5L написа:sailman (май беше с панти) в ресторант "Витоша".Събота следобед.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:TheAnimal в Борисовата при езерцето с лилиите към 18:35
sunny_thorn написа:Преди 10 минути покрай спирката на тролеите на НДК посока "пете кюшета" мина едно кафяво онтарио с 66ци.
azsa-bachinito написа:Чoвекът видял TheAnimal на метрото в Младост. Носеше кафяв асиметрично-несиметрочен куфар и въобще не ме отрази, въпреки опитите ми.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
azsa-bachinito написа:Daniel Panev написа:TheAnimal в Борисовата при езерцето с лилиите към 18:35
Чoвекът видял TheAnimal на метрото в Младост. Носеше кафяв асиметрично-несиметрочен куфар и въобще не ме отрази, въпреки опитите ми.
PtD написа:azsa-bachinito написа:Daniel Panev написа:TheAnimal в Борисовата при езерцето с лилиите към 18:35
Чoвекът видял TheAnimal на метрото в Младост. Носеше кафяв асиметрично-несиметрочен куфар и въобще не ме отрази, въпреки опитите ми.
Tи се радвай, че не те е отразил, че току-виж изпробвал съдържанието на несиметричния куфар върху теб...
azsa-bachinito написа:PtD написа:
Tи се радвай, че не те е отразил, че току-виж изпробвал съдържанието на несиметричния куфар върху теб...
Откаде таз омраза? Кво сам ви сторил?
vvvaaal написа:Стори ми се, че видях ИНОПЛАНЕТЯНИН на светофара на Орлов мост към 19:45.
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
vla40 написа:Вчера между 12:40-50(незнам точно) видях мъж на Лъвов мост с бяло-зелен Ram DHX2 с бял Boxxer
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта