Watanabe написа:...вика- А, Перпендикулярната вселена!
...сещам се бе пич - заедно бяхме там.
Watanabe написа: Карахме до новичкия скаутски лагер "Ивански" на шуменското плато. Млад дългокос колоездач, явно дегизирал се като скаут, носеше раница и тъкмо ни подминаваше. Като видя стикерчето от ПВ5 и вика- А, Перпендикулярната вселена! И вдига палец отминавайки, че му пристигаше таксито. Аааа, падна ми жетона, сещам се бе пич - заедно бяхме там. Междувременно вождката на клуба ни подлагаше на разпит току що пристигнали колоездачи от близка Полша настанили се в лагера. Изобщо това нашето плато се оказва сериозно нещо ей
msniki написа:-Някъв човек пак с Рам Ht 2 със сини лепенки Michelin с каска , очила и пак с раница- Пред Grand mall Varna.
Анелия написа:Иво (Michelin)
naskoj написа:...рамката беше боядисана в черно и без лепенки но видях че беше с двукоронна вилка май беше MARZOCCHI 888...
Ozzie написа:naskoj написа:...рамката беше боядисана в черно и без лепенки но видях че беше с двукоронна вилка май беше MARZOCCHI 888...
Това е "CLIMBER".
Аз му слагах средното. Беше голям късметлия, защото дясната чашка я беше завил отляво, но въпреки всичко нямаше прецакани резби.
Ozzie написа:Прибирах се от "Устрем".
Ти па де знаеш къде живея?
naskoj написа:вчера към 15:30 трима байкари бутаха нагоре по Бул. 8-ми Приморски полк малко след Бул. Христо Смирненски . първия беше с BoXXer и някаква твърда рамка , втория беше с мекица но не се загледах във вилката и трети беше с Climber без седалка и с еднокоронна вилка . като минавах покрай тях единия каза нещо като "кво става"
naskoj написа:еми извинявай . следващия път като ви видя задължително ще ви поздравя . а ти кой от тях точно беше . и на къде отивахте
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта