите ми ти послужат
dEcLiNe написа:грешка dell![]()
Skier написа:...Има и един т.нар. Исторически път (свързан с Г. Димитров), който поне в Гугъл марс изглежда интересен...
Dr3aMeR написа: Много хора ми казват,че на ТЕ 09 не можеш да го модваш по нататъка,а ПРО може..вярно ли е и какво не може да му се модва на ТЕ 09
Анелия написа:Skier написа:...Има и един т.нар. Исторически път (свързан с Г. Димитров), който поне в Гугъл марс изглежда интересен...
Така с българско "м" го прочетох като Гугъл МаРс(то е и логично де) Следващият най-съществен шекспиров въпрос ще е "Има ли гугъл на Марс"
Але момче даже когато се шчупи несъм карал колелото, седях на една пеика и бях хванал кормилото, и предницата беше във въздоха и само видях как се е извадил кола
hitar_potter написа:Анелия написа:Skier написа:...Има и един т.нар. Исторически път (свързан с Г. Димитров), който поне в Гугъл марс изглежда интересен...
Така с българско "м" го прочетох като Гугъл МаРс(то е и логично де) Следващият най-съществен шекспиров въпрос ще е "Има ли гугъл на Марс"
Всъщност, има "google mars"
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта