xcrider написа:Май Burning ice с някаква дреха TLD метната на гърба, близо до 2ро училище.
Toзи път не позна

xcrider написа:Май Burning ice с някаква дреха TLD метната на гърба, близо до 2ро училище.
gadriel написа:Дължа бира на човека с черевената HT2-ка на пътеката от Копитото към Бялата вода снощи към 19:00
Antares написа:Хах, сигурно е същия, който и аз видя да лети надолу по България... Щуров, ти ли си бил?
Inzagi написа:Btw от време на време мяркам Antares и 4getcredo(не съм съвсем сигурен но мисля че това му е ника във форума) тук около Хай Тек парка където работя
Мдаааа, ако беше погледнал в ляво, щеше да видиш един тюфлек да бъхти нагоре по тротоара, който а-ха да пусне една ръка и да помаха :]4getcredo написа:Ми най вероятно... около 19.30 часа
pavle по-скоро не. Antares не ходи с колело на работа, поне докато не му го върнат от РПУ-то.4getcredo написа:А около Хай-Тек центъра по-скоро си видял pascoff или pavle, или някой друг...Те са колеги с Antares.
Inzagi написа:... момчето със зеленият санта круз ...
darlik_95 написа:Днес мисля че видях колегата Ozzie, но не съм сигурен... Та Ozzie ако днес си имал работа в Добрич към 19ч., теб съм видял.![]()
Днес един колега се качи във влака от с.Желен към София - RAM HT2-ка.
vvvaaal написа:Видях жълт Ram Allmtn с вилка Fox, заключен на един стълб на бул. Ситняково пред банката.
Morpher написа:Инопланетянин(ако не се бъркам с RAM ХС2) снощи летеше по Драган Цанков с развети буйни къдрици
VOLATGE написа:
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта