DragonG написа:Как се нарича връхчето на връзките за обувки?
pro-adrenaline написа:А защо не си вземеш някакво Blackberry аз съм с 8520 и съм страшно доволен по-добър телефон не съм имал никога, а съм имал и айфони и HTC-та и какви ли не други
hitar_potar написа:pro-adrenaline написа:А защо не си вземеш някакво Blackberry аз съм с 8520 и съм страшно доволен по-добър телефон не съм имал никога, а съм имал и айфони и HTC-та и какви ли не други
Тая марка съм я запомнил с 3-те хиляди копченца по моделите им, разположени странно, и с напълно непознато меню.Все повече се чудя за кьопавия си избор, отчасти за това има вина и факта, че май ще мога да отделя и малко повече пари от първоначално предвиденото - да кажем с още 100-ина лева мога да се разделя. 3-те изисквания остават - да се говори по него, да се слуша музика, и да се ползва като навигация. Ако ще се дават допълнителни пари, искам и да има Wi-Fi. Другите неща не ме интересуват. Нокия имат ли тъч-скрийн модел в момента, който да има всичко гореописано и да е до 350лв., че много отдавна не съм се интересувал от телефони???
niki_can133 написа:Колко ще струва Админа да сложи моя реклама на сайта
NWD написа:niki_can133 написа:Колко ще струва Админа да сложи моя реклама на сайта
И какво мислиш да рекламираш![]()
Krismars написа:Защо не опиташ с LG GT 540 Optimus...
niki_can133 написа:NWD написа:niki_can133 написа:Колко ще струва Админа да сложи моя реклама на сайта
И какво мислиш да рекламираш![]()
сайт за изкарване на пари
niki_can133 написа:сайт за изкарване на пари
pro-adrenaline написа:по-добър телефон не съм имал никога, а съм имал и айфони и HTC-та и какви ли не
niki_can133 написа:Диск 203mm на Tekro ще спира ли добре като Аvid 180mm G2
niki_can133 написа:Диск 203mm на Tekro ще спира ли добре като Аvid 180mm G2
niki_can133 написа:niki_can133 написа:Диск 203mm на Tekro ще спира ли добре като Аvid 180mm G2
спитачката ми е Авид ББ7 и питам да ли диска на Текро 203мм ще се дъжри като Авид Г2 185мм
Ozzie написа:"сблъсквал" не е най- точната дума
имам такива от 2008-ма или 2007-ма, не помня точно
преди бяха на RAM AM, сега са на GIANT-а
поне за мен и моето каране са "install and forget"
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
DTD написа:Могат ли да се набият на нормално 1 1/8 чело или трябва...
StanY написа:Какво ще кажете за каската 661-DIRTLID, защото си я поръчах и сикам да ви чуя мнението, ако някой я е карал де
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 23 госта