xcrider написа:Омръзнало ти е от вятъра ми се струва.
zImage написа:Съдра ми се Racing Ralph на по-малко от 1000 км - явно съм закачил борда в нещоСмяна на гумата + средно + стойка за бидонче и хоп олекнах със 115 лв.
zImage написа:Съдра ми се Racing Ralph на по-малко от 1000 км - явно съм закачил борда в нещоСмяна на гумата + средно + стойка за бидонче и хоп олекнах със 115 лв.
xcrider написа:zImage написа:Съдра ми се Racing Ralph на по-малко от 1000 км - явно съм закачил борда в нещоСмяна на гумата + средно + стойка за бидонче и хоп олекнах със 115 лв.
Че то моите по толкова км карат без да ги съдера...
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Niksancho96 написа:То не знам дали е за похвала или за оплакване ама се разделихме с приятелката ми (дълга история, малък жокер: оказа се голяма овца)
stanetzz написа:Отдавна не бях влизал в сайта на Байк Сентър.Обновили са го-вече е тромав, бъгав, бавно зарежда (не, проблемът не е при мен- САМО и единствено с него така). Липсва възможност за увеличаване на шрифтовете с Ctrl и+ , или скрол и +, както е при нормалните сайтове. Даже при десен бутон върху сайта ми изписва, че е създаден от Даниел Петков. Апелирам същия да си направи харакири, сепуко, или друг вид ритуално самоубийство, но преди това да си оправи "творението" !
stanetzz написа:Отдавна не бях влизал в сайта на Байк Сентър.Обновили са го-вече е тромав, бъгав, бавно зарежда (не, проблемът не е при мен- САМО и единствено с него така). Липсва възможност за увеличаване на шрифтовете с Ctrl и+ , или скрол и +, както е при нормалните сайтове. Даже при десен бутон върху сайта ми изписва, че е създаден от Даниел Петков. Апелирам същия да си направи харакири, сепуко, или друг вид ритуално самоубийство, но преди това да си оправи "творението" !
xcrider написа:Само мен ли тоя Ерусалим, Назарет, Ерихорн и т.н. почва да ме дразни много? Сигурно 50 ника си направи за 2 седмици.
nord-west написа:Monitoring
Sent: 24 May 2013 16:10
From: nord-west
To: PtD
veche sam se oburnal kum instituciite-komisiata za zastita ot diskriminacia,ot tam mi ispratiha elektronen obrazec na jalba za populvane.foruma e pod monitoring...ot komisiata me posavetvaha da se registriram s nikname koeto nqma "semitski harakter" za da vidiqt kakva shte e reakciata Vi. ot ttu natam ima 3 varianta-sadebno delo,izvun sadebno sporazumenie,ili mir. ti si izbirai. povqrvai mi ne iskam s losho no ne se izjivqvai kato posledna institucia. chestit den na slavqnskata pismenost i kulura 24 mai. s uvajenie ot Erusalim
Nazaret написа:!!!
Sent: 16 May 2013 14:39
From: Nazaret
To: PtD
ebi si maikata pomqr gnusen
Plamen_EM написа:Според мен бяхте прекалено толерантни към него.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта