Да е*а любовта

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Да е*а любовта

Мнениеот Ozzie » Чет Юли 01, 2010 6:21 pm

мрънкало :P
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот CaXky » Чет Юли 01, 2010 6:32 pm

Ozzie написа:мрънкало :P

Не мрънкам просто все на мен намирате косури а не гледате вас си.Вии сте цъфнали и вързали и даи да хеитваме другите...

бтв мерси за минуса :)
Изображение
Изображение
Аватар
CaXky

Рейтинг: 1139

Мнениеот hitar_potar » Чет Юли 01, 2010 7:08 pm

CaXky написа:Вии сте цъфнали и вързали и даи да хеитваме другите...

ахъм, щот така е по-интересно и весело - гледаме мръсните гащи на другите, а не нашите. :lol: ;)
CaXky написа:бтв мерси за минуса :)

молим, стараем се да помагаме за общото благо.
бтв, за чия неграмотност става дума? :dontknow:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Мнениеот CaXky » Чет Юли 01, 2010 7:31 pm

И на теб мерси за минуса. ;)
Изображение
Изображение
Аватар
CaXky

Мнениеот PRobably » Чет Юли 01, 2010 7:50 pm

пхапхпахпапхапапхаха айде спри се бе. :rofl:
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Рейтинг: 1657

Мнениеот Joker_Here » Пет Юли 02, 2010 12:38 am

Не става секс за сбогом,щото сме на по 15,а и не ми се отваря девственица ...отново... :evil: :evil:
I'm riding Specialized Big Hit FSR 2 2010.
Аватар
Joker_Here

Рейтинг: 1208

Мнениеот pe60t0 » Пет Юли 02, 2010 12:56 am

Make the sport fun not the fun a sport...
Аватар
pe60t0

Рейтинг: 1390

Мнениеот moonlight » Пет Юли 02, 2010 4:06 am

taurus13 написа:
25thframe написа:Благодаря ти,
и все пак, не мога да проумея как някой, за който правиш какви ли не работи и хвърчиш назад- напред, в момент в който се очаква да се сближите, след като си го чакал няколко месеца " да приключи със "... то не беше училище, то не бяха уроци, матури, предварителни изпити, изпити, приготовления за бал, бал, втора бална вечер, посттравматичен шок след бала, и накрая да ти сервира, че няма време за теб, докато през свободното си време намира от същото, за всичките си приятели, а за мен ако остане нещо, ( нали аз кой съм ). Но най ме е яд, как с такова спокойствие ми сервира, че не била достатъчно оранизирана и затова нямала време за мен. Човек, ако това може да се нарече основателна причина ... незнам сигурно аз съм от друга планета и не ги разбирам тези изключително "сериозни" причини.
Мислех да ти го драсна на ЛС, но брат й чете форума редовно, та нека и той да го види.
Баси.
Posted via HTC Sapphire.

Е...толкова много сигнали е дала, че не се интересува от теб вече, пък ти упорстваш. То братче, само по тона с който вдига телефона си личи...По жена не се тича...по-добре те да тичат по теб :D...но всички сме минали по тоя път

@25th - Не приемай коментара ми лично, ползвам поста ти само за илюстрация на една тенденция :)

Аз съм забелязала, че момчетата харесват момичета, които ги разиграват :dontknow: . Даже ако може да им изнасят пълна фрийк шоу програма от женски номерца, най-добре. Иначе явно на момчетата не им е достатъчно интересно. Ако си с момиче, което е откровено, точно и коректно към теб, става прекалено скучно и еднообразно. Друго нещо си е тръпката да се чудиш ще дойде ли, или няма да дойде на срещата ви :lol: Сега ако някой тук ми каже, че предпочита момиче, което в прав текст казва "Гладна съм!", пред момиче, което върти очи, пърха с мигли и пуска многозначителното "Ох, милооо, днес цял ден нищичко не съм хапнала ..." (очаквайки ти да се сетиш какво иска и да предложиш да я заведеш да яде някъде :lol: ), няма да му повярвам. Обичате да ви разиграват и това си е :) А точните момичета си ги придърпвате за приятелчета и после им се жалвате от любовните си неуспехи :dontknow:

taurus13 - Жените си казват абсолютно същото нещо - "няма да тичам след никого, няма да се хабя за никого, няма да плача за никого". И какво правим в крайна сметка? Непрекъснато се надцакваме едни други, за да видим кой е по-хитър, кой по-малко тича, кой по-малко се хаби, кой по-малко плаче, и кой по-малко се прецаква. А вместо това можем да живеем в мир, любов, разбирателство и неспирна секс-фиеста :lol:
Аватар
moonlight

