Който подбира - мастурбира!cvb написа:ПРИ това пие бирльоч![]()
и шъ съ цука после....
И след обилна орална любов съм ги целувал (как иначе да разбера вкуса на някои неща). Ти за бира ми говориш... Въх...
Който подбира - мастурбира!cvb написа:ПРИ това пие бирльоч![]()
и шъ съ цука после....
TheAnimal написа:Хвана ме, жена е
PtD написа:Оо. От тия дето се правят на неориентирани. Пусни я да пасе!
25thframe написа:
От днес натам, е свободна да си пасе каквото й харесва.
25thframe написа:PtD написа:Оо. От тия дето се правят на неориентирани. Пусни я да пасе!
25thframe написа:PtD написа:Оо. От тия дето се правят на неориентирани. Пусни я да пасе!
Стига бе... Не ти издържаха нервите ли?Съжалявам! И аз не си говоря с оная,така че шоу да става!
25thframe написа:Стига бе... Не ти издържаха нервите ли?Съжалявам! И аз не си говоря с оная,така че шоу да става!
Ами к'во да ти кажа ... пламъка угасна. Той от доста време вече тлееше, но сега напълно изчезна. То не бяха оправдания, то не беше чудо, ако почна да изброявам, ще ми отнеме доста време ... накратко за пореден път човека отсреща е несериозен, и силно се съмнявам, дали въобще е разбирала смисъла на израза 'обичам те' ...
Да бях отишъл на Каменица Рок феста, сега ме е яд.
ico 1 написа:П.П. Не избирай велосипед само по цвят и лепенки, но ако твърдо си решил да е така трябва да знаеш, че червените са най-бързи.
25thframe написа:Абе живи и здрави
25thframe написа:Благодаря ти,
и все пак, не мога да проумея как някой, за който правиш какви ли не работи и хвърчиш назад- напред, в момент в който се очаква да се сближите, след като си го чакал няколко месеца " да приключи със "... то не беше училище, то не бяха уроци, матури, предварителни изпити, изпити, приготовления за бал, бал, втора бална вечер, посттравматичен шок след бала, и накрая да ти сервира, че няма време за теб, докато през свободното си време намира от същото, за всичките си приятели, а за мен ако остане нещо, ( нали аз кой съм ). Но най ме е яд, как с такова спокойствие ми сервира, че не била достатъчно оранизирана и затова нямала време за мен. Човек, ако това може да се нарече основателна причина ... незнам сигурно аз съм от друга планета и не ги разбирам тези изключително "сериозни" причини.
Мислех да ти го драсна на ЛС, но брат й чете форума редовно, та нека и той да го види.
Баси.
Posted via HTC Sapphire.
taurus13 написа:...По жена не се тича...по-добре те да тичат по теб...
25thframe написа:Благодаря ти,
и все пак, не мога да проумея как някой, за когото
Antares написа:Да, не е хубаво да тичаш по жени. Петите оставят синини, а и имат много меки части по тях, които могат да поддадат и да се препънеш.
PRobably написа:Секс за сбогом.
Joker_Here написа:И двамата се харесваме от един два месеца с едно момиче,но уви преди няколко седмици разбрах,че се махам от България... Толкова ме е яд за това момиче.. И нея също... Кажете ми какво да правя?![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта