Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2
Днес към 14:50 видях при бензиностанция ЕКО на булевард Сливница едно момче с бял спринт на гърба си имаше от тези най-големите туристически раници ако е някой от форума да пише...
Благословен да бъде този, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!
С.К.А.-калец със спешълайзд ендуро и вилка фокс в 66 днес със още едно момиче с онтарио. Малко по-късно като се прибирах видях и групичка с твърдаци при орлите на Орлов Мост.
Днес БМВ със Санта Круз отзад на багажника. Около 1340 на Кошарите. След това Митцубиши пак с колело на багажника, май Commencal - червен - 1345 като час на Хладилника.
вчера (събота), ранен следобед, по витошка, мекица с бял боксер и розова предна шина, следвана от драг C1. и двамата карачи бяха с фулфейс каски. аз проклинах света на кашиците, в който се придвижвах.
Днес към 17:30 3 момчета (едното беше пеш) , а другите двама с байкове.Единия беше с сив climber , а другия с C1 (мисля че беше TE ) Спускаха се от посока на метростанция Западен Парк.
Към 6-30 вечерта на хотел "Grand hotel sofia" мина покрай него човек с Specialized.С червена вилка ,май boxxer. После продължи по посока площад Славейков.
Днес към 13:00 видях един човек с колело с жълти шини, висока червено-зелена рамка и вилка с обратна арка. Не забележих нищо от марките. Видях го на Макдоналдса в Младост 2
Аdmin в Мол ъф София, там в мелето за тоя новия филм...
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС! Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора! Линк към по-големите внесени части до момента.
Към 18:55 на Попа(до В.Левски) момче с бяло Глори и вилка фокс с преден ротор Алигатор.После пред м.станция В.Левски момче с оранжево изпъстрена мекица.
към 12:30 - 13:00 днес, на светофара на Левски и Оборище, мъж с черен RAM freeride и 66-ца. мина точно до мен, а аз го изгледах втренчено, заради което получих досадно изпуфтяване и гримаса на отегчение, от жената.