Рейтинг: 1425

Мнениеот Antares » Пет Юли 02, 2010 7:02 am

Подобен пост би могъл да прозвучи като "добре де, аз съм откровена и праволинейна, пък те предпочитат кучки, които да им въртят номера..." ;]
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот skiman » Пет Юли 02, 2010 8:52 am

Любов, любов...и накрая всичко се свежда до най-обикновенно, първично еб..не. :dontknow:
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот Antares » Пет Юли 02, 2010 9:03 am

Вика му се природа. Ако всичко се свеждаше до оная, голямата, възвишена и чиста любов (просто си представям поручик Ржевски как казва "да и в банята на 15-тия етаж съм е*ал) - планетата щеше да е едно прекрасно място, защото нямаше да има хора на нея.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот taurus13 » Пет Юли 02, 2010 9:15 am

Moonlight написа:taurus13 - Жените си казват абсолютно същото нещо - "няма да тичам след никого, няма да се хабя за никого, няма да плача за никого". И какво правим в крайна сметка? Непрекъснато се надцакваме едни други, за да видим кой е по-хитър, кой по-малко тича, кой по-малко се хаби, кой по-малко плаче, и кой по-малко се прецаква. А вместо това можем да живеем в мир, любов, разбирателство и неспирна секс-фиеста :lol:

Ама то котка и мишка могат ли да живеят в разбирателство и мир. Пък и съвместен живот и неспирна секс фиеста не се връзват особено... :D
Иначе си права...мъжете обичат жени, а не мъже в женско тяло, което обяснява защо точните момичета, обикновено са избор за приятелство, а не любов. Освен това мъжете обичат да печелят и покоряват и затова често се оливат с тичането по някоя, въобразявайки си, че просто катерят много стръмна планина, ама все накрая ще стъпят отгоре и. Да ама не....опита е показал, че в планините може и да се изгубиш завинаги, без да достигнеш непременно върха.
Хубавото на жените пък им е, че се продават...ако можеш да си ги позволиш, може и да не тичаш след тях :eyebrow:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот PtD » Пет Юли 02, 2010 9:29 am

@Moonlight
Тия неща с разиграването са до някое време. После порастваме и започваме да ценим простите и директни отношения ;)
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот hitar_potar » Пет Юли 02, 2010 10:54 am

moonlight написа:
Аз съм забелязала, че момчетата харесват момичета, които ги разиграват

позволи ми да не се съглася напълно с теб. ;) не съм най-големия плейбой, даже напротив. и не съм имал кой знае колко много връзки... но винаги, когато почнат да ме разиграват, работата се размирисва. определено ми харесва момичето да е откровено и точно, без женските номерца, а пък за чуденето дали ще дойде на срещата или не - че тя ако не дойде, аз повече и пръднята си не бих й завещал. и какъв е този пример с "Ох, милооо, днес цял ден нищичко не съм хапнала ..."??? че то тогава да взема и аз да го изпляскам някой път, барем жената ме завела някъде да ме черпи с манджа - йедене на корем за без пари, щото не плащам аз. :rofl:
и ти си права, но всичко си е до хората, щото хора всякакви, вкусове всякакви. :beer: :beer: :beer:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Ozzie » Пет Юли 02, 2010 5:30 pm

PtD написа:@Moonlight
Тия неща с разиграването са до някое време. После порастваме и започваме да ценим простите и директни отношения ;)

изпреварил си ме
щях да кажа същото :)
Просто за момента момичето има опит с момченца на / около нейните години (предполагам) и не се е сблъсквала с дърти магарета като нас. :thumb:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Мнениеот PtD » Пет Юли 02, 2010 7:39 pm

Ozzie написа:Просто за момента момичето има опит с момченца на / около нейните години (предполагам) и не се е сблъсквала с дърти магарета като нас. :thumb:

Ъхъм. В даден момент усилието да се играе по свирката на капризната девойка се оказва твърде голямо за старческата ни немощ :deal:
Аватар
PtD

Мнениеот Ozzie » Пет Юли 02, 2010 8:08 pm

питаш ли ме, какво ми е сега...
един младеж (по известен като ТНМ) ми постави следната задача:
...искам една снимка на която си прегърнал колелото а тя (moonlight) стои извън фокус отзад на легло под завивките...

