boriss13 написа:Някой модератор (предполагам ГкЧ) е разчистил темата за завиването за начинаещи от ненужния спам, в който взимах дейно участие...
То това може да се очаква от ГкЧ - да трие и разрушава!

boriss13 написа:Някой модератор (предполагам ГкЧ) е разчистил темата за завиването за начинаещи от ненужния спам, в който взимах дейно участие...
TheAnimal написа:Любопитно ми е, на живо дали си толкова отворен, колкото зад монитора?
п.п. Този дъжд ако продължава така да ми прецаква каранията, ще мигрирам на юг!
GoingDownTheHill написа:Преди един месец си поръчах рамка от байкспорт ( сайта на максбайк) и още не са я доставили. Пратих сума ти имейли до мениджъра им и той все казва, че ще говори с колегите си и ще разреши проблема, но месец и два дни по късно не се случва нищо!Дано рамчицата дойде!
msniki написа:Оплаквам се от ниската оценка от жирито за снимка на месеца.
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
TheAnimal написа:Мисля че, вече мога да издам книга озаглавена :"Как да нараним тялото си по най-тъпият начин."
След зимната поредица от малоумни травми, открих и пролетната.
Току що си срязах доволно пръста на дисковата спирачка.
Все още не си си чупила пръст в пощенска кутия, така че не се напиняйTheAnimal написа:Мисля че, вече мога да издам книга озаглавена :"Как да нараним тялото си по най-тъпият начин."
След зимната поредица от малоумни травми, открих и пролетната.
Току що си срязах доволно пръста на дисковата спирачка.
Mortis написа:Устата ми мирише ..... шегувам се, утре ще ни изпитват по биология какво да правя?????
BurNiNg_IcE написа:Mortis написа:Устата ми мирише ..... шегувам се, утре ще ни изпитват по биология какво да правя?????
направи шпагат
Mortis написа:Устата ми мирише ..... шегувам се, утре ще ни изпитват по биология какво да правя?????
Antares написа:Mortis написа:Устата ми мирише ..... шегувам се, утре ще ни изпитват по биология какво да правя?????
Ако всичките ти мисли са толкова мъдри и оригинални - сигурно изкривяваш пространството около себе си...
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта