exiteyes написа:Някой слущаш стила дъбстеп може ли да помогне с това да ми каже на тоя нашия човек М. Коцев на тоя му клип как се казва песента?
http://vimeo.com/21063624
did написа:Спрете се бре! Така ли не разбрахте, че eMcKu ви се бъзика.
bio написа:с няколко думи трябва да промениш формата на самите клетки ... прочети това тук
Мисля, че беше малко под 2 кила.Burned написа:Колко тежи Спринт Аполон(рамката) горе-долу?
stoichkov написа:Имам въпрос с какво си чистиве венците на колелото???
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
azze написа:stoichkov написа:Имам въпрос с какво си чистиве венците на колелото???
Обезмаслител,четка и вода,понякога чистя с парцал и между венците на касетата.
kubetata написа:Нормално ли е чисто нов SR Raidon x1 модел 2011 фабрично да има луфт?
_SoRa_ написа:Закупен от Великобритания gsm апарат, в България трябва ли да се разкодира или да се направи нещо друго за да се ползва с БГ сим карта?
hitar_potar написа:Ми до късмет е - аз купих преди няколко месеца телефон от Ebay.co.uk, обявен за некодиран. Да, ама като дойде, се наложи разкодиране, понеже продавача беше излъгал. Пак че, дори с разкодирането, излезна много приятна сделка...![]()
Я въпросченца и от мен: нали вече излезна X-men 4, с подзаглавие Wolverine? Защо сега се говори за отлагане на снимките на следващия филм от поредицата със същото подзаглавие заради това, което сполетя Япония? Да не би да се готвят да започнат да снимат Wolverine 2? Доколкото знам, сега трябва да излезне филма за младините на Чарлс Екзейвиър и Магнито, който се очертава много интересен.
dowhill_fan написа:Сега ще ви питам 1 много тъп въпрос!
dowhill_fan написа:Сега ще ви питам 1 много тъп въпрос!
Кой главини тракат смисъл забелязъл съм,че на някой хора задните главити пукат много,а на други..не..
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 19 госта