:eek3:
Аватар
Ozzie

Мнениеот ico 1 » Пет Юли 02, 2010 9:09 pm

А нейното колело къде ще стои?
Аватар
ico 1

Мнениеот daf4ov » Пет Юли 02, 2010 9:41 pm

moonlight написа:
Аз съм забелязала, че момчетата харесват момичета, които ги разиграват :dontknow::

Има нещо вярно...въпреки че аз май съм доста близо до истината :D
До едно време е забавно и интересно,после омръзва...
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride :)
Аватар
daf4ov

Мнениеот Ozzie » Пет Юли 02, 2010 10:03 pm

moonlight на 02 Юли 2010 в 05:06 написа:.....

чак сега виждам, че пак си писала по едни необичайни часове...
ще прощаваш, ама какво работиш?
(може и на лично)
Аватар
Ozzie

Мнениеот taurus13 » Пет Юли 02, 2010 10:58 pm

Ozzie написа:

изпреварил си ме
Просто за момента момичето има опит с момченца на / около нейните години (предполагам) и не се е сблъсквала с дърти магарета като нас. :thumb:

Пък дърти магарета като нас, как стават за смях понякога, като ги тресне стрелата на Купидончо.....
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот nothingcool » Съб Юли 03, 2010 1:40 am

И аз съм пред дилема :D Да дам 400-500 лева да отида с мойта на море или да дам тези пари за сгобяването на колелото ми :D
Изображение
Аватар
nothingcool

Рейтинг: 1182

Мнениеот PtD » Съб Юли 03, 2010 1:41 am

taurus13 написа:Пък дърти магарета като нас, как стават за смях понякога, като ги тресне стрелата на Купидончо.....

Аа, то е в един по-късен стадий, и е за кратко ;) :D
Аватар
PtD

Мнениеот Ozzie » Съб Юли 03, 2010 10:24 am

nothingcool написа:И аз съм пред дилема :D Да дам 400-500 лева да отида с мойта на море или да дам тези пари за сгобяването на колелото ми :D

избери байка
на тази възраст либоФФта е преходна :D
Аватар
Ozzie

Мнениеот CaXky » Съб Юли 03, 2010 11:56 am

Ozzie написа:
nothingcool написа:И аз съм пред дилема :D Да дам 400-500 лева да отида с мойта на море или да дам тези пари за сгобяването на колелото ми :D

избери байка
на тази възраст либоФФта е преходна :D

Ама все пак на морето там двамката... :D :agree:
Изображение
Изображение
Аватар
CaXky

Мнениеот outfaced » Съб Юли 03, 2010 2:03 pm

Ozzie написа:

изпреварил си ме

мдам, само дето момиченцата дето разиграват на младини стават още по закоравели в това изкуство в последствие ... па ти ходи търси после директни отношения.
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот PtD » Съб Юли 03, 2010 7:32 pm

outfaced написа:
Ozzie написа:

изпреварил си ме

мдам, само дето момиченцата дето разиграват на младини стават още по закоравели в това изкуство в последствие ... па ти ходи търси после директни отношения.

Те нека си закоравяват... цената им бързо пада с увеличаване на годинките ;)
Аватар
PtD

Мнениеот Ozzie » Съб Юли 03, 2010 8:15 pm

PtD написа:
outfaced написа:мдам, само дето момиченцата дето разиграват на младини стават още по закоравели в това изкуство в последствие ... па ти ходи търси после директни отношения.

Те нека си закоравяват... цената им бързо пада с увеличаване на годинките ;)

но да подчертаем, че последното важи за тези дето разиграват този и онзи
другите които си знаят цената... те са като виното :)
Аватар
Ozzie

Мнениеот ico 1 » Съб Юли 03, 2010 9:07 pm

Стари чанти са, каквото и да правят. :evil:
Аватар
ico 1

Мнениеот mishokA » Съб Юли 03, 2010 9:09 pm

"Той започна... не си спомням точно... май с въпрос за времето, а свърши... не си спомням точно... май свърши четири пъти...."
Аватар
mishokA

Рейтинг: 1206

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла