msniki написа:До тук бях със карането на колело.
Минимум до Януари февруари съм аут.
А си регистриран участник в Balkan Bike Cup - НТ 15+

msniki написа:До тук бях със карането на колело.
PowerSlide написа:msniki написа:До тук бях със карането на колело.
А си регистриран участник в Balkan Bike Cup - НТ 15+
рада написа:Цяла седмица съм на трупчета...
exiteyes написа:Първата ми учебна година в която съм с най-лошото си настроение. Нова класа, 6 циганета идват от другия клас, двама които са останали 11 сега са при нас и изобщо сега свинщината ще е пълна.
Къде се набутах.
exiteyes написа:Хъ-хъ, много си забавен, ще го повториш ли пак? Внимавай докато пишеш да не ти счупи някое 'леко' копче, че отидоха милионите.
Точно ти си този, който би било добре да повтори, защото по предишния ти пост повече изглеждаше като случайно изсипани думи, отколкото като смислено изречение.exiteyes написа:Хъ-хъ, много си забавен, ще го повториш ли пак? Внимавай докато пишеш да не ти счупи някое 'леко' копче, че отидоха милионите.
vvvaaal написа:Поредното състезание с лош късмет. Вчера петък 13-ти си каза думата. Първо се оказа, че задната ми главина е със пръснат лагер, после паднах доста лошо.
PtD написа:рада написа:Цяла седмица съм на трупчета...
Къде ги заравяш после? И защо умалително -"трупчета"? Джудженца ли са?
synsens написа:оплак-оплак, не мога и не мога да си намеря жена с колело и това е... всички са раздърпани, флегматични, стари или твърде малки, просто непривлекателни, с кофти колела или кофти навици, и м..ка му, не става. не че не ми е забавно да карам с момчетата, ама... липсва една определена тръпка на съпреживяване. пф!
synsens написа:оплак-оплак, не мога и не мога да си намеря жена с колело и това е... всички са раздърпани, флегматични, стари или твърде малки, просто непривлекателни, с кофти колела или кофти навици, и м..ка му, не става. не че не ми е забавно да карам с момчетата, ама... липсва една определена тръпка на съпреживяване. пф!
PtD написа:Жена с колело == таралеж в гащите
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта