fall_out написа:Добре тогава,друг тъп въпрос - разрешено ли е движението на велосипеди в национален парк Пирин
Доколкото знам, не е.
fall_out написа:Добре тогава,друг тъп въпрос - разрешено ли е движението на велосипеди в национален парк Пирин
Overlorda написа:Що ми е нек'во такоа тъпо на работа, ебаси?
манол``вт написа:Вечния въпрос,макар и не толкова тъп: "Кокошката или яйцето?".
did написа:манол``вт написа:Вечния въпрос,макар и не толкова тъп: "Кокошката или яйцето?".
аз лично предпочитам да ям кокошки.
BurNiNg_IcE написа:did написа:манол``вт написа:Вечния въпрос,макар и не толкова тъп: "Кокошката или яйцето?".
аз лично предпочитам да ям кокошки.
Ее че то кой не обича
BurNiNg_IcE написа:А по въпроса според мен яйцето е било 1во, ма не ми се обяснява, щот многоооо ще пишаи никой накрая няма да ме разбере
Alpina написа:Aз, защото ги предпочитам по-млади и крехки![]()
Oxliofa написа:Защо съм нисък![]()
Oxliofa написа:Защо съм нисък![]()
Карането изостря сетивата и подобрява самооценката.gofren написа:защо като карам много, или като карам сравнително малко, но бързо, после съм някъв тъп и неадекватен или поне така ми се струва?
ПП: въпросът е сериозен нищо, че е тъп
veskoz написа:Гъз дУша има ли ?!
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Pho3nix написа:Случайно някой да може СПЕШНО да ми каже къде се намира точно завода на Рам... знам само че е в Горубляне, нещо адресче нещо, да се ореантираме с GPS-a
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта