Daniel Panev написа:Antares в момента спи в 76
Ти пък с тея слушалки нищо не чуваш докато си вървиш

Daniel Panev написа:Antares в момента спи в 76

eMcKu написа:Daniel Panev написа:Antares в момента спи в 76
Ти пък с тея слушалки нищо не чуваш докато си вървиш![]()
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

Gen4eca написа:За малко да не се блъснем с vvvaaal вчера, като почна дъжда

vvvaaal написа:Gen4eca написа:За малко да не се блъснем с vvvaaal вчера, като почна дъжда
Мен облака ме беше наплашил и дадох газ, минута по-късно ми се скъса веригата и дъжда се изсипа върху мен, а можеше да се прибера сух.![]()
Он: Днес видях сив он уан с вилка рок шокс. Момчето беше с доста голяма раница с жълто покривало.
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
edinmilion написа:Днес видях BurNiNg_tires, палеше гумите пред една закусвалня, ама не на колелото

CocaCola написа:С едно момче с клаимбар няхме седнали един до друг при СУ на спирката за реисове ...

Madnesst написа: а отделно Esoteric всеки ден по 20 пъти го виждам тоя човек![]()
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа: PS - специални поздрави на педераса, който щеше да ме отнесе до метростанция "Жолио Кюри". Не знам кой му е дал книжката на тоя, ама най-доброто и приложение, ще е да си я завре отзад!
Ами да удавим мъката на Патки към 6 Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 28 госта