Ozzie написа:мрънкало
CaXky написа:Вии сте цъфнали и вързали и даи да хеитваме другите...
CaXky написа:бтв мерси за минуса
taurus13 написа:25thframe написа:Благодаря ти,
и все пак, не мога да проумея как някой, за който правиш какви ли не работи и хвърчиш назад- напред, в момент в който се очаква да се сближите, след като си го чакал няколко месеца " да приключи със "... то не беше училище, то не бяха уроци, матури, предварителни изпити, изпити, приготовления за бал, бал, втора бална вечер, посттравматичен шок след бала, и накрая да ти сервира, че няма време за теб, докато през свободното си време намира от същото, за всичките си приятели, а за мен ако остане нещо, ( нали аз кой съм ). Но най ме е яд, как с такова спокойствие ми сервира, че не била достатъчно оранизирана и затова нямала време за мен. Човек, ако това може да се нарече основателна причина ... незнам сигурно аз съм от друга планета и не ги разбирам тези изключително "сериозни" причини.
Мислех да ти го драсна на ЛС, но брат й чете форума редовно, та нека и той да го види.
Баси.
Posted via HTC Sapphire.
Е...толкова много сигнали е дала, че не се интересува от теб вече, пък ти упорстваш. То братче, само по тона с който вдига телефона си личи...По жена не се тича...по-добре те да тичат по теб...но всички сме минали по тоя път
Moonlight написа:taurus13 - Жените си казват абсолютно същото нещо - "няма да тичам след никого, няма да се хабя за никого, няма да плача за никого". И какво правим в крайна сметка? Непрекъснато се надцакваме едни други, за да видим кой е по-хитър, кой по-малко тича, кой по-малко се хаби, кой по-малко плаче, и кой по-малко се прецаква. А вместо това можем да живеем в мир, любов, разбирателство и неспирна секс-фиеста
moonlight написа:
Аз съм забелязала, че момчетата харесват момичета, които ги разиграват
PtD написа:@Moonlight
Тия неща с разиграването са до някое време. После порастваме и започваме да ценим простите и директни отношения
Ozzie написа:Просто за момента момичето има опит с момченца на / около нейните години (предполагам) и не се е сблъсквала с дърти магарета като нас.
...искам една снимка на която си прегърнал колелото а тя (moonlight) стои извън фокус отзад на легло под завивките...
moonlight написа:
Аз съм забелязала, че момчетата харесват момичета, които ги разиграват:
moonlight на 02 Юли 2010 в 05:06 написа:.....
Ozzie написа:PtD написа:@Moonlight
Тия неща с разиграването са до някое време. После порастваме и започваме да ценим простите и директни отношения
изпреварил си ме
щях да кажа същото
Просто за момента момичето има опит с момченца на / около нейните години (предполагам) и не се е сблъсквала с дърти магарета като нас.
taurus13 написа:Пък дърти магарета като нас, как стават за смях понякога, като ги тресне стрелата на Купидончо.....
nothingcool написа:И аз съм пред дилемаДа дам 400-500 лева да отида с мойта на море или да дам тези пари за сгобяването на колелото ми
Ozzie написа:nothingcool написа:И аз съм пред дилемаДа дам 400-500 лева да отида с мойта на море или да дам тези пари за сгобяването на колелото ми
избери байка
на тази възраст либоФФта е преходна
Ozzie написа:PtD написа:@Moonlight
изпреварил си ме
щях да кажа същото
Просто за момента момичето има опит с момченца на / около нейните години (предполагам) и не се е сблъсквала с дърти магарета като нас.
outfaced написа:Ozzie написа:PtD написа:@Moonlight
изпреварил си ме
щях да кажа същото
мдам, само дето момиченцата дето разиграват на младини стават още по закоравели в това изкуство в последствие ... па ти ходи търси после директни отношения.
PtD написа:outfaced написа:мдам, само дето момиченцата дето разиграват на младини стават още по закоравели в това изкуство в последствие ... па ти ходи търси после директни отношения.
Те нека си закоравяват... цената им бързо пада с увеличаване на годинките
